Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika2727

przyjaciolka mojego faceta

Polecane posty

Gość monika2727

witam wszystkich mam taki problem mianowicie bylam z chlopakiem 4 lata ale nie wyszlo i sie rozstalismy on mial kolege ktory po rozstaniu bardzo mi pomogl,staral sie abym wychodzila wyciagal z depresji w kazdym razie teraz jestesmy razem problem tkwi w jego przyjaciolce poznla ja na studiach i mozna powiedziec wyrywal do niej ale ona miala faceta,wiec nic z tego nie wyszlo,ale sie przyjaznili teraz on jest ze mna ,minely jakies dwa lata a ona juz tego faceta nie ma i nagle przypomniala sobie o moim ;/ panienka jest bezcelna obrabia mi tylek do niego itd najgorsze jest to ze on mysli ze ja przesadzam i mowi ze to tylko kolezanka jak mam sie pozbyc natretnej przyjaciolki ktora chce mi wyrwac faceta?? pomocy help

Gość lila224
Nie wierz w to ze to przyjaciółka ona po prostu chce Ci odbić faceta takze uważaj bo sama cos takiego przeszłam

Gość Alinecxzka
daj jej w ryja z półobrotu

Gość monika2727
wlasnie chetnie bym jej walnela ale po ostaniej awanturze jaka zrobilam mojemu facetowi,musze uwazac i nie pokazywac ze mnie w ogole to rusza jak ona pisze do niego czy dzwoni wiem ze chce go odbic i musze sie jej pozbyc tylko jak on mowi ze musze mu ufac tylko cholerca jakos jestem wyczulona na takie kolezanki juz mialam taka historie i sie zwyczajnie niepwenie czuje moze jakies pomysly jak sie pozbyc natreta??tak zeby facet sie nie dowiedzial ze cos knuje

hahahaha w ryja z półobrotu :D:D ale sie uśmiałam!!!! :D wiadomo, że 'przyjaciólka' Twojego faceta, czeka tylko, aż on będzie wolny albo sama chce do tego jak naszybciej doprowadzić. Nie rób facetowi za to rabanu, bo się wkurzy i będzie miał powód do kłótni. Kłótnia = pocieszanie przyjaciółki = buzi, buzi(dla bardziej zaawansowanych seks) = oczywiście ZDRADA :P = zrywacie i ona jest z Twoim facetem.

Rada: masz zasufanego kolegę? jeśli tak, umów się z nim na mały eksperyment. Dwie opcje: 1. On podrywa Ciebie, dzwoni, pisze smsy, spotykacie się - to przecież tylko Twój przyjaciel! 2. Naślij go na nią, niech będzie zapatrzony jak w obrazek, niech ją omota, żeby się odwaliła od Twojego faceta. :)

Gość monika2727
zdaje sobie z tego sprawe niestety nic nie moge zrobic a nawet pokazac ze mnie to rusza najlepsze ze on twierdzi ze ta dziewczyna nie jest aktracyjna ale ma fajny charakterek panienka od zawsze mnie wkurzala ,nagle pozbyla sie faceta i sobie po 2 latach o moim przypomniala musze dyskretnie sie jej pozbyc jakos:)albo mu ja obrzydzic calkowiecie faceci sa na tyle nawini ze nie widza ze laska zwyczajnie wyrywa

Gość monika2727
heh zaden z moich kolegow by sie nia nie zainteresowal;/wiec plan b odpada a moj facet mi ufa i nie wzrusza go jak sie umowilabym z kims innym juz probowalam on mowi ze skoro nam tak dobrze to wie ze ja tego nie zepsuje ale choorobcia ja jego taka pewna nie jestem

Gość monika2727
wiem ze nie istnieje!!sama bylam kiedys jego przyjaciolka i zdaje sobie sprawe ze ta lafirynda ch\zyha tylko na to az nam sie zepsuje a przeciez nigdy nie jest kolorowo

już się załatwiłam, dziękuję no to inna rada: zacznij jej obrabiać tyłek, ubliżąj jej, groź jej :P wszystko w takiej formie, żeby nie mogła udowodnić, że to Ty!

