Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika2727

przyjaciolka mojego faceta

Polecane posty

Brat Niedźwiedź, jeden jest gejem A ja myślałam, że najlepsza to przyjaźń kobiety z gejem Energiczna a to tak :) tu sie z toba zgadzam w 100 % taka przyjazn jest jak najbardziej funkcjonalna :) :D

Gość monika2727
wlasnie moi znajomi zapraszaja nas razem tez a ta suka tylko jego kurcze jak mozna byc taka beznadziejna laska ktora nie umie znalezc faceta tylko poluje na faceta innych

Gość zamknietawsobie1818
szczerze mam ten sam problem.. :( chodze z michalem dwa lata nie dawno pojawila sie taka jedna.. wilka przyjaciolka nie powiem dla mnie jest bardzo mila ale jak czytam nie raz ich sms az mnie zazdrosc skreca:( jak mam sie jej pozbyc?? mam jej dosc ostatnio napisala do niego ze przy nim jest taka szczesliwa.. i chce jej sie zyc.. no i bym za pomniala michal ma 22 lata a ona 31 lat no i.. do tego jej maz ja zdradza.. jak sie tej... POZBYC POMOCY :((!!

Gość StephenK
Cwana z niej bestia, jej mąż rozwala ich związek, a ona biedna zagubiona, czy oby na pewno? Szuka pocieszenia w ramionach twojego faceta, dobre i tym samym rozwala wasz związek. Twój facet też jest nic nie warty skoro taki pocieszyciel z niego, ciekawe jaki ma w tym cel , bo chyba nie satysfakcje z dobrego uczynku. Współczuję ci dziewczyno takiego chłopaka. I mam rade znajdź sobie przyjaciela.