Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydal28

Do Gogi Bubu

Polecane posty

Gość Brzydal28

Przekopiowuję z innego tematu, bo tam tego mogłeś nie przeczytać. Czytam ostatnio kafe bardzo pobieżnie, ale co rusz trafiam na debilne posty Gogi Bubu vel Santo Subito vel Nieznany Sprawca vel Camp Nou vel ??? Czy to projekt, czy nie, osoba która się kryje za tymi nickami, to skończona kanalia. Może być wykształcony, może ma dobrą pracę, może jest inteligentny, może interesujący, może ... Ale życie musi mu chyba nieźle dać jeszcze w d**ę, żeby zrozumiał jakim był kretynem pisząc takie a nie inne posty na tym forum. Po co to człowieku robisz? Podobno w realu jesteś inny (takie pogłoski słyszałem, że fajny facet), ale nie chce mi się wierzyć, że można być normalnym człowiekiem w realu, a tu pisać takie rzeczy. Próbowałem kiedyś tak się zabawić na kafe, być podłym chamem, dowalać ludziom, szydzić z nich itd. I wiesz co, czułem się z tym bardzo źle. Mój poziom nie sięgnął twojego mistrzostwa (to tylko kwestia wprawy, wyszczekania też sie można nauczyć), ale parę godzin takiego udawania kogoś innego wystarczyło, żebym się poczuł bardzo źle z tym. Bo widzisz człowieczku, ja sie uważam za normalnego człowieka i nie odczuwam satysfakcji z gnojenia innych. Czułem bardzo duży dyskomfort. Słowa frajerze (czy to pisane, czy wypowiadane) także mogą ranić, nawet jeśli są autorstwa kogoś takiego jak ty. Chciałbym się mylić, że jesteś jednak spoko gość. Ale po tak długim czasie pisania w tym stylu tylko ktoś z zaburzeniami osobowości może stwierdzić, że w realu jest normalny. Bo nie da sie tak długi czas udawać, że jest się dupkiem. Ty nim po prostu jesteś. A najgorsze z tego wszystkiego jest to, że niektórym się to podoba, że im imponujesz. Mnie też imponuje umiejętność ciętej riposty, ale twoje odpowiedzi są nie tyle trafne, co po prostu chamskie, dziecinne, w złym guście. Powiem tyle, mam z tym do czynienia w realu, w zakładzie pracy. Też zdarzają się odpowiedzi w twoim stylu, ale to bywa zabawne, bo jest w umiarze i każdy wie, że nie na serio. A ty gówniarzu piszesz w ten sposób do wszystkich, nie zważając na to, że mogą tu być osoby z ogromnymi problemami emocjonalnymi i mogą przybrać sobie twoje słowa do głowy. Nie znasz ludzi którzy kryją się za nickami. Zastanów się, może jednak nie masz wszystkich w dupie, może nie chcesz trafić na tą jedną osobę na tysiąc, która przejmie się twoimi szczeniackimi tekstami. Na koniec banalne "Szanuj bliźniego jak siebie samego". Zaraz mi nadadzą od moherów, ale akurat w pewnych kwestiach nie zmienię zdania. Chamstwo nigdy mi nie imponowało (oczywiście odrobina chamstwa nikomu nie zaszkodzi, ale nadmiar owszem, może). Weź się człowieku w garść i nie rób z siebie gnoja jeśli nim nie jesteś. Ale nie posłuchasz, więc zapewne nim jesteś.

a tak wogóle co to komu przeszkadza, niech sobie każdy pieprzy o czym chce, a jak ktos nie ma ochoty czytac/ się udzielac to przeciez nie musi.

Siostra, a czy nie przeszkadzałoby Ci jakbyś jechała z takim frajerem dajmy na to tramwajem i on by pokazywał w tym czasie na co go stać? Jasne, zawsze możesz wysiąść wcześniej i już, ale czy o to chodzi? Czy po prostu czasami aż wypada zwrócić komuś uwagę, ze zachowuje się jak debil. Może mu przejdzie? Wiem, płonne me nadzieje. Przeszkadza mi to o tyle, że trafiam czasami na jego posty i mi już ręce opadają, jak go czytam. Mam awersję do niego jeszcze z jednego powodu, ale o tym już nie będę pisał. Tak, jam jest brzydal, ale tajemnicy specjalnej z tego nie robię. Zmieniłem nick, bo tamten stworzyła troszkę inna osoba. Brzydal to był wieczny maruda, smęcił i w ogóle był do dupy - nieszczęśliwie zakochany frajer. To już nie wróci, więc nowy nick (bo może czasami coś skrobnę na forum).

no wiesz ale tramwaj tramwajem, a net to wkoncu jakas fikcja, i możesz wylaczyc net, ale możesz zwyczajnie nie czytać topow osoby która Cie drażni. Wkońcu nawet w tym tramwaju nie wygłaszałbyś gadek umoralniających, a conajwyżej poszedł na koniec tego tramwaju żeby nie słuchac, lu b tez wylaczyłbyś sie.

a ten monolog który wygłosiłes, to i tak nikt go nie przeczyta. ja wzasadzie pierwsze zdanie jedynie.

