Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulianna

przechwałki facetów z kasą

Polecane posty

Gość karoolek...
jak pisalem kobiety nie narzekają ! za to mialem kiedys taka co to narzekała na takiego co to mial wielkiego , sama wiec widzisz iz to wszystko kwestia dopasowania sie !

Gość ja nie lubie bogatych
no coz mezczyzni z duzym kutasem lubia sie nim chwalic i lubia dogadzac kobiecie, bogacze natomiast lubia chwalic sie kasa z racji braku tego mega sprzetu. jak mozna odpowiedziec nie obchodzi mnie jakiego mam penisa! facet z duzym odpowie mam takiego pytona ze plakalabys z rozkoszy cala noc :)

Gość Geronimo 57
czytam te wypociny zakłamanych "kobitek",a czym facet się ma pochwalić przed o kobietą?Nie oszukujmy się tym co posiada,mam kasę,samochód i stanowisko,każda poleci,kobiet to materialistki,albo nimofomanki.Tyko faceci są bleee,wy jesteście takie cudowne ze az słów brakuje.Oglądala każda z was film "Wielki Getsby"?Był dla niej nikim gdy był biedny,a gdy miał kasę,to inna rozmowa.długie włosy,makijaż,i pusto w głowie.Pustaki.Gdyby nie pociąg seksualny to ludzkość by zginęla,tak czasami mślę czy warto,ciagnąć ten "film".Szmaty.

kobiety nie narzekaja ale tez nie piszcza z rozkoszy ;) gdybym pomyslala jak bylo sie z toba kochac nie narzekam czyli niby ok, tak sobie. o moim chlopaku tego powiedziec nie moge, tak mnie rznie ze cala plone wyje

geroimo jesli chodzi o mojego chlopaka z wielka pyta takkk jestem jego nimfomanka, natomiast nie dalabym sie zerznac gosciowi z kasa ale z malym ktory by mi nie dogodzil :)

Gość karoolek...
Ty facet podajacy sie za kobiete - daj sobie luza moze co ? chcialbys miec wielkiego i urzeczywistniac te fantazje o jakich tu piszesz , zazdroscisz ludzią kasy wiec wypisujesz te bzdury o penisie gogancie jakoby to mialo wpływ na rokosz kobiety !! moze i ma , ale ile takich kobiet jest ? wiec daruj sobie

zazdroscisz ludzią kasy hahahhahahahah ludziOM !!! OM !!!!!!!! hahahha nie ludziĄĄĄĄA aaahhahah a co nie ma nigdzie takich facetow z mega fiutami?

ok nie wiem czy moj chlopak ci zazdrosci kasy, ale ty mozesz mu zazdroscic sprzetu, mnie bys nie kupil, ani nie zrobilbys mi dobrze

Gość karoolek...
wez otwórz sobie ta swa ulubioną strone w internecie i ogladaj sobie te wielkie kutasy - na zdrowie ! Nie twierdze tez iz takich facetów nie ma zapewne i są jest ich mnie , ale sa tyle , ze mnie to akurat nie obchodzi

Gość karoolek...
nie wydaje pieniedzy na to co moge miec za darmo !! a pewnych rzeczy nie kupuje po prostu ! czy pzretłumaczyc na prosciej? czy zrozumiales w koncu

Gość karoolek...
acha ! i mnie nie ma czego zazdroscic , ja sie do bogatych nie zaliczam .

Gość a ja mam wspanialego
hehehe ale zem sie obsmiala jak norka :D mamy tu "bogatego" bajkopisarza ktory chce wydac swoje bajki ale nie moze bo ma dysleksje

Gość Geronimo 57
Ja o tym wiem,:)jeden lubi porozmawiać,wyść na miasto,do kina spacer,a ty lubisz facetow z wielkim fiutem i ma stać na rozkaż ciekawe jak długo,lubisz sie rżnąć na okrągło,a potem gdy po orgazmie opadają emocje,o czym rozmawiacie? o następnym rżnięciu? hehehehe?