Gość monika2727
nie moge jej ublizac bo mu wszystko powie;/ nie moge jemu narzekac na nia bo stwierdzi ze jestem zazdrosna az do przesady ale jakos pasowalboy sie jej pozbyc bo spac po nocach nie moge na sama mysl ze suka wypisuje i slini mi sie do faceta wiem ze gdybym z nim nie byla to pewnie bylby z nia w koncu kiedys mu sie podobala

13:06 [zgłoś do usunięcia] brat_niedzwiedz (brat_niedzwiedz@gazeta.pl) monika na twoim przykładzie mozna pieknie ukazac fenomen przyjazni damsko meskiej NIE ISTNIEJE TAKIE COS !!!!!!!! Muszę poważnie porozmawiać z dwoma moimi przyjaciółmi (jednego znam lat 10, drugiego 7) i uświadomić im to... :P :D

Gość monika2727
no nie pocieszacie mnie tu:(

Gość 000808
Witam , ja jestem z moim mężczyzną prawie 2 lata, po pół roku naszego bycia razem odezwała się do niego dziewczyna,z którą się spotykał, ale ona nie chciała z nim być...zdobyła jego numer i zaczęło się wypisywanie smsów-namawianie na spotkanie, oczywiście nie chciała powiedzieć, o co chodzi! W końcu się spotkali...mój M. powiedział, ze jest ze mną. Potem byliśmy na imprezie, na której niby przypadkiem ona też była- bezczelność. Ostatnio była na tyle bezczelna, że zapraszała mojego chłopaka na imprezę, oczywiście wie, ze jest ze mną...ale ja nie byłam zaproszona. Gdy się o tym dowidziałam, potraktowałam to jako haka na nią i powiedziałam mojemu M., żeby zobaczył jaką ona jest osobą po tym, co wypisuje i jakby on się czuł gdyby ktoś do mnie w ten sposób wypisywał z takimi propozycjami i w ten sposób ...w razie czego spisałam jej numer- jak się nie odpierdoli to podam jej numer na sex czacie, skoro jej brakuje faceta

Muszę poważnie porozmawiać z dwoma moimi przyjaciółmi (jednego znam lat 10, drugiego 7) i uświadomić im to... Energiczna🖐️ to sa twoi dobrzy znajomi,koledzy :D Popatrz w temacie topiku jak piekna przyjazn ma chłopak z kobieta :P ze jak by przyjaciólka mogła to by kose orzeniła drugiej... ot w imie przyjazni ze swoim kolega

Gość 000808
P.S. dodam, że ona mieszka 200km od nas...i ja nie miałabym na tyle tupetu, aby wypisywać do zajętego chłopaka z propozycją imprez . Ja mam bardzo dużo kolegów, ale oni wiedzą, że ja jestem z moim M. i jak coś to zapraszają nas razem. Miałam nawet ochotę do niej zadzwonić i powiedzieć, ze miała swoje 5 minut i niech imprezuje sobie z kimś innym! Ale nie zrobię tego, bo znam swoją wartość. Nie mam nic przeciwko koleżankom, ale nie osobom tego pokroju. Obiecałam sobie, ze jak się nie odchrzani to pożałuje podam ten numer na czacie i bedzie miała wielu adoratorów he :P

Gość nie lubię takich żmijek
że facet jak najszybciej opamięta się, kopnie w zadek pannicę która myśli że jest jej własnością i zwiąże się z normalną osobą. Nie masz niunia odwagi rozwiązać \"problemu\" w otwarty sposób tylko się manipulacji i knucia zachciało? Fuuuuj, masz obrzydliwy charakterek. Dlatego przegrasz z tamą:-) I oby jak najszybciej bo żal chłopaka na podłą mącicielkę.

