Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A pollo

Zostawila mnie dla Angola!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość A pollo

Pojechala na pare miesiecy, zarobic kase, na nasza przyszlosc. Bylismy z soba 4 lata!!! Przedluzala pobyt i przedluzala, bo jeszcze kasa, jeszcze jej malo. A potem zadzwonila, ze nie wroci, bo poznala tam kogos! Wiem, ze poszla w tango z jakims Angolem!!! Dlaczego laski sa tak puste?

Gość Rakijjja
Trzeba bylo jej zapewnic zycie w Polsce godne, a nie wysylac za granice, gdzie pewnie jechala na scierze! Sam jestes sobie winien.

Gość bo angol ma kase
a ty jesteś i zostaniesz biednym polaczkiem

Gość dgd
Serce nie sluga...

Gość A pollo
Wlasnie, ze biedny nie jestem. Moglem jej dac zycie tu, ale ona chciala niezaleznosci.

Gość polejka
pewnie to byla wlasnie taki typowy angol z Angolii :P

Gość dipdipdip
lepiej predzej niz pozniej, wiec ciesz sie chlopie bo gorzej, jakbys ulozyl sobie z taka szmatą życie :)

Gość Sandra Malopolska
Zapomnij, nie byla dla Ciebie skoro odeszla. nie byla dla Ciebie, skoro wyjechala. Widocznie szukala czegos, czego jej nie dales. Nie mozna potepiac kogos, bo odszedl. Teraz to boli, ale z czasem sie pogodzisz. Trzymam kciuki, zeby bol przeszedl jak najszybciej.

Gość A pollo
Najbardziej wk....., ze nasze zareczyny przesuwalismy i przesuwali, bo wszystko nie bylo gotowe, a z nim podobno zareczyla sie po kilku miesiacach.:(

Gość Sandra Malopolska
No to nie "poszla w tango" tylko zakochala sie, zareczyla i pewnie wezmie slub.

Gość alucard2324
podobna historia brachu:)tyle ze ja tez z nia bylem w aprytej anglii....takie sa juz te nasze kochane aniolki.they re turned int a devils after:>

Gość Sandra Malopolska
Sam sobie odpowiedz- skoro w ciagu 4 lat sie nie zareczyliscie, ona wyjechala i nie chciala szybko wrocic a potem jak poznala kogos i od razu zareczyny, to chyba wszystko swiadczy o tym, ze dla siebie nie byliscie stworzeni...:( Przykro mi, ale tak to widze z mego obiektywnego punktu.

Gość Owidiusz
Bo naszym chlopakom brakuje luzu.

Gość mysza-a.
bylo sie braz za zeniaczke, jak byla goraca i zakochana .... podzas gdy cie nie widziala... odkochala sie chco moim zdaniem nigdy cie niekochala ..inaczej by nie wyjezdzala

Gość ogrodnica
bo z wami tak jest czekacie tak długo jak tylko możecie, żenić się nie chcecie dorosnąć i być odpowiedzialnym też jak najpóźniej wiec .... sam sobie odpowiedz dlaczego

Gość dzenny
polscy faceci maja za malo luzu i nie gibaja sie tak fajnie jak czarni . ja zamieszkalam niedawno z takim jednym czarnym, narazie szuka pracy ale podobno ma juz cos nagrane, wiec mu troche pomagam, a moj facet w polsce czeka ale chyba nie wroce narazie , dobrze ze nie ma mojego nowego adresu bo jeszcze by sie napatoczyl i zrobil siare

Gość jaaaaasneeee
a faceci sa tacy swieci?? też potrafią złamac serce, też po tylu latach.... Też jestem z facetem już 4 lata, też mi sie nie oswiadczyl a ja nie bede sie przecież prosic o to.... Ale przyjdzie kiedys dzien kiedy postanowie założyć rodzine... dalam mu czas (co prawda nie mowilam mu o tym ale chyba nie jest taki tepy) nawet jeszcze ma go sporo ale sa granice. Twoje dziewczyna pewnie tez miala dosyć. PO 4 LATACH SIE NIE ZARECZYC NAWET, MASAKRA A gdybys byl mądry i to bys pojechal z nia skoro ona potrzebowala kasy na swoja niezaleznosc. Pewnie sie bales czyli c*pa z Ciebie, a kobiety lubią pewnych siebie i meskich facetów którzy sa w stanie poradzic sobie w kazdej sytuacji

heh, a to jakas nowosc ze kobiety nie mozna wysylac samej za granice bo jej sie w glowie przewroci ? Stary, ciesz sie bo ta widac nie byla ciebie warta.

Gość kajaaaaa
Wyjechałam do Anglii na 3 miesiące. Nasz związek nawet nie przetrwał dwóch tygodni, zadręczanie samsami, ciągłe podejrzenia o zdradę itp itd Wyjechałam tylko dlatego że to ja byłam stroną która o wszystkim myślała. Chciałam kupić auto na pół to usłyszałam miliard wymówek, chciałam zamieszkać z nim to dla niego to nie był odpowiedni czas ( po dwóch latach związku). Macie duże wymagania a sami nic nie dajecie od siebie.