Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara myszka 1975

ale mam doła

Polecane posty

Gość aliie
myszka.....nie żyj iluzjami. Żyj tym co jest tu i teraz w Twoim życiu.

Gość shy - women
ja też mam doła i nie mogę sobie z nim poradzić, nikt mnie nie kocha, a i ja nie mam kogo kochać:(

Gość Im invinsible
moja siostra studiuje pedagogike i tez mi zadawała takie pytania:P przyjemnosc sprawia mi moje zainterowania i mam nadzieje przyszła praca. czyli robienie makijazu i ubieranie - ogolnie stylizacja. (innych oczywiscie) a do tego taniec spotkania ze znajomymi robienie zdjec. ogolnie cos kreatywnego :)

Gość Im invinsible
ooo ciekawa stronka :)) dziekuje ;*

tak jakby,tez i moge zaraz isc spac,...ale nie chce mi sie wychodzic,to jest tak,ze ja zerwalam ponad rok temu,ale sie widywalismy na seks to lipca,a teraz juz od lipca nie jestesmy w kontakcie,8 lat razem,juz nie placze,ale dzis mi jest smutno i boli mnie ze ma inna choc to ja go rzucilam,ale tez sobie z tego powodu zyl nie podcinam

Gość aliie
audrey hepburn ......ja mam podobnie co do tego ,że mojego chłopaka też rzuciłam , a potem tego żałowałam i do dziś jednak żałuję. Bo jego jedynego kocham. Ale może kocham te wspomnienia. Już w miłość nie wierzę.

Kurcze znowu nocna zmiana na pralni:) 8 lat to w sumie więcej niż ja znam swoją żonę. Kurcze niezły przebieg. To raczej trzeba było zamówić z namaczaniem;). Wiesz tak na prawdę to ani ja ani nikt nie powie Ci jak to zrobić. Kurcze parę razy zostałem porzucony ale nie po takim czasie. Nie licząc aktualnego związku najwięcej udało mi się utrzymać związek 27 miesięcy. Ale kurna miałem załomke. Sposoby niby miałem dwa. Uciekałem w podróże, albo zajmowałem się dziećmi i pokrzywdzonymi ludźmi. Tam mogłem "wylać" ten nadmiar miłości jaki pozostawał. Czy to pomoże Tobie?? Nie mam pojęcia. Cóż zagadam jak psychiatra:) Jak chcesz to możemy o tym porozmawiać:) A drugiej Pani czym mogę służyć??

ja chyba tez zyje wspomnieniami,sa dni kiedy w ogole nie mysle,a dzisiaj mysle o nim non-stop,kiedy zrywalam to wydawalo mi sie to decyzja taka rozpatrzona na cacy,po zerwaniu plakal,ze on chce jeszcze raz sprobowac,ale jakos w srodku nie mialam sily,nie widzialam sensu,a jak jest u ciebie allie?

Gość aliie
podobnie było u mnie . A gdy sobie wszystko uświadomiłam , i emocje upadały ja tak bardzo chciałam z nim być. Ale już było za późno. A ja nigdy nie przestałam go kochać. Tragiczna ta cała historia.

Gość kjhgfhgfdd
123456789