angioletto 0 Napisano Grudzień 13, 2008 witam,mieszam w Londynie,szukam dobrego ginekologa,ktory przygotuje mnie do ciąży,pomoze wyregulowac cykle itp. piszcie prosze jesli ktos zna adres lub nr tel do takiego;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 13, 2008 Dziewczyny nie zna nikt??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
angioletto 0 Napisano Grudzień 14, 2008 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiwka Napisano Grudzień 15, 2008 Idź do GP swojego, powiedz, że chcesz zbadać hormony, bo się starasz od dwóch lat o dziecko i nic nie wychodzi, chcesz zobaczyć, czy w porządku z Tobą, zleci badania, potem, jak coś, to partner niech też idzie do lekarza po skierowanie na badania i już. Wszystko możesz uzyskać od swojego GP na początku, jeśli jesteś młoda, to masz dużo czasu na badania, ja właśnie jestem w trakcie, u mnie ok, mąż w styczniu na badania (mają do nas z kliniki zadzwonić) i zobaczmy. Tylko dobry lekarz potrzebny, ja mam babkę - Hinduskę, super kobita :) Angielscy lekarze to paskudy czasem, poszukaj kogoś kto nie jest Angolem :) Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fredka33 Napisano Wrzesień 24, 2014 http://www.medyk.co.uk/ w tej przychodni przyjmą bardzo dobrzy ginekolodzy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mencia77 Napisano Wrzesień 24, 2014 Tak w MyMedyk ginekologiem ktorego moge polecic jest Pan dr G. Pospiech ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dulinek33 Napisano Wrzesień 24, 2014 Dr Pośpiech z przychodni MyMedyk prowadził zagrożoną ciążę mpojej żony. Super facet, dziecko urodzilo sie zdrowie ;) wie o cco chodzi, jak zadbac o kobiete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ratata Napisano Listopad 7, 2014 Lecze sie u dr Pośpiech w przychodni MyMedyk i nie mam żadnych zastrzezen super lekarz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość laura12 Napisano Listopad 7, 2014 Osobiście lecze sie u dr Pośpiech w przychodni http://www.medyk.co.uk/ musze przyznać ze juz dawno nie spotkałam sie z tak znakomitym lekarzem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach