Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulianna

przechwałki facetów z kasą

Polecane posty

Gość kolega chciał być głęboki
i chciał napisać coś niezwykle głębokiego, a wyszło ja zawsze Faceci to pustaki i nawet się tego nie wstydzą ujawniać, jak tu ten idiota. Żal czytać takie "odkrywcze teksty", bo odkrywają tylko głupotę autora.

Gość kolega chciał być głęboki
i co trzecie zdanie o wyglądzie dziewczyny... a zdanie podsumowujące podsumowało pustaka do reszty... no boziu, jak bym miała być z takim pustakiem to bym się wolała pociąć.... Co mają począć te biedne dziewczyny, jak każdy się interesuje tylko ich cyckami i dupą? I dobrze robią, że ciągną kasę, bo co z takimi pustakami innego robić?

Gość carismaaa
Panie Drogi Lukaszu z wawy..przerażasz mnie! :/

Gość ogrodnica
facet chwali się kasą tylko przed dziewuchą której może to zaimponować czyli tępej lasce której nie chce się uczyć i pracować. Kobiecie która potrafi na siebie zarobić to nie imponuje

Gość osoba_trzecia
Łukaszu, a Ty to wszystjko wiesz z autopsji?

\"Dlatego normalny facet ma małe szanse na naprawdę fajnie wyglądającą laskę\" \"pogonic do solarium \" kolego lukasz wawa normalne laski nie chodzą na solarium :o

"będzie się starać prześcignąć koleżankę" ta jasne możesz mi cipe wylizać a Twój kolega dupe chciałabym zobaczyć jak się prześcigacie żeby mi dogodzić

ja jestem bardzo gorąca i z żadną koleżanką bym się nie ścigała obciągać, wiesz o tym ze to KOBIETA powiina mieć PIERWSZA ORGAZM ????? tak więc najpierw mineta a nie żadne wyścigi suk!

poza tym nie znam żadnego UCZCIWEGO bogatego faceta. tacy albo kradną (jeśli są przystojni i młodzi) albo mają wielkie firmy i dorabiają na lewo lub bez podatku i tacy mają 50 lat i przystojni nie są. No może chodzi Ci o tych którzy dorobili się w Anglii i na balety idą w czasie urlopu

Gość no to idz
sie szykowac na bzykanko .,nie marnuj czasu na caffe :P

Gość ale zajebisty temat
Niestety, drogie panie- Łukasz pisze prawdę.... Zresztą ten sam numer działa na męskie kurewki czyli facetów lecących na kobitki z kasą. Smutne ale prawdziwe. A ja jestem inna, takich zgrywusów nie toleruję i dlatego jestem sama :(

Gość bzdura bzdura
facet który ma kasę i który dorobił się fury za 100 tys i chaty za Chiny by nie wydał 1000 na łatwą zdzirę jedyne na co może liczyć taka pusta laseczka to na przewiezienie dupy tą furą do taniego hotelu za 50 zł, a nie na zaproszenie do posiadłości. Dlatego że taki facet ma kasę a to oznacza że jest skąpy i bardzo oszczędny skoro się dorobił. inna opcja ukradł. Tacy nie wydają tyle kasy po to żeby się zabawić, te 1000 zeta chomikują na zrobienie jacuzzi w willi lol

Ja chyba żyję w innym świecie - tak sobie pomyślałem po przeczytaniu wypowiedzi Łukasza. Może ja znam jakichś upośledzonych ludzi... Mam ładną i inteligentną kobietę i wiem, że gdyby zauważyła, że chodzę do kosmetyczki czy spa to bym raczej stracił w jej oczach. Może i szpan kasą jest sposobem na poderwanie laski ale nie każdej - niektóre wolą faceta nadzianego kasą rodziców a innym imponują wykształceni faceci polegający na sobie którzy pewnie dojdą do czegoś w przyszłości. Kolesie którym podawano wszystko na tacy myślą że się im to należy. A wydawanie dużej kasy na prezenty to też mit. Najbardziej \"punktujesz\" jak ci się nie przelewa a wciąż jesteś w stanie odłożyć na prezent dla niej ;)

