Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carmel zelectra

jacy sa panowie spod znaku koziorazca?

Polecane posty

Gość carmel zelectra

mialyscie jakies doswiadczenia z tymi typami? Faktycznie takie z nich uparciuchy?

Gość tragiczni jednym słowem
wolał odejść gdy już upór minął i zrozumial swój upór chcial wrocić ale ja nie sa strasznie dumni

Gość uparci niesamowicie
właśnie z jednym zerwałam - a on ze mną nie, czyli wszystko jest po staremu! :-)

Gość carmel zelectra
ale strzelilam byka w temacie... ;)

Gość tragiczni jednym słowem
nie ma się co bykiem przejmować;) i tak kazdy zrozumiał o co chodzi

Gość ggaga
ja mam faceta koziorożca- hmm, w skrócie charakter do najłatwiejszych nie należy. jak coś chcesz wiedzieć więcej- pytaj:P

Gość carmel zelectra
jestem z takim facetem od 3 miesiecy, w moich poprzednich zwiazkach zawsze to ja dominowalam a faceci sie podporzadkowywali, taki juz mam charakter, a z nim widze ze bedzie ciezko ale jakos mnie to kreci ze w koncu trafilam na faceta ktory umie powiedziec mi "nie", no i jest naprawde fajny tak wogole

Gość uparci niesamowicie
carmen - jakbym siebie czytała! Pół roku temu poznałam takiego typka i myślałam dokładnie tak samo jak ty! A reszta - jak już pisałam. Trochę mam go dość, ale z drugiej strony nic złego nie robi, po prostu jest jaki jest i muszę się go nauczyć. Zresztą jest reformowalny - tylko powoli. Żeby było śmieszniej - mój były mąż też jest koziorożcem - zupełne przeciwieństwo - takie "ciepłe kluchy". 🖐️

Gość carmel zelectra
ggaga> a mozesz napisac cos wiecej o tym swoim? Moj jest raczej malomowny troche skryty ale zaczynam go poznawac coraz lepiej i jestem coraz bardziej nim zafascynowana

Gość prosze bardzoooo
moj maz jest koziorozcem,jestesmy ze soba 5lat,mamy dziecko. nie ejst to latwy charakter,rzeczywiscie uparty troche jest,ale jesli umie sie isc na kopromisy (nie myslic z ulegloscia)to z kazdym "znakiem" sie mozna dogadac. nawet jelsi nie ma racji to ja nie doprowadzam do klotni tylko rozmowa wszytsko staram sie wyjasnie. jednka czesciej ma racje niz jej nie ma. zawsze starmy sie na spokojnie wszytsko zalatwic,ale i ja musialm nad soba pracowac bo latwo wybuchalam kiedys (jesli to ma znaczenie to jestem skorpion). odkad zaszlam w ciaze i teraz jak dziecko ma kilka lat dogadujemy sie bez problemu ,nauczylismy sie tego ze wzgledu na to ze tworzymy rodzine,a nie "zwykly" zwiazek gdzie w kazdej chwili mozna rozejsc sie w roznych kierunkach.

Gość prosze bardzoooo
aaa i ma dusze artystyczna :) jest wbrew pozorom bardzo romantyczny i uczuciowy!

Gość ggaga
proszę bardzo- my niedługo będziemy ze sobą dwa lata :) zafascynował mnie od samego początku i cały czas fascynuje...skryty owszem- jak już coś powie, to wiem, że nad tym myślał, nie rzuca słów na wiatr. Otwiera się, ale powoli- jak mi powiedział- jestem jedyną osobą, która tyle o nim wie. charakter twardziela, ale w głębi wrażliwy- tylko musiałam go bliżej poznać. Potrafi mi się sprzeciwić, potrafi pokazać mi inny punkt widzenia. Opiekuńczy , czuły, poukaładany, ma swój świat wartości, nie obchodzi go co mówią inni.Uparty w dążeniu do celu, ważna jest dla niego rodzina, praca.

Gość carmel zelectra
moj tez okazal sie strasznym romantykiem choc na poczatku nigdy bym go o to nie podejzewala

Gość ggaga
ps. sztuka kompromisu jak najbardziej się tu przyda, ale ja jestem byk, więc chyba wszystko jasne :P

Gość moge napisac o jednym
raczej ten znak sie nie podporzadkuje..........ale moge się mylić;)

Mój miał umysł matematyczny i był niezwykle inteligentny, choć często podejrzewałam go o skrajną głupotę, że zakochał się akurat we mnie. Męczył mnie przez dwa lata, odpuścił dopiero wtedy, gdy przestałam tak kulturalnie odmawiać. Szkoda mi go. Wodniki to przeważnie faceci z klasą, tyle tylko, że nie zawsze podejmują właściwe sobie decyzje. I są bardzo opiekuńczy. Lubią imponować, tak mi się wydaje. Choć wiadomo, Zodiak często nie ma wpływu na facetów.

Gość prosze bardzoooo
ggaga-dokladnie tak jest jak napisalas! nigdy nie rzuca slow na wiatr,jak czegos nie jest pewny to nie mowi glupot,nie obiecuje zeby tylko naobiecywac. na poczatku trudno bylo mi go wyczuc,bo z jednej str. twardziel,nie podporzadkowywal mi sie,ale zarazem potrafil pocalowac w czolo,odwiezc autobusem do domu (nie mial wtedy auta). nie wiedzialam co mam o tym myslec. ale teraz wiem ze to najkochansza osoba na swiecie,suoer facet,rodzina na pierwszym m-cu,parca spokojna,moze nie jakas bardzo wysoko platna,ale spelnia sie w niej,i ma przy nie duzo czasu dla rodziny. jakby to powiedziec...polecam koziorozcow ;)

Gość ggaga
jeśli czuje, ze jest kochany zrobi dla swojej połówki bardzo , bardzo wiele...potrafi mieć swój świat, do którego ucieka czasem... oszczędny, nie trwoni kasy na głupoty Ale jeśli straci do kogoś zaufanie, na kimś się zawiedzie- nie ma odwrotu...nie zaufa ponownie

Gość prosze bardzoooo
ggaga cholera normlanie jakbym czytala o swoim mezu!!

Gość ggaga
prosze bardzoooo- dobrze wiedzieć,że Twój koziorożec jest kochającym mężem :) my jesteśmy parą...nawet nie narzeczeństwem mamy 25 i 26 lat

Gość carmel zelectra
dzieki dziewczyny oby moj okazal sie podobny, narazie wszystko na to wskazuje

Gość prosze bardzoooo
ja mojego poznalam jak mial 25lat,a ja 21 razem przeszlismy wypasione imprezy,ale i tez mlodziencze klotnie,teraz maz ma 30 a ja 26 i zupelnie inne problemy jak na poczatku (dziecko,rodzina,finanse) jednka radzimy sobie,bo nauczylismy sie siebie :)

Gość jennyfferr
ja tam lubie koziorozce, mam 2 takich kolegow, jeden jest taki jaki piszecie a drugi to taka ciapa i maminsynek ale da sie go lubic, jest slowny i uczciwy i to w nim najbardziej lubie, taki miskowaty typ

Gość jennyfferr
a do tego to najlepsi kumple, nie mam pojecia jak oni sie dogaduja

Gość nie wszystko zalezy od znaku