Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian1974

Dlaczego sie na mnie obraziła?

Polecane posty

Gość adrian1974

Żona często narzekala że jest za pulchna, że chcialaby zrzucić kilka kg itd... Postanowilem zrobić jej miłą niespodziankę i na dzisiejsze urodziny kupiłem jej 2 duze opakowania środka odchudzającego Therm Line (widzialem reklamy i podobno dobry). Zapłaciłem niemało. A ona... sie obraziła. Zamknęła się w pokoju i chyba płakała? Nie rozumiem nic? Gdyby uwazala że jest szczupła to bym jej tego nie kupował, ale przeciez sama mowila że jest za gruba, że chce się odchudzać, więc myslalem że zrobię jej przyjemnosc. O co chodzi tym kobietom??

Gość nie no ale wymyśliłeś stary
i jeszcze jesteś zdziwiony? środek na odchodzanie w prezencie? nie mogłeś kupić kwiatów bielizny albo biżuterii? Gratuluję podejścia do kobiet :D buhahhahaha

Gość adrian1974
ale przeciez mowila że chce schudnąć!!! środek jest drogi, wiec pomyslalem że moze ona sama sobie nie kupi to jej zrobię niespodzianke

Gość mi byłoby przykro
gdybym dostała taki prezent

Gość 5we5
Bo dając jej taki prezent ona pomyślała, że uważasz ją za grubą i ci się nie podoba. Nie powiedziałes tego wprost, ale takim prezentem ją zdołowałes. Przesadziłeś...

Gość kobiety tak mają
żona wspominała Ci, że jest pulchna pewnie po to, byś zaprzeczył i powiedział, że jest piękna... baby już tak mają. taki typ. a że Faceci nie potrafią czytać między wierszami to już swoją drogą...

Gość no ok może i chciałeś
dobrze ale pewnie nie o takim prezencie marzyła Twoja żona :)

Gość t45tt4g55
nie smiejscie się z faceta, oni myślą inaczej niz kobiety i nie wiedzą że sprawa naszej figury jest dla nas mega ważna,..... z jego punktu widzenia on chciał dobrze, a został za to ukarany fochem :)

Gość Dobra_rada_
Nie pozostaje nic innego jak tylko wytłumaczyć żonie motywy kupienia prezentu. Najlepiej leć jeszcze po kwiaty. BO kobieta, gdy mówi do faceta: "jestem gruba", chce, żeby jej facet powiedział: "ależ kotku ty nie jesteś gruba, jesteś śliczna".

Gość adrian1974
Ale mi sie ona podoba, moim zdaniem jest w sam raz, ale skoro tyle narzekala to myslalem że samej sobie sie nie podoba i moze widzi tam jakieś fałdki ktorych ja nie widzę. Pomyslalem że jak jej kupię taki produkt to bedzie szczęsliwa i nie bedzie narzekać. A to ze mi sie podoba mowilem nie raz, a ona dalej swoje.

Gość poprawiłeś mi humor
:D :D :D Jak można dać komuś w prezencie środek na odchudzanie? Faceci to nie mają wyobraźni...za grosz! Gdybyś pożalił się żonie, że masz zatwardzenie i dostał na urodziny środek przeczyszczający to byłbyś zadowolony? nie sądzę! Nie wiem jak można wymyślić coś równie głupiego!

Gość Leć po kwiaty i ją przeproś
powodzenia :)

Gość adrian1974
To dlaczego się reklamuje np. Bisocard czy jak to sie nazywa (taki syrop na serce) jako prezent na Dzien Babci i Dziadka?! Jako slogan reklamowy jest coś tam że "chcialbym babciu żebys miala mocne serce i długo zyła". Wiec mozna kupować rzeczy z apteki jako prezent!

Gość cieszę się że mój mąż ma
więcej wyobraźni... gdybym dostała taki prezent to byłoby mi bardzo przykro !

Gość powaga 123
środek na odchudzanie byl glupi. ona, gdyby chciala się odchudzać znalazlaby swoj sposob na odchudzanie. jest ich cala masa. moj maz kupil mi na urodziny kolczyki, pierścionek i wisiorek ze znakiem zodiaku ze złota. myślalam ze mnie szlag trafi. do dzisiaj tego nie noszę. jest nie w moim guście, nie modne i drogie. kupuje sobie tańsze, kolorowe, modne a on sę dziwi dlaczego nie ubieram tamtych.

Gość mimochodem tutaj
ja kupilem swojej dziewczynie na mikolajki elegancka bombonierke z czekoladkami, niby byla ucieszona ale po kilku dniach gdy spostrzeglem ze jest nadal nie otwarta zdalem sobie sprawe ze ona jest teraz na diecie... kompletnie o tym zapomnialem, myslicie ze moglo byc jej przykro?

Gość he he ale pojechales
nic dodac nic ujac :)

kobietom zależy by je kochać za to jakie są. Nie próbuj zmieniać wybranki swego serca, bo to jasne, że sie obrazi. Ten gest z tabletkami to był jasny komunikat, że chcesz ją zmienić. To jest normalne, że kobiety czasem narzekają , że mają za dużo fałd na brzuchu, albo krzywe nogi, ale nie powinieneś tego brać dosłownie, jak to zrobiłeś z tym beznadziejnym prezentem. To była zła interpretacja komunikatu przekazanego przez twoją partnerkę.

Gość kobieta której jest za dużo
Gdybym ja dostała od swojego męzczyzny w prezencie środek na odchudzanie, to byłby to jasny komunikat: "Kobieto, chcę żebyś była szczuplejsza. Taka jak jesteś nie podobasz mi się". Straszna gafa, chłopaku. Zatuszowałeś to jakoś?

Gość r6yhryhrt
dla kobiet rada: jesli nie chcecie takich prezentów, jesli w ogole nie chcecie żadnego sygnału od faceta że jestescie grube to NIE URZALAJCIE SIĘ! Sama jestem kobietą, ale co to za głupie nawyki żeby biadolić że się jest grubą :O Ja też uwazam że mam tu i tak za duzo, ale W ZYCIU bym tego facetowi nie powiedziala, bo wtedy wlasnie zacznie na to zwraca uwage.

No właśnie. Dlatego mnie wkurzają kobiety/dziewczyny, które non stop narzekają swym chłopakom, że są grube, że mają rozstępy na nogach i piersiach, celulit na brzuchu, krzywy nos, pryszcze na ryju, krzywe nogi, stwardniały naskórek na stopach. Po cholere o ne o tym mówią. Ja nie jestem facetem, a też nie lubię jak ktoś mi głowe non stop zawraca swoimi błachymi problemami. Ludzie mają gorsze i poważniejsze problemy, niż jakis celulit na dupie, np. niemożliwość poruszania sie na nogach, poparzoną twarz, niepełnosprawnosć umysłową w stopniu lekkim, nowotwór, guz mózgu, itp. Takie dziewczyny co narzekają, że one w życiu mają najgorzej bo są grube lub maja zeza, to są po pierwsze rąbnięte, egoistki, egocentryczki, narcystki i być moze , że mają osobowość z pogranicza, czyli borderline.

Gość r6yhryhrt
hahah, ale błąd walnęłam i dopiero dziś zobaczyłam :D oczywiscie NIE UŻALAJCIE

Gość 1/10
prowokacja oczywiście, matołki :O