Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 68D

wady i zalety duzego/małego biustu....

Polecane posty

Gość 68D

mały biust zalety -można załozyć kreacje z dekoltem do pępka i i tak będzie wyglądała dobrze ani nic nie wyskoczy w najmniej odpowiedniej chwili - można nosić samoprzylepne biustonosze - można chodzić bez stanika a i tak bedzie to wygladało dobrze -nikt nie robi docinków na ulicy -jeśli chce się mieć wiekszy wystarczy kupić wystarczająco wypchany pusch up -zero problemów z kupnem bielizny i ciuchów -laski z dużym biustem zazdroszczą wygody posiadania małego wady małego biustu - w niektórych sukienkach lepiej wygląda pełniejszy dekolt duży biust zalety -wyglądaja na nim dobrze kreacje z dużym dekoltem(ale nie zbyt głębokim) -ogólnie laski z małym biustem nam go zazdroszczą duzy biust wady -nawet jak jest jedrny to trudno go okiełznac bez stanika -ciężko kupić stanik jesli ma sie dużą miseczke i wąski oobwód -trudno ubrać sukienkę bez pleców, bo źle sie czujemy bez stanika -przy szczupłej sylwetce i duzym biuscie ciężko kupić ciuchy, bo jak dobre w biuscie to za luźne w talii -często inne(zupełnie obce) dziewczyny docinaja na ulicy czy zgadzacie sie z tymi stwierdzeniami??? a moze macie jakieś własne uwagi??

Gość blah blah blah
zalety małego biustu do mnie nie przemawiają. małe cycki to dramat, zalet zero! 😭

Gość nitkaa22
albo jesteś facetem albo masz mały biust ;)

Gość dyskutantka999
ja mam mały biust-jak dla mnie nie ma zalet :( fakt olbrzymie tzytzki sa nie apetyczne ,ale sama skóra i 2 sutki tak samo wygladaja koszmarnie

Gość tryryry
najwieksza zaleta malego biustu-duzo dłuzej bedzie jedrny niz duzy,duzy szybciej obwisnie :P

Gość diskodupa
ja mam nędzne b, zero kształtu, bez stanika wyglądam, jakby mi ktoś w cycki trójkąty włożył i je skórą obkleił. jakaś masakra, wieczna depresja. małe cycki nie mają zalet :o

Gość najlepiej....
najlepiej miec sredni :)

Gość Bum z dupu
duże cycki - dużo zabawy , małe - niestety mało.

Gość zaba mala zaba
a ja mam 65 H i go nie lubie.... jest za duzy i nie lubie jak moj facet sie nim bawi

Gość Syk z dupu
mogę go wycałować

Gość gość
Duzymi cyckami wszystko mozna zalatwic. Juz w piatej klasie mialam duze piersi (D) i wszystko nimi zalatwialam: Od dobrych stopni w szkole, do darmowej taxowki, po wejscie do klubu bez kolejki i za darmo, darmowe drinki. Teraz mam 20 lat i miske P i za darmo mam wymalowane pieszkanie, dostalam prace bez wysilku, taxowkami jezdze za darmo, i przykladow mam tysiace. Docinki plaskich ignorowalam bo to zlosc o to ze ich faceci sie slinia na duze baloniki co juz wiedzialam od 10 roku zycia. Dobieranie stanikow - secretem mojego powodzenia u zonatych i nie zonatych mezczyzn i chlopakow jest to ze nie nosze stanikow tylko prowokacyjne bluzki z dekoltami takimi ze po co ja w ogole nosze bluzki,Moje pierdi tak dzialaja na facetow ze niedawno na przyklad jeden zabral mnie na Cube, inny kupil mi nowe meble, jeszcze inny splacil moje dlugi. Wszyscy byli zonaci. Wielkie cyce rzadza swiatem, a takie male ksztaltne to sa smieszne.

Gość rypia mozg
moja kolezanka ma duze piersi ,wie o tym ze sporo facetow lubi i ona tymi cyckami specjalnie manipuluje facetow...wykorzystuje to ze oni lubia duze cycki..i robi z nimi prawie to co chce..az mi szkoda tych przyglobkow niektorych..aale sami sie o to prosza..

Gość zepsuta skora cycek
duze obwisle cycki jak u starej baby-OGON BOBRA..bardzoo nieapetycznie wyglada to Zepsuta skora cycek .. KUPA TLUSZCZU..:( -zepsutego obwislego ciala... Przeciez cycki to tylko 7% gruczolu a reszta to tluscz:(

Gość a prawda wyglada tak
ale nie oszukujmy sie KTO WYBIERA LUBI DUZE CYCKI bardzoo duze ??? otoz odpowiedz :MASOCHISCI,faceci tak naprawde bardzoo zakompleksieni,ale czesto udaja ,ze niby nie :)..-niedozywieni ktorym wiecznie malo...-faceci ktorzy szukaja mamusi zeby sie czuc bezpiecznie przy cycusiu :(

Gość gość
ja tez już chciałam wziac pożyczke na operacje za 10tys zlotych ale sie przestraszyłam ze lekarz cos spieprzy i bede kaleką znajoma zaproponowła mi ten suplement http://allsh.net/wiekszepiersi i powiem wam szczerze jestem zadowolona wydałam moze 800zł ale jest super orgazm lepszy partner zadowolony