Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina t. 0493

chyba jestem dla niego za ciasna!!!!!!!

Polecane posty

Gość karolina t. 0493

z moim facetem planujemy rozpocząć współżycie. ja jestem raczej drobna 162cm/48kg , on jest wysoki prawie 190 i dobrze zbudowany.problem jest w tym że boje sie stosunku z nim, bedzie moim pierwszym facetem. jego członek jest długi i bardzo gruby, a moja pochwa strasznie wąska,nawet kiedy próbował włożyc mi palec odczułam straszny ból mimo tego że byłam podniecona. wydaje mi się ze on się mi po prostu nie zmieści.co mamy zrobić?

Gość karolina t. 0493
jestem. ma 18,5 cm

Gość karolina t. 0493
ale ja się nie denerwowałam, był delikatny a mimo wszystko mnie bolało. dla mnie te 18,5 to za dużo

Gość carramba
nieprawda... nie wmawiam sobie :D jestes dziewicą i dlatego ;) jak cie rozdziewiczy bediesz sie cieszyc sexem powodzenia

Gość jak ci prawdziwy chłop
animek yebnij ty się może w łeb, bździlu, bo się już żygać chce:P

Gość Autorko...
zadaj sobie pytanie czy hestes juz gotowa na seks z partnerem bo proble, Twoj raczej tkwi nie w uwarunkowaniach cielesnych lecz w Twojej psyche i sferze uczuc.

Gość karolina t. 0493
ale ja wiem co do niego czuje i chce tego

Gość no to na co czekasz
możesz się na wstępie upić, wyluzować i poszły konie po betonie, a tego koniobójcy animka nie słuchaj, bo to idiota:P

Gość no to na co czekasz
ty bo jesteś prawiczkiem, co nie potrafi dziewczyny poderwać, tylko konia wali i czeka do ślubu :P:P:P:P:P

Gość Andassdas
Nie ma pojęcia za ciasta/za mała. Pochwa jest bardzo elastyczna (przeciska się przecież tędy głowa dziecka). Tak jak mówili przedmówcy - tutaj dużą rolę odgrywa psychika. Owszem kochasz go i jesteś jak mówisz podniecona, ale może nie do końca jest to tak, może 'otoczka' pierwszego razu powoduje, że jest jak jest. Powoli, dłuuuuuuuuuuuugra gra wstępna i będzie dobrze

Gość Autorko...
Dla swojego partnera tez bedziesz pierwsza? Po ile macie lat?

Gość karolina t. 0493
ja mam 18, on 23.

z ta małą róznicą że podczas porodu spojenie łonowe sie rozchodzi i wystepuje ruch w stawach biodrowo krzyżowych, a podczas stosunku nie ma to miejsca, wiec nie pierdolcie o tej głowie dziecka bo mnie skręca wasza wszechwiedza

Gość spremuta
jestes po prostu spieta, nawet jesli myslisz, ze nie. Na poczatku moj facet nie dawal rady wsunac wiecej niz glowke, teraz wchodzi caly, ale ja jestem maksymalnie rozluzniona, a wczesniej to bylo "rozluznienie kontrolowane"...

Gość spremuta
z ta małą róznicą że podczas porodu spojenie łonowe sie rozchodzi i wystepuje ruch w stawach biodrowo krzyżowych, a podczas stosunku nie ma to miejsca, Ale wejscie do pochwy sie nie rozchodzi, a dziecko musi sie jakos wydostac przez nie, wiec chyba pierdola do rzeczy:D

Gość karolina t. 0493
słucham?