Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Filuterna

zbesztajcie mnie!

Polecane posty

Gość panga jest sprowadzana
no to wlasciwie jest powod do besztania, bo oni takich zakochanych maja na peczki. poza tym sami to lubia, tak woec uwazaj zebys nie byla jedna z wielu naiwnych.

Gość Awkward
Zbesztac ? Hmm ! O ty suko, dziwko, szmato, ściero, wywłoko !! A tak wogole co w tym zlego ze zakochalas sie w instruktorze ? :)

o to,ze on zupełnie nie jest mna zainteresowany, tyle lasek zapraszało go juz na rózne wyjścia, on wychodzi z nimi, ja będą kolejną wzdychającą do niego, miłośc nieodwzajemniona jest najgorsza... :(

"A tak wogole co w tym zlego ze zakochalas sie w instruktorze ?" Bo instruktor to czuły człowiek a ona może tylko na ostro;)

Gość ppppppppppppppppp
Ty taka owaka:D:D

co ja mam robić? nie jestem taka jak te małolaty co robią prawko ledwo 18. skończą, a i tak sie zakochałam! ja nie moge jeżdzić normalnie jak on siedzi obok, oj skończy sie na 200 godzinach jazd i dopiero do egzaminu przystąpię :(

to jak bedziesz kończyć ten kurs, albo przerwij go i na odchodne powiedz, że noie mozesz go kończyć tutaj : bo się w Tobie zakochałam.

muszę mieć prawko bo mam taką a nie inną sytuację w domu, chyba go zmienię bo nie dam inaczej rady :(

no gdzie te wyzwiska? wytłumaczcie mi ze to sensu nie ma i nic z tego nie bedzie, juz nie wiem jak mam sobie to samej tłumaczyc by do mnie dotarło:(

ja mam 23 a on 25,ale tyle lasek się kolo niego kręci, a on traktuje mnie tylko jak kurstantke, kolezanke, klientke szkoły, i jak tu sobie w łeb nie strzelić?

nie przejdzie mi to przez gardło, juz mu napisalam na gg,ze super mi sie z nim jezdzi, ze podoba mi sie jako facet, ale nic nie bede robic, czego on nie bedzie chcial, pewne na kolejnych jazda mnie zbeszta albo to ON mnie zmieni :-O

Gość tyyyyyyyyyy
głupia dziwko....... i co lepiej

podnosze i czekam na racjonalne wtylumaczenie,ze to co robie nie ma najmniejszego sensu, zrobilam wczoraj glupote napisalam do niego na gg :-(