Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna25000

CZY TO CIAZA POMOZCIE

Polecane posty

Witam od 3 miesiecy biore luteine ,bo mam za niski progresteron aby zajsc w ciaze okres dosawalam normalnie nawe szybciej .Ostania MIESIACZKA 15 listopad. 9 grudnia wieczorem zrobilam sobie test wyszedl negatywnie dostalam takie leciutkie plamienia .Boli mnie brzuch mam mdlosci .nie wiem co robic czy to moze byc ciazamimo negatywnego testu a wtedy skad t e plamienia?

Gość wciąż i wciąż
zależy po jakim czasie od stosunku byl robiony test

Jejku nie wiem bo kochamy sie ,bez zabezpieczenia aby wlasnie zajsc w ciaze ...ale nie wiem skad te bole nudnosci ,piersi nabrzmiale itd .a okresu nie ma tylko dziwne plamienia 9 grudnia ...

Gość wciąż i wciąż
mozesz byc w ciaży. A test mogl wyjść negatywny, jesli od stosunku nie mineł y co najmniej 2 tygodnie

Gość wciąż i wciąż
w ciąży moga się zdarzyc plamienia. Nomalny okres nie, ale plamienia jak najbardziej

A TEN BOL BRZUCHA???SORKI ZE TAK MOLESTUJE PYTANIAMI ...CZY ZROBIC DZISIAJ TEST CZY POCZEKAC DO RANA ,A MOZE TO PRZEZ TA LUTEINĘ....TAKIE CYRKI

Gość wciąż i wciąż
zrób dziś i napisz! Czekam na wynik:)

Gość nie piszę na czarno
ból brzucha jest na tle nerwowym i tyle :)

ale to okropny bol taki sciagajacy do doluuuuuuuuuu.......,Tragedia raz boli mocniej raz mniej ...i moj nastruj chwiejny wrecz nerwowy ,czy to moze byc tez spowodowane Luteina (progresteronem)Brala ktoras z was moze to?:)

Gość pare pytannnn
ilo-dniowe masz cykle? kiedy dostalas tego plamienia?

cykle mam przez 1 2 miesiace brania luteiny to po 23 24 dni ,teraz mialam okresw lisopadzie 15 a 9 grudnia dostalam plamienia lekkie zrobilam wieczorem test i wyszedl negatywnie okresu dalej nie mam mdli mnie....mierzylam temerature 37,8

Gość pare pytannnn
podwyzszona temp. jest w ciazy jak dlugo mialas to plamienie? a moze zrob jeszcze raz test?

przez 3 dni czyli 9 10 11 i teraz znowu sie nawrocily delikatnitkie musze watke wlozyc aby cos zobaczyc ....jutro planuje zrobic test rano:)

Gość pare pytannnn
najlepiej bedzie jak zrobisz test, ale szansa na to, ze jestes w ciazy, jest :) daj nam znac, jak wyszedl tescik i zycze dwoch cudownych kresek :)

DZiekuje dziewczynki:):):)Jutro zaraz zrana jak wykonam tes pochwale:) sie lub pozale:(Dzieki za wsparcie i za odpowiedzi Buziaki do jutra:)

Gość nina83
jaateebrłaauteiieetestttmi tewyszeddegatywneete mnie bol brcprawdopodooonie jeste w iażyyi miltkie meobjwy powooenia

czarna - ból brzucha w ciąży to raczej normalne zjawisko - większość kobiet odczuwa coś w rodzaju "ciągnięcia". Plamienia również są "dopuszczalne", oby tylko nie przeszły w tradycyjne krwawienie. Nie denrwuj się, a zamiast testów, które wychwytują hormon ciąży w nieco większym stężeniu, proponuję betę z krwi i będzie wszystko jasne.

Zrobilam test 14 wyszedl pozytwyanie:)ale dzisiaj bylam u gin robila mi usg i nie stwierdzila ciazy nie wiem o co chhodzi,,,

Witam mam problem,hmm a mianowicie kochałam sie z partnerem w 5 dzien jak dostałam okres,hmm kilka dni temu a mianowicie 19 dni po okresie dostałm plamienia ale to nie jest normalna miesiaczka hmm nie wim co sie dzieje nigdy tak nie miałam... pomocy piszcie

Gość do czarna25000
wiesz powiem tak tobie ja tez robilam test nawet trzy bo uwiezyc nie moglam ze wyszedl pozytywnie no i poszlam tez do gina ale u niego sie nie sprawdzilo poszlam 2 tygodnie pozniej i potwierdzil ciaze w szostym tygodniu no wiec gratuluje

ale wymiotuje i juz nawet tyje:)puchne itd i Ginekolog ciazy by nie wykryl?tylko test ..nie wiem co myslec moze to przez ta luteinę co bralam sama nie wiem .....

Gość marzena21345
a który to by był tydzien? moze to za wczesnie jeszcze