Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help pomocy sos

co to za choroba????

Polecane posty

Gość help pomocy sos

Powiedzcie mi Drogie Koleżanki co to za objawy. Z mojej pochwy wydziela się biały grudkowaty płyn. Ma on cholernie nieprzyjemny zapach. Myję się jak opętana ale to pomaga tylko na chwilkę. nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam.Czy to jest ta przeklęta grzybica???? Dodam jeszcze że mam 25 lat, nigdy z nikim nie współżyłam. gdzieś na forum przeczytałam że jak się bierze antybiotyki to można się nabawić tej choroby. Czy to prawda?? Brałam ostatnio silne leki na anginę . Pomóżcie Proszę. Boję się iść do ginekologa. Wolę Was zapytać. Poradźcie co robić??? proszę....

Gość clotrimazol
krem kup i smaruj-mozliwie glęboko.Weź probiotyk (tilac) kilka dni. wentualnie tantum rosa do irygacji.Jak nie pomoze idź do lekarza.

Gość chyba grzybica
do gina

Gość henk1
do ginekologa leć /

Gość help pomocy sos
a co to za krem?? i czy kupie go bez recepty???

Gość tak bez recepty
to kem na grzyba ale zwnetrzny, idz do gina przepisze ci jakies globulki

Gość stull
Ja miałam to samo po antybiotykach, clotrimazol maść do smarowania na zewnątrz i tabletki dopochwowe załatwią sprawę. Pani w aptece dała mi tabletki bez recepty, bo wybłagałam ponieważ wizytę u gina miałam dopiero za miesiąc ( na prywatną wizytę nie mialam wówczas kasy). Potem ( po leczeniu) przyjmowałam tabletki (bez recepty) na odnowę flory bakteryjnej w pochwie.