Wiesz, tramwajem też nie muszę jechać, mogę iść na piechotę. A nie czytam jakoś specjalnie jego topów, on sie wpieprza wszędzie z tymi swoimi debilnymi postami. I musiałbym być ślepy, żeby tego nie zauważać. A wracając do tramwaju - nie usiadł bym z tyłu, tylko wybuchnął i wypierdolił takiego gościa za drzwi, jakby się tak do kogoś odnosił, jak ten palant. Na razie nie miałem w realu okazji "podziwiać" takiego zachowania.

to gdybym siedziała w tym tramwaju popatrzyłabym na was obu z politowaniem.

"a ten monolog który wygłosiłes, to i tak nikt go nie przeczyta. ja wzasadzie pierwsze zdanie jedynie." On go przeczyta, jak akurat będzie, bo to megaloman i nie przepuści, jeśli o nim mowa. Oczywiście jeśli będzie na kafe. I tylko o to mi chodziło, żeby ten burak to przeczytał.

"to gdybym siedziała w tym tramwaju popatrzyłabym na was obu z politowaniem." No ale widzisz siostra, to jest błędne podejście. Też tak miałem kiedyś, aż uzmysłowiłem sobie, że nie należy chować głowy w piasek. I uwierz, jeśli się pokazuje zdecydowanie, to ludzie nabierają szacunku do Ciebie. Ale to juz nie chodzi o własną osobę. Jeśli się olewa takie skrajne zachowania innych ludzi, to później wychodzą po czasie takie kwiatki, jak ojciec majstrujący dzieciaka swojej 13 letniej córce. Na chamstwo trzeba odpowiadać gwałtownie i bez zastanowienia. Nauczyłem się tego przez ostatni rok.

a ja uważam inaczej, zreszta ja olewam ludzi i mam ich gdzies w wiekszosc, dl;atego jakies gadki szmatki na forum nie sprawia abym miala koghos umoralniac, podobnie na ulicy. Niech sobie każdy żyje jak chce a mnie nic do tego, a inni niech dadza mi skoj tez.. najelpiej jest zajac sie soba i swoimi bliskim, a reszta niech sobie robi co chce naprawde mi to lata.

przeczytalam ten osotatni Twoj post w całości i nic nie mogę powiedzieć, jak co Ty pieprzysz człowieku..

deko a jakby tak nazwal twojego syna pedalkowatym .. tez bys tak wyglaszla ze kazdy moze wyglaszc wszystko?.. bo to tylko forum..? i na forum troszke trzeba miectroszke smaku ..i przede wszystkim szacunku ..

Gość maść ichtiolowa
Ale macie problemy. Wiecie ile tu na przestrzeni lat było prowokacji, projektów, afer i podszywów? I nie sprawców mi żal, a was, bo się zbędnie podniecacie :-o

ale mi chodzi o to, że po co to teraz wyciągać i pisać jakies posty, można powiedzieć odrazu. a to ze na forum ludzie prowokują innych jest znane nie od dzis, i jak dla mnie to nie zamierzam sie z nimi klocic , bo nauczylam sie bedac tu, że do ludzi nic nie dociera i nie ma sensu im tłumaczyć bo oni i tak zawsze uważają swoją racje za najsluszniejsza. a gdyby ktos na forum nazwal tak kogoś, to napewno bym sie nie klocila, powiedzialabym cos pewnie i poszla, bo nie zamierzam sie znizac do poziomu tego kogos.

to nie chodzi o projekt .taki projekt tworzy osoba .. realna osoba ..co za tym idzie .. ma umysl ..wic niech tez mysli ze moze urazic .. takimi wstwkami o dziecku ,czy matce .. nie wierze ze by was nie ruszylo jakby o waszych bliskich napisal .. to co pisal do niejednej osoby z forum ....

ja przeczyczytalam...calosc... pirwsze 2 zdania sprawiaja ze az sie łaknie tego by czytac dalej bo dosc sie ma tego chamstwa i tego porypanego swiata do okola brzydal czy nie brzydal... podaje Ci dłon swoja... :)

wiesz jak ja czytam takie teksty obraźliwe dot. matki czy ojca rodzeństwa czy też dzieci, to myślę sobie że to niezly popapraniec i idiota do potegi, ale nie zamierzam nic tłumaczyc. Dlaczego bo wiem, że to jest swego radzaju prowokacje, o teksty umoralniajace lub obraxliwe w druga strone,nakrecaja spirale, dlatego lepiej taki obraźliwą jadke puścic mimo uszu. Niż zaczynać dyskusje.

no ok Ty tak do tego ..ale inna osoba wrazliwsz na slowa .. nie podejdzietak do tego jak Ty .. wiec tez zrozum o co apelowal Brzydal vel alter ego ..

Oooo kurrwa, szacun, że ci się chciało :classic_cool:🖐️ Ale...smęcisz 😴 Wypierrdalaj umoralniać sobe swoich znajomków jeśli ci na to pozwolą :o Ja nie pozwole, a więc 🖐️)))

Ja rozumiemim o co on apeluje, ale uważam że to się mija z celem, gdyż nawet jeśli on to przeczyta, to i tak go to obejdzie. Z drugiej strony to dla niego kolejna woda na młyn.

ale przecież już pisalam niech sobie pisze kto co chce. to forum sie rozwalilo,

deko... ale nie wydaje Ci sie ze to nie sa tylko prowokacje?? nawet jesli...to przeciez ten ktos musi miec takie mysli w glowie tak postrzegac swiat, ludzi... nie majac szacunku... wiesz...ja przez takie cos prawdopodobnie bede wiecznie sama poniewaz "za bardzo " szanuje siebie i innych ludzi... i jak widze ewidentny brak tego poszanowania to odechciewa mi sie juz jakiegokolwiek kontaktu z takim osobnikiem ;/ i jesli wlasnie bedzie nam to "latac" tzn ze dajemy przyzwolenie takim degeneratom ...

masz racje ..ze to tylko napedzanie do dzilania .. i walka z witrakami ..ale liczy sie ze probowal .. myslalem ze do ludzi cos dociera .. ale widac to taki szczekacz bez twarzy ..i tyle ..:)

>> przeciez ten ktos musi miec takie mysli w glowie tak postrzegac swiat, ludzi... nie majac szacunku... I co, wsadzisz mnie za to do więzienia? :classic_cool: >>wiesz...ja przez takie cos prawdopodobnie bede wiecznie sama poniewaz "za bardzo " szanuje siebie i innych ludzi... Natomiast ja ludzi, których nie znam mam w dupie, przez co żyje mi się zajebście i nie mam zamiaru tego zmieniać :D Ehhh wy zbawiciele świata :D

„przeczytalam ten osotatni Twoj post w całości i nic nie mogę powiedzieć, jak co Ty pieprzysz człowieku..” Już Ci odpowiadam siostra. Piszesz „najelpiej jest zajac sie soba i swoimi bliskim, a reszta niech sobie robi co chce naprawde mi to lata.”. A co jeśli by wszyscy byli obojętni na to co się dzieje wokół, jak się zachowują inni ludzie ( nie jest tak). Ja nie mówię o moherach i umoralnianiu w kwestii jak kto ma żyć. To mnie nie obchodzi, każdy ma swoje przekonania, swój rozum. Ja mówię o obojętności wobec chamstwa, o jakiejś znieczulicy. Czy chciałabyś, żeby pewnego pięknego dnia, ktoś skrzywdził jakąś bliską Ci osobę, a mogłoby do tego nie dojść, jakby ludzie nie odwrócili wzroku i udali, że wszystko jest OK.? Jesteś sobie w stanie wyobrazić taką sytuację? Ja nie chcę nikogo umoralniać, ale po prostu od jakiegoś czasu nie toleruje pewnych zachowań, takich, które uderzają w drugiego człowieka. Bo teraz kopią obcych, a za chwilę mogą mnie, lub kogoś bliskiego. Jako, że interesowałem się bardzo historią, to mi od razu przychodzi na myśl zachowanie przed wojną wobec Hitlera i jego żądań. Wystarczyło, żeby powiedziano stop. Ale ludzie zawsze się uczą dopiero na swoich błędach. Ja się też nauczyłem na swoich.

Jednak nie możesz sobie darować, ze nie mogