Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamienne serce z dziurką

Najgłupszy człowiek, jakiego spotkałaś/łeś

Polecane posty

Facet lub babka, wszystko jedno. Napiszecie? Może być wszystko, każda historia dobra!

Gość doktor Bigget
tobie się wszystko z kopulacją kojarzy !

MNIE? A gdzie to wyczytałaś?

Gość zakochananazabojjj
chyba sibie sama :)

najgłupszy człowiek na ziemi, to ten, który odtrąca dziewczynę, która go bardzo kocha, a on ciągle podsyca jej uczucia, jednak nie chce z nią być, bo.. nie jest nadmiernie towarzyska i w dużej grupie osób nie włącza się do dyskusji z nieznajomymi. :| chociaż oczywiście powiedział jej, że ją kocha i ona jest jego jedyną. znajomi ważniejsi. ;]

1. Dwulicowa koleżanka. Jednego dnia obmawiała przy mnie moją najlepszą kumpelę, na drugi dzień gadała tej kumpeli jaka to ze mnie wariatka :D. Oczywiście wszystko się wydało. 2. Jakis czas temu byłam na kolacji w restauracji. Obok przy stoliku siedziała modna para - była to prawdopodobnie ich pierwsza randka. Dziewczyna (z wyglądu typowy plastik) przez pół godziny opowiadała, o swoim byłym: Jak to on ją kochał, jakim była dla niego ideałem, esencją kobiecości. I to tak głośno, że połowa sali słuchała. Mina jej faceta bezcenna! :D:D

Gość hahahhah
hmmm najgłupszym był mój ex, do tej pory nie może sie pogodzić że go zostawiłam a minęły już 3 lata, dalej mnie dręczy, prześladuje grozi że mi sie coś stanie, odwiedza moją całą rodzinę, miał plan żeby uwieść moją najlepszą koleżankę :D - oczywiście żeby zrobić mi na złość, chyba chciał żeby mnie zazdrość zjadła, no ale nie udało mu się z moją koleżankom bo po pierwsze był głupi jak but, a po drugie co najważniejsze nie wymieniamy się facetami, pozdrawiam cię drogi A.

Gość allllleeeee
1. kolezanka odwiedzila mnie a ja akurat robilam przelew przez neta i ona pyta co robie a ja mowie juz koncze bo w banku wlasnie jestem, a ona ooooooo a moglabys mi wyplacic 200 zl?? :)) a ja na to z cd romu czy ze stacji dyskietek chcesz....powaznie mowie to bylo jakis miesiac temu 2. znajomy ktory opowiadal jak to mial 45 stopni goraczki

Gość aniiiiiiiaaaa
Powiedział że całka z x^2 to x. ŻENADA!!

Gość gdfgf
moja danwa kolezanka, która wierzyla w ufo, sądzila że w kazdej szklance jest dziurka i jesli wiem która jest godzina to na pewno widzę przez ścianę zegar w sąsiednim pokoju (nie pomyslala że widzę godzinę na wyświetlaczu wieży), na Cosmopolitan mówiła GOBSOPOLITA. Była oczywiscie blondynką.

Gość tastatura
Widzę do codziennie w lustrze....