Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sttoper

Czy można być dziewicą mając 25 lat???

Polecane posty

Gość sttoper

Ostatnio poznałem laskę która zwierzyła mi sie że jest jeszcze dziewicą i nigdy nie spała z facetem. Szczena mi opadła bo ta pannna ma 25 lat!!!!!!!!!!Ale mam wielki podziw dla niej:) Jestem ciekawy jak wy podchodzice do tego?Czy w obecnych czasach jeszcze ktoś na to zwraca uwagę i jakie znaczenie ma to dla feceta?

Gość cxvv
ale jest dziewica, bo nikt jej nie chcial, czy ma zasady? Bo to robi ogromną roznice

Gość eduśśśśś87
widocznie tak jej sie zycie ulozylo

Gość proste że mozna
ja jestem i mam 25 lat :P

Gość sttoper
nie jest dziewicą bo ma zasady. chce być jedyna dla tego jedynego faceta.

Gość sttoper
a moim zdaniem już żadko można spotkać takie pożądne dziewczyny.Teraz nastąpiła wielka modna na to która pierwsze już nie jest dziewica i ile facetów zaliczyła:(

Mozna, tak mi się wydaje. Ja mam 23 lata i jestem dziewicą. Jestem bo chcę, nie dlatego że jestem jakimś paszkwilem czy coś :P Miałam chłopaków ale czekałam na tego własciwego. I nadal czekam :P

Gość ppppppppppppppp
z medycznego punktu widzenia nic nie stoi na przeszkodzie:p

Gość sttoper
Ataga 85 czy mówiłaś swoim partnerom że jesteś dziewicą? jestem ciekawy jak na to reagowali faceci?czy tak jak ja ? Poza tym bardzo jetem ciekawy jak wy faceci na takie coś reagujecie?szczególnie w dzisiejszych czasach?

Gość ja znałam jedną
25 letnią dziewicę która własnie w tym wieku zamieszkała z facetem,mieszkali w jednym pokoju,spali w jednym łóżku i...nie uprawiali seksu:P więc pewnie do dziś jest dziewicą:D

Gość mmalisska
Ja tez jestem dziewica i powiem wam że mój obecny partner życiowy to uszanował:)

Gość eh ppppppp
kurwa a jakie to ma znaczenie?

Gość sttoper
No własnie jestem ciekawy czy to ma jakieś znaczenie?????????? Czy to jest cenione w dzisiejszym świecie??????????

Gość mmalisska
Miss_Tambourine to tylko seks się liczy w życiu?????????????

Gość eh ppppppp
nie ma znaczenia, mozna by dziewica majac nawet 80 lat, po wiecej udaj sie do sióstr zakonnych

Gość gloorianna
eh ppppppp to twoim zdaniem tylko zakonice mogą tyle wytrzymać? Uwież mi nawet tam nie znajdziesz takiej:) Ciekawe gdzieś wytrzasnął taki zabytek??Ja bym do muzeum oddała:)

Wiedzieli, że byłam dziewicą. Od 9 miesięcy jestem sama a z ostatnim chłopakiem byłam... wstyd sie przyznac - 1,5 roku i nic :P Zaczęłam z nim chodzić jak miałam niecałe 21 ( on tyle samo) więc w sumie wtedy nie było to aż takie dziwne. Pewnie się zdziwicie że tyle czsu i nic. Otóż on też nigdy tego nie robił :P Na początku było fajnie że się nie dobierał ale później to już było troche dziwne. A jak w końcu się odważył na mały petting to.... zaczęłam się zastanawiać czy on się czegoś nauczy czy nic!! próbowałam nim pokierować co i jak ma robić bo okazało się, że ja mam większe doświadczenie. Ale niestety postępów nie było. Dołożyło się do tego kilka innych spraw i mu podziękowałam za 1,5 roku razem :P