Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angioletto

Dobry Polski gineolog w Londynie-zna ktoś???

Polecane posty

witam,mieszam w Londynie,szukam dobrego ginekologa,ktory przygotuje mnie do ciąży,pomoze wyregulowac cykle itp. piszcie prosze jesli ktos zna adres lub nr tel do takiego;)

Gość wiwka
Idź do GP swojego, powiedz, że chcesz zbadać hormony, bo się starasz od dwóch lat o dziecko i nic nie wychodzi, chcesz zobaczyć, czy w porządku z Tobą, zleci badania, potem, jak coś, to partner niech też idzie do lekarza po skierowanie na badania i już. Wszystko możesz uzyskać od swojego GP na początku, jeśli jesteś młoda, to masz dużo czasu na badania, ja właśnie jestem w trakcie, u mnie ok, mąż w styczniu na badania (mają do nas z kliniki zadzwonić) i zobaczmy. Tylko dobry lekarz potrzebny, ja mam babkę - Hinduskę, super kobita :) Angielscy lekarze to paskudy czasem, poszukaj kogoś kto nie jest Angolem :) Powodzenia!

Gość mencia77
Tak w MyMedyk ginekologiem ktorego moge polecic jest Pan dr G. Pospiech !

Gość dulinek33
Dr Pośpiech z przychodni MyMedyk prowadził zagrożoną ciążę mpojej żony. Super facet, dziecko urodzilo sie zdrowie ;) wie o cco chodzi, jak zadbac o kobiete

Gość ratata
Lecze sie u dr Pośpiech w przychodni MyMedyk i nie mam żadnych zastrzezen super lekarz :)

Gość laura12
Osobiście lecze sie u dr Pośpiech w przychodni http://www.medyk.co.uk/ musze przyznać ze juz dawno nie spotkałam sie z tak znakomitym lekarzem :)