Gość a ja mam wspanialego
ups nie zrozumialam on tylko zna bogatych...

Gość ja nielubie bogatych
na jaki rozkaz??? on sie uwielbia ze mna kochac wiec nie wiem dlaczego traktujesz swietny seks jak przymus? rozkaz? zabawne on uwielbia gdy mi kapie i to swiadczy ze jest prawdziwym namietnym mezczyzna ktory uwielbia seks co w tym dziwnego?

ciekawy jestem który chłopak z kasą wyda 1,5tyś na jedną a noc z panienką :D. owszem fajne auto i mieszkanie są mile odbierane przez Kobiety, ponieważ świadczą o zaradności faceta ale raczej nie pomagają w zdobyciu dziewczyny na jedną noc. i jeszcze jedno najczęściej widuje jak laski lecą ale na fizyczność a nie na kasę! \"ładna\" panienka która godzi się na przypadkowy sex wybierze gościa fajnie zbudowanego, zadbanego, pewnego siebie a nie chudego bolka z kasą. te co myślą o kasie są bardziej wyrafinowane i nie dają na pierwszej randce bo doskonale wiedzą że nic w zamian nie dostaną.

Gość Geronimo 57
Taaaa?kapie ci ale z nosa :)

rozkaz? haha dla ciebie seks i zadowolenie partnerki to rozkaz? myslalam ze to normalne. to ze ty nie lubisz sprawiac przyjemnosci kobiecie to juz twoj problem, i pozostaje ci reczny

ah te kobiety: najczęściej widuje jak laski lecą ale na fizyczność a nie na kasę! "ładna" panienka która godzi się na przypadkowy sex wybierze gościa fajnie zbudowanego, zadbanego, pewnego siebie a nie chudego bolka z kasą tez tak sadze :D

Gość Geronimo 57
Każdy jest inny,jeden lubi to inny tamto ale nie musisz dolować facetów, z tzw."małym".Co dla jednej male dla innej duże".Ja patrzę w oczy jaki kto jest,nie ma dla mnie znaczenia czy kobieta ma duże piersi,czy małe,jaki ma wygląd,tylko jakim jest człowiekiem.bEdziesz się śmiała ,jak ktoś ma wodogłowie,czy jest niewidomy?.Tylko duży fiut się dla ciebie liczy?.No to esteś nieżle uzależńiona,w tym fiucie.A jezeli się dopasowaliście to gratuluję:) i posdrawiam.

Gość stradivarius69
geronimo woli zaplacic i rozkazywac prostytutce ciagnij :classic_cool:

Gość Geronimo 57
nigdy nie placiłem za seks.To mi uwłacza.

Gość Geronimo 57
I nigdy nie byłem w "agencji"

człowiek to też zwierze a zwierzęta wiadomo instynktownie szukają zdrowych silnych partnerów którzy dadzą zdrowe silne potomstwo. Pieniądze zawsze będą dodatkiem ewentualnie zapewnieniem dobrej zabawy ale nie w dłuższej perspektywie.

woli swoja zone renie raczkowska

Gość Geronimo 57
Tak to prawda,więc po co te "pieprzenie" nie lubie facxetów z kasą,a jak jest dobrze zbydowany,pewny siebie?To co za douzó szczęścia?

widze ze ah te kobiety jestes konkretnym samcem tak jak moj chlopak

Gość Geronimo 57
Ty coi nie "lubie bogatych" wali mnie co lubisz.Pewnie siedzisz od rana do wieczora na kompie,i pieprzysz bzdury,bo w realu nie masz z kim pogadać,spada.Jak tak sobie w głowie układam,jakbym miał iść z tobą do łożka to wolałbym renie :)

Gość karoolek...
kiedy sie sen tej podszywanej kobiecie skonczy - i sie wreszcie obudzi ? jak myslicie ?

Pewnie siedzisz od rana do wieczora takie gdybanie pierdolenie bla bla bla ale za to ja cie szybko rozszyfrowalam przyznales ze wolisz renie