Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydal28

Do Gogi Bubu

Polecane posty

jak napisalem wyzej ..walka z witrakami ..i tyle .. nic nie wskorasz kolego ..{czesc]

salut - to miało być przerysowane. brzydal - nie bierz życia tak na serio. I nie cierp za wszystkie krzywdy świata..

>> Mnie nic już nie zaskoczy mój ty inteligencie. "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, jednak nie jestem pewien co do tej pierwszej” – mawiał Albert Einstein :)

"Jakbym kazał ci zeżreć gówno, to też byś wszamał? " Widzisz szmaciarzu, ty nigdy nie pojmiesz pewnych rzeczy. Jest coś takiego jak, uwaga trudne słowo - empatia. Ty tego nie masz i dlatego jesteś skończonym debilem. Większość ludzi ma tą cechę, jedni w większym stopniu inni w mniejszym. Ale mają i rozumieją, że z czyimiś uczuciami sie nie igra, że ludzkie emocje to nie jest pole do zabawy i, że ludzie znajdujący się w pewnych trudnych sytuacjach życiowych (tacy tu też zaglądają) nie myślą racjonalnie. Rozumiesz debilu? Czy nadal nie dociera do małej główki?

ja juz sie nie udzilam ..wyrazilem swoje zdanie ..:P ide se ..niech dalje ma pole bubuziatek ..:D kracja na miare n(j)obla ..🖐️

i zaczeła się pyskówka, tak jak też myślałam, że sie zacznie -- salut czekaj ide też:)

"salut ale takie osoby które coś takiego bierze powinny miec zakaz posiadania netu." A znasz siostra sposób, aby takie osoby odłączyć od neta? Jak je wyszukać? Nie da sie, tak samo jest w życiu. Jedni oleją jakiegoś pajaca, co im zrobi kuku, a inni to przeżyją, czasami za bardzo. I co, mamy mówić, ze wszystko jest OK? Nie, po prostu trzeba takim ludziom jak ten debil dawać do zrozumienia, ze ich zachowania nie są akceptowane. Niech nie mają pełnego komfortu. Im to zwisa, jak to mówi jedna osoba. Ale jak mówią wszystkie naokoło, bez przerwy to i oni wymiękają, już tak nie cwaniakują, bo nikt nie chce żeby wszyscy myśleli o nim jak najgorzej. Powiesz, że bliscy zawsze będą przy takiej osobie. To nie prawda, nawet bliscy się odsuwają od takich ludzi, jeśli ci nie potrafią się zmienić.

"Oj przestań Brzydal mój Ty rycerzyku nie jestem silna bo mnie to bolało ale juz jest ok" Wiem, że bolało. Ale jesteś silna, bo potrafisz wybaczyć. Ja bym nie potrafił, jakby pisał o moim dziecku. Byłby moim wrogiem.

"ooo jednak ze mną rozmawiasz?" Skoro już zniżyłem się do twojego poziomu, to rozmawiam, choć co to za rozmowa. Jak grochem o ścianę ...

*Alter Ego*---co teraz robisz?Wyzywasz Gogiego od szmaciarzy bo Go nie szanujesz..za to ze wyzywa innych Teraz sobie pomyśl ze on nie szanuje innych BO ICH NIE ZNA OSOBISCIE wiec pozwala sobie na dużo. Załapałeś? Jesteśmy niemili dla tych których nie lubimy na kafe wiec do spania Brzydal

Po tym co pastuchu napisałeś o 00:04 jednoznacznie stwierdzam, ze masz problemy z: - banią - sobą - kobietami - erekcją - czytaniem ze zrozumieniem i jeszcze kilkoma innymi rzeczami, ale to jest twój problem, ja idę do Dorotki ;)

"brzydal - nie bierz życia tak na serio. I nie cierp za wszystkie krzywdy świata.." Ależ ja już nie cierpię, ale obojętny nigdy nie będę, b to zabija ludzi. Ja chcę żyć jak człowiek, nie jak zwierzę, kierujące się tylko i wyłącznie instynktami. A życie deko jest jak najbardziej serio, drugiego nie będzie.