Gość aldonaa81
zajebisty temat- nie masz czego zalowac :) z tego co tu czytam to skurwysyny lazacy po burdelach zeby zaliczyc 2 panienki naraz pusto we lbie i nic wiecej taki nie okaze Ci uczucia jedynie potraktuje Cie jak worek na sperme

no więc łukasz wawa gustuje w laskach chodzących na solarium... wybacz ale pusty jesteś tak samo jak one :o od solarium robią się zmarszczki. dodatkowo tipsy trza zrobić utlenić się na blond i można ruszać poderwać łukasza na trójkącik z drugą suczką :P buhahah

no właśnie gość z kasą ale z małym kutasem do niczego się nie nadaje :o

Gość Kalina Malina
powiem wam że robię tak samo, mam 43 lata, męża, mam własną firmę, fajny samochód, ładny dom, i lubię przygody z młodymi przystojnymi mężczyznami, oczywiście za nic nie płacę, teraz mam jednego tylko do seksu gdy mam ochotę, widziałam jak się napalają niektórzy na dojrzałą ustawioną materialnie kobietę i że tak powiem bawi mnie to, w jakimś sensie wyżywam się na nich bo mojemu mężowi wystarczy raz a młodzi są namiętni i mam z nimi kilka orgazmów. Ale jak widzę jak się ślinią na to co posiadam to mam frajdę, po seksie wracam do męża a taki młody kochanek się denerwuje że nic poza seksem ze mną nie dostanie, tzn np. nie zamieszka ze mną.

Gość sambody
Kalina Malina --- a jak taki malolat jest calkiem fajny i wrazliwy to moze chociaz liczyc na Twoje kolezenstwo albo przyjazn :P

Ja pierdolę, taki facet jak Łukasz Wawa to dopiero musi być zdesperowany, żeby płacić za jednorazowy seks ponad dwa patyki, i jeszcze wierzyć, że to jedyny sposób na to, żeby pobzykać :D

Gość sambody
ja tam zawsze mowie prawde kasy mam malo jestem len patentowany i mam same wady wcale ich nie ukrywam tylko mowie o nich otwarcie czym bardziej panna sie wkreca tym wiecej mowie o tym jaki jestem beznadziejny.... ona mi nie wierzy a potem placze. Ale ja mam czyste sumienie przeciez ostrzegalem :P

Gość Luśka z W.
A Ty Lukasz z Warszawy to chyba mocno brzydki jesteś, że az tyle kasy potrzebujesz wydawać, żeby kobiety Cię chciały :)

Gość Luśka z W.
No cóż, myślę, ze jest jakaś tam grupa ludzi, dla której priorytetem w ogóle, a wiec i w relacjach międzyludzkich jest kasa. Skoro w tym znajdują źródło szczęścia to good luck. Każdy jest kowalem ... :)

Gość sambody
Bo to co nas podnieca to sie nazywa kasa a kiedy w kasie forsa to sukces pierwsza klasa. :P

Gość Dziunia86
JAKIEGOS PECHA MAM- zawsze trafiam na facetow, ktorzy uwielbija chwalic sie zawartoscia portfela, samochodami itp a jak co do czego przychodzi zostawiaja mi rachunek i kaza placic za taksowke-ZENADA!!!!

Gość beatricebebe
Dziunia86, więc wyszło szydło z worka skąd mają kasę oszczędzają z żerowania na panienkach. ja bym uważała na młodych przystojniaków z super furami pewnie im w głowie tylko dziwki posuwanie za darmo sutenerstwo lewe interesy handel dragami i samochodami tylko to potrafią pustaki jebane

Gość samantha_
łukasz kaski masz zapewne dużo, ale łysiejesz i masz małego, rozumiemy kryzys wieku średniego, 40- 50 latek chce poczuć się jak nastolatek, więc płaci młodym dziewczynom imponując sobie samemu że jest prawdziwym super mężczyzną skoro małolaty na niego lecą, co jest nieprawdą bo mają Cię głęboko w dupie, dla nich liczy się tylko Twoja kasa, po szybkim numerku z Tobą te kurewki pewnie rzygnęły w myślach i nabijając się z obleśnego dziada

Gość samantha_
a to że jesteś obleśnym starym dziadem łukasz wawa wywnioskowałam z tego, że żadna normalna kobieta nie zgodzi się na trójkąt za obiad w dobrej restauracji, ani za darmo, tylko kurwy jeśli zapłacisz z góry gotówką.