Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renu multi plus

Firma Eveline - co sądzicie o tych kosmetykach?

Polecane posty

Gość renu multi plus

osobiście uważam,że mają bardzo dobre kosmetyki i co najważniejsze nie są drogie.Mam tusz do rzęs i jestem z niego bardzo zadowolona.Co sądzicie o tej firmie i o tych kosmetykach?

Gość Berta_Beretka
ja szukam błyszczyka eveline powiększajacego usta i za Chiny Ludowe znaleźć nie mogę:( już straciłam nadzieję, że go znajde a szkoda, bo błyszczyki mają fajne:) wiecie moze gdzie go znaleźć? jaki jest w użyciu? powiększa usta?

Gość renu multi plus
słyszałam duzo o tym blyszczyku,dziewczyny go sobie chwale mowia ze ładny kolorek,ze mrowi w usta i nablyszcza sprawiając,ze usta sa pełniejsze,widziałam go dzisiaj ale niestety w bielsku watpie zebys mieszkała w okolicach :)

Gość Berta_Beretka
nie mieszkam w tych okolicach:( ale widziałaś go w drogerii czy jakimś zwykłym sklepiku?

Gość cos dodam mądrego
a ja uzywam ich kremow wyszczuplajacych i ujędrniających ,zwalczajacych celulit i sa super .Natomiast ich tusz do rzes mnie uczula i wygladam jak swinka morska z czerwonymi oczami.Błyszczyki powiekszajace usta mam z ich firmy dwa jeden perłowy biały ,drugi rózowy są super :) kupiłam w sklepie sieci Visage ale zdaje sie ze w Rossmanie tez widziałm

Gość renu multi plus
mnie na szczęście nie uczula mam wrażliwe oczy i nosze soczewki i są super Coś dodam mądrego --?> Jaki miałaś tusz?

Gość marceliiiinkaaaa
maja swietny balsam do ciala taki w fioletowym opakowaniu to jest chyba serum na posladki i brzuch

Gość podniose bo fajny temat

Gość renu multi plus
dziewczyny naprawde polecam wam tusz Volume Show. Mam cienke i krótkie rzesy a jak wytuszuje (daje kilka warstw i rzesy nie sa sklejone) to naprawde mam mega długie i grube rzesy :) czy miała ktoras z was podkłady??

Gość fajny_topik
dziewczyny, gdzie można kupić kosmetyki tej firmy? poluje na błyszczyk i tusz... nigdzie ich nie ma:( a kosmetyki mają naprawde godne polecenia:)

Gość renu multi plus
szukałas może w rossmanie albo w naturze?

Gość Poczuje jak znow
ich tusz mnie uczula :(

Gość renu multi plus
Poczuje jak znowu --- > a jaki miałaś?