Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedługo

Niedługo ślub a ja....

Polecane posty

Gość Niedługo

... płaczę, bo ja chyba nie dam rady.... ślub za 2 tygodnie, a ja mam coraz więcej wątpliwości. Za sobą mam już jedno nieudane małżeństwo (cywilne).... Lepiej gdyby mnie nie było :( Mniej zmartwień i problemów. Nie potraktujcie mnie jak gówniarę, jestem dojrzałą osobą :(

wg mnie to nORMALNE, WąTPLIWOści i td zwłaszcza jeśli masz juz za sobą nieudane małżeństwo Ale głowa do góry!! To juz jest inna bajka, inny książe, tylko Ty ta sam ;) jakiego rodzaju są to wątpliwości? cos powaznego dot. partnera?? czy tak ogolnie masz rozterki przedślubne?\\ :)

Gość Niedługo
Brunetka..... chyba wszystko :( I chyba mam go dosyć........

Znamy się rok...to była miłość od pierwszego wejrzenia... ale we nie sie cos wypaliło.... tak kocham go i baaaaardzo ufam, a mam go dosyć przez to ze jest strasznie upierdliwy.... ciagle dzwoni.... (jest za granica) ja ma teg dosyc :(

naprawde znacie się rok? i juz cos się wypaliło..........? tzn. nie jest to miłość... sorry ale tak chyba jest. jesli po tak krótkim czasie czujesz ze to nie TO niebierz z nim ślubu :O niebedziesz szczesliwa :O Piszesz ze jest za granicą, wiec normalne ze dzwoni, teskni kocha -to dzwoni :D Tzn. tez ze sie teraz mało widujecie jesli wyjechał...? a Ty co? nie tesknisz?

Nie wiem pisze tak nieskładnie... nic nie ma sensu :( wiem że on mnie kocha ponad wszystko... ale ja sie czuje taka nieswobodna, mam go "za dużo" jesli wiesz o co chodzi, chce miec troche czasu dla siebie, rozawiałam z nim, ale to nic nie daje, bo on teskni, kocha... :( Ja chyba nie zasługuje na miłość... jestem jakas dziwna... Ja chyba nie umiem kochać :(

Nie mam sie komu wypłakać, nie mam nikogo... :( Jestem sama w domu... Wszystko sie chrzani, mam dosyc siebie i tego wszystkiego dookoła. Znowu kogoś zranie, znowu ktos bedzie przeze mnie cierpiał...

nie znam cie i ni epotrafie ci doradzić... Jesli masz takie myśli to jedyne co moge ci powiedziec - nie bierz z nim ślubu! przynbajmniej na razie. Bo bedizesz nieszczesliwa A z jakiego powodu rozpadło sie poprzednie Twoje małżeństwo??

Poprzednie malżenstwo... ehh długa historia, też.. wszystko sie wypaliło, kompletnie wszystko, to chyba ze mna jest coś nie tak.... Za 2 tyg. slub.. jak ja mam to wszystko odwołać? A goscie? A rodzina? Wstyd... :( Suknia już gotowa... :(

Gość anty.........
piszesz ze nikogo nie masz a tu rodzinka na slub zjezdza ehh...

Ehh dobra... Szukałam jakiegoś pcieszenia... dobrego słowa... :( Ktoregoniegdzie nie moge znaleźć... Pisze przez łzy... Jest mi ciężko jak cholera... szukam pocieszenia u kompletnie obcych mi ludzi... jaka ja głupia jestem, co was obchodzi czyjś smutek, cierpienie... Życzę wszystkim Wesołych Świąt.... Cieszcie się rodzinami, prezentami i nie zwracajcie uwagi na cierpiacych ludzi... Brunetka dziękuje....

Nie mam rodzeństwa... koleżanki... wszystkie maja swoje sprawy... Nie mam takiej ktorej moglabym sie zwierzyc....:( Jest ale daleko... :( Moja kochana przyjaciołka.. jej tez mi brakuje :(

Gość Tolalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Przestan się dręczyć. To pewnie przez to, ze ślub coraz blizej i tak jakby podswiadomosc się odzywa, bo masz zle dowiadczenia za sobą. Powinnas się odciąć od przeszlosci i dac Wam szansę. Zawsze mozesz porozmawiac z psychologiem nawet przez internet, sa takie str. I oczuwiscie rozmawiaj o swoich rozterkach z partnerem. Będzie dobrze, zobaczysz, tylko postaraj się myslec pozytywnie, zjmij się czyms itp. Wychodze z zalozenia, ze go kochasz .

Gość warie nka...
tez jestem jedynaczka, wiec wiem, co czujesz.... gadaj wiec z nami na forum...