Gość nie lubię takich żmijek
Coś na początku zjadło " Mam nadzieję". Jasne laska, podawaj jej numer na czatach, idź na całość:-) A to się dziewczyna ucieszy jak będzie ci się mogła za to dobrać do tyłka i odda sprawę na policję:-D

Gość milx
Autorko, może lepszym rozwiązaniem byłoby, gdybyś porządnie zajęła się swoim facetem. Coś jak rozkochanie go w sobie na nowo. On będzie zapatrzony w ciebie jak w obrazek i wtedy intrygi koleżanki będą spływały po nim jak po kaczce. Pozdrawiam.

Gość 000808
nie lubię takich żmijek- nikt nie jest moją własnością... nie boję się jej, chcę dać jej nauczkę niech nie wpierdala nosa w nieswoje związki

Gość ja mam kilku dobrych kolegów
jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, żeby z którymś być. Są naprawdę dobrymi kolegami. Ale może nie znam siebie zbyt dobrze?

Gość 000808
i to nie ja jestem mąciecielką -nie znasz sprawy wieć się nie wypowiadaj

Gość 000808
PS a ja myślę, ze koleżaneczka będzie zadowolona mając tyluuu adoratorów i przestanie się pchać tam, gdzie nie trzeba

Gość ja mam kilku dobrych kolegów
dziewczyny, tak szczerze, nie macie żadnych dobrych kolegów z którymi spędzacie czas, z którymi sie dobrze czujecie i wiecei, ze to nic więcej tylko koleżeństwo? Moze dla moniki2727 faceta i tej dziewczyny to jest naprawdę koleżeństwo. napisałaś, że ona obrabia Ci tyłek. Nie powinna, zgadzam się, ale skąd to wiesz? Od Twojego chłopaka? To on powinien "zamknąć jej buzię". Mój dobry kolega jest od paru lat w związku z dziewczyną, której nie trawię, jest zaborcza, dzwoni do niego co chwilę, on się ciągle przed nią z czegoś musi tłumaczyć, wpierdala się nawet w jego pracę, buntuje go na świat. Też czasem mam ochotę powiedzieć mu, zeby uciekał przed nią, bo ona go tłamsi. nie robię tego, bo wiem, ze to nic nie da i jeszcze sobie z niej wroga zrobie i tyle, o kolega będzie przez to cierpieć. Może Ty jesteś taką właśnie dziewczyną, która ogranicza chłopaka?

a ja tam wierzę że przyjaźń potrafi być ponad płciami! Mam 2 przyjaciół - kocham ich najbardziej na ziemi i oddałabym dla obu życie, a jako faceci nie podobają mi się w ogóle, w ogóle! Obaj mają dziewczyny a ja MAM SWOJEGO NIEZNAJOMEGO-ZNAJOMEGO (AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!) :):):):) i jak któreś z nas jest samo się swatamy ale nie z sobą. Szukam im najlepszych z najlepszych dziewczyn, bo na takie zasługują. I nie pierdolcie tu głupot bo cosmopolitan to nie zycie tylko jakieś wynaturzone pierdoły!

Gość 000808
chciałam jeszcze dodać,że przyjażń/koleżeństwo moze być miedzy facetem a kobietom, ale nie każda kobieta sie nadaje do tego...bo niektóre liczą od samego początku na coś więcej, ale to zależy od osoby

13:37 [zgłoś do usunięcia] brat_niedzwiedz (brat_niedzwiedz@gazeta.pl) Muszę poważnie porozmawiać z dwoma moimi przyjaciółmi (jednego znam lat 10, drugiego 7) i uświadomić im to... Energiczna to sa twoi dobrzy znajomi,koledzy Brat Niedźwiedź, jeden jest gejem :P A ja myślałam, że najlepsza to przyjaźń kobiety z gejem :P