Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swqwqwq

czy któraś z dziewczyn ma kolczyk w uchu,ale...

Polecane posty

Gość swqwqwq

u góry tzn w chrząstce?Zastanawiam sie wlasnie czy sobie nie przekłuc w tym miejscu i mam pytanie kto mi to zrobi?Czy boli przekłucie , czy boli gojenie ile to kosztuje itp.Prosze o odpowiedzi.

Przebijanie nie boli (przynajmniej mnie nie bolało) bardziej niż przebijanie w \"tradycyjnym\" miejscu, Goi się natomiast dość długo... Przebijałyśmy sobie z koleżanką równocześnie i obie nas bolało dość długo. Tak z 2 miesiące chyba, ale ajk się zagoiło to ok

Gość swqwqwq
dzeikuje za odp a raczej polecasz czy odradzasz?a to przebija kosmetyczka czy musze isc do jakiegos salonu profesjonalnego?

Mnie przebijała kosmetyczka, ale to było z 10 lat temu i salony profesjonalnie zajmujące się przebijaniem nie były tak popularne jak teraz. Cóż czy polecam... kwestia Twojej determinacji, na jakiś czas spanie na tym boku musiałam sobie wybić z głowy, a w pierwsze dni po przebiciu (jakoś późną jesienią czy wczesną zimą to zrobiłyśmy) to nawet podmuch wiatru wywoływał ból. Teraz mam inne zdnaie na ten temat i raczej już bym tego nie zrobiła.

A mi wycieli kawałek chrząstki w trakcie operacji i teraz mam nie równe uszy i mnie to w kurza. Nie okaleczajcie sobie uszów.