Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracowniczka

mimo braku doswiadczenia dostalam prace

Polecane posty

Gość pracowniczka

Przez tydzien bylam na probie, okazalo sie, ze szybko sie ucze, pojmuje rzeczy i wczoraj podpisalam moja umowe:)) Jejku jak sie ciesze:))

Gość ale bajer
gratulacje:) a co to za praca?

Gość pracowniczka
Ksiegowosc:)) Mam oczywiscioe wyksztalcenie w yym kierunku ale zero doswiadczenia. Teraz juz tygodniowe:))

Gość też tego nie lubie
No to po kielichu :D

Gość bardzo fajnie
tez sie ciesze :) Osobiscie czesto wole pracownikow, ktorzy maja zapal niz tych z doswiadczeniem

Gość pracowniczka
Oj ja mam szalony zapal do pracy i mam nadzieje, ze sie na mnie nikt nie zawiedzie:))

Gość myszzzzzzzzz
Ja też dostałam fajną, nową pracę ;) Dołączam się do toastu!

Gość pracowniczka
No to kieliszki w gore:))

Gość waliiifff1982
a ile masz lat autorko?

Gość myszzzzzzzzz
Jak długo Cię maglowali? U mnie proces rekrutacyjny trwał 1,5 miesiąca (3-4 spotkania-etapy).

Gość jewells
Kto cie przyjmowal do pracy(facet czy baba) i czy jestes ladna, to da podstawowe pytania:D

Gość jasik
ja też dostałam pracę:-) i również nie mam doświadczenia

Gość ja tez pracuję
ja też dostałam pracę mimo braku doświadczenia. najpierw sie cieszyłam, byłam pełna zapału ale z czasem okazało się ze we wszystkim jestem zielona, szef wyrozumiały ale za to reszta pracowników pastwi się nade mną i gdyby nie szef weszliby mi na głowe.

Gość bezdoswiadczenia
Do osob, ktore dostaly prace bez doswiadczenia. Co wpisalyscie w rubryce "doswiadczenie" i jak szukalyscie pracy, skoro ZAWSZE w wymaganiach pisza o doswiadczeniu...

Gość mimimimimi5555555555
z czego sie cieszysz ty glupia pizdo musisz nam wszystkim o tym mowic pochwal sie komus bliskiemu a nie obcym na forum zakompleksiona dziwaczko

Gość jasik
do bezdoswiadczenia ja wpisałam praktyki, wolontariat,wakacyjna praca za granica

Gość bezdoswiadczenia
A gdzie znalezliscie szczesliwa oferte? I czy w wymaganiach bylo podane "wymagane doswiadczenie"?

Gość jasik
to instytucja państwowa i na jej stronie internetowej znalazłam ofertę. A co do wymagań- doświadczenie mile widziane. Zdarzają się takie ogłoszenia. Ale często też bywało tak,że w ogłoszeniu nie było mowy o doświadczeniu, a na rozmowie pierwsze pytanie to- proszę opowiedzieć o swoim doświadczeniu zawodowym.

To się tak troszkę pochwalę. Dawno temu też zaczynałem bez doświadczenia. Kilka razy zmieniłem branże i za każdym razem bez doświadczenia i bez wykształcenia nawet. Teraz mam takie doświadczenie że dziewięciu kierowników działów było na rozmowie kwalifikacyjnej, a po rozmowie dostałem ekstra człowieka który mam mnie do firmy wprowadzić. Życzę wam żebyście osiągneli więcej :D:D:D TAK TRZYMAĆ I W GÓRĘ SZKŁO ZA TYCH BEZ DOŚWIADCZENIA:D

Gość pracowniczka
Ja bylam w sumie na dwoch rozmowach: w agencji pracy a potem w firmie. Najpierw szef krecil glowa a potem stwierdzil a co tam i dal mi szanse wyznaczajac tydzien proby. Jesli chodzi o doswiadczenie to w rubryce tej napisalam staz i kursy zawodowe potwierdzajace przygotowanie teoretyczne do zawodu.