>> choć co to za rozmowa. Jak grochem o ścianę ... ACHTUNG!!!! IDIOTA NA HORYZONCIE :D Dla ciebie rozmowa to widocznie taki schema - Ty mówisz, ja słucham i się stosuję? :o Zwal se chłopie kuśke, może ciśnienie ci zejdzie 🖐️

Gość Brzydalu-------------------
nie wytłumaczysz swojego punktu widzenia niektórym, rozumiem Ciebie i to, co piszesz, tylko co z tego? nie zmienisz tego miejsca i ludzi tu piszącaych, możesz właściwszym byłoby "ludzi", bo do człowieczeństwa niektórym bardzo daleko dobranoc 🖐️

""Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, jednak nie jestem pewien co do tej pierwszej". Otóż to, otóż to misiaczku. A tak swoją drogą, nie myślałeś nad zmianą obywatelstwa? Chińczycy by Cię wzięli bez szemrania, w końcu ping-pong to ich sport narodowy. Ale mogłeś o tym pomyśleć przed olimpiadą.

a wiesz że zachowujesz sie teraz tak samo ja ten wielonikowy ktos? niby w slusznej sprawie, ale wyprawy krzyzowe tez byly w slusznej. Niby jestes przeciez wyzywaniu ludzi ale to robisz? Podwójna moralności? Zastanów się.. trzeba być ponad to.. nie prbuj go pokonac jego bronia.

"Teraz sobie pomyśl ze on nie szanuje innych BO ICH NIE ZNA OSOBISCIE wiec pozwala sobie na dużo." To niczego nie usprawiedliwia. Na ulicy też nie zna większości ludzi, ale się nie odezwie w taki sposób jak tutaj, bo by dostał od razu wpierdol. Powiedz mi Sami, czy jeślibyś była z facetem gdzieś, a inny frajer powiedział, ze Twój syn to ..., to czy byś nie oczekiwała, że dostanie po mordzie od Twojego faceta? Pewnych zachowań nie powinno się akceptować i już. Taka prawda. Ja też tu nikogo nie znam, podobnie jak inni, ale nie jedziemy po każdym, nie ubliżamy mu, nie deptamy, nie plujemy. Bo tak nie zachowują się normalni ludzie. A on robi to wobec każdego (sorki, Tamari jest wyjątkiem). Nie wmawiajcie mi, ze takie zachowanie jest normalne i akceptowalne w społeczeństwie. Wiem, że społeczeństwo i ogólnie to co mówią ludzie nie jest wyznacznikiem tego, czy coś jest właściwe, czy nie. Ale pewne sprawy są uniwersalne, poszanowanie godności drugiej osoby taką rzeczą jest.

brzydalu ..deko ma racje ..daj na wstrzymanie ..niech sie sam ciska ..miedzy scianami .,..moze trafi wkoncy tego barana .. albo w lustro spojrzy ..nie warto [powidam Ci nie warto .. juz mnie nie ma ..

mnie też nie ma juz -- a tam miało być przeciw wyzywaniu***

"Po tym co pastuchu napisałeś o 00:04 jednoznacznie stwierdzam, ze masz problemy z: - banią - sobą - kobietami - erekcją - czytaniem ze zrozumieniem i jeszcze kilkoma innymi rzeczami, ale to jest twój problem, ja idę do Dorotki" Ty za to nie masz żadnych problemów i to jest twój największy problem ;). Z kobietami trafiłeś fajfusie, ale jestem człowiekiem i nie boję się przyznać do słabości, czy problemów. A ty jesteś zwierzęciem, niewiele pewnie zostało Ci juz cech przynależnych ludzkiemu gatunkowi, więc już się nie kwalifikujesz, by nazwać cię człowiekiem. A jak tam wyimaginowana Dorotka? Wygoiła się już? Czy może znów miała wyimaginowany, bądź nie wypadek?

Ale jeszcze napisze, bo ostatni post przeczytalam brzydala, i musze pewien cytat na koniec przytoczyć i znikam. O to cytat "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem"

"Pani Dulska, cholerna Pani Dulska." No widzisz deko, niby z boku, a teraz mi ubliżasz. Tylko wiesz, ja sie naprawdę jeśli chodzi o mnie nie przejmuję.

Hehehe ale Gogi prosto w oczy by mi tego nie powiedział ,chociaż jestem mała bym Mu dokopała a z resztą lubie gey wiec jesli nawet mój syn bedzie geyem to co z tego? Nic ....wiec niech sobie pisze co chce a tak w tajemnicy wam napisze ...myśle ze On mnie zaczepia by zwrócić na siebie moją uwagę Szkoda Twojej pisaniny ten szczyl i tak nic nie załapie:P

"Dla ciebie rozmowa to widocznie taki schema - Ty mówisz, ja słucham i się stosuję? " Pierdu, pierdu. Gówno wiesz, więc się tak nie wysilaj, bo przeciążysz główkę. A zwaliłem już dzisiaj, więc z ciśnieneim wszystko w porządku.

"a wiesz że zachowujesz sie teraz tak samo ja ten wielonikowy ktos?" Ależ deko, no proszę Cię, może jestem ze wsi, ale za wieśniaka sie nie uważam. Jakiś poziom inteligencji sobą prezentuję. Oczywiście, że wiem, o czym wcześniej pisałem, ze zniżam się do jego poziomu, bo inaczej sie z nim nie da gadać. Więc proszę siostra na przyszłość - czytaj więcej niż pierwsze dwa zdania.