Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waliata222

upławy

Polecane posty

Gość waliata222

Witam serdecznie! Jestem w 5tc. do tej pory miałam białe upławy,wyczytałam ze to normalne więc się nie martwiłam.Jednak dzisiaj zauważyłam ze zmieniły one kolor na ciemniejszy jakby beżowo -żółtawy(moj partner twierdzi ze beżowo-brązowy,) Teraz nie wiem co o tym myślec i zaczęłam sie martwic.Do lekarza ide dopiero we wtorek i bedzie to moja pierwsza wizyta. Jeśli wiecie cos na ten temat prosze o odpowiedz. Dzieki i pozdrawiam.

powiedz koniecznie lekarzowi o tych upławach i on rozwieje Twoje wątpliwości. I nie pytaj partnera, jaki kolor mają Twoje upławy! ;)

Gość dddddd..........
pytałaś faceta o kolor upławów???:D fuj!!!! czasami w pierwszych tygodniach moze sie tak podobno dziac,bo zmienia sie srodowisko w pochwie,ale może to też bycznak np grzybicy.Poczekaj do wizyty i powiedz o tym koniecznie lekarzowi,da ci globulki.

Gość dddddd..........
acha jeśli zmienią kolor na brązowy to może zaczynać sie plamienie,wtedy pędź do lekarza nie czekaj na termin wizyty

Gość waliata222
no pytałam,raczej nie mamy z tm problemu.Zresztą sam chciał ocenić,widząc ze ja dokładnie nie wiem jaki to kolor.

Gość dddddd..........
proszę cie nie pisz wiecej...............nie wyobrażam sobie takiej sytuacji :)

Gość .....................555555555
Co do pytania to raczej nie powinnas sie martwic ,we wtorek zapytaj lekarza najlepiej. oh jej jakie niektore panie maja wrazliwych panow i same jestescie dziwne,dziewczyna pyta o cos zupelnie innego ale jakas przygłupia woli sie skupic na krytyce i wytykaniu czegos.Zenada

Gość o jaaaaaaa
a o kolor swojego gówna też go pytasz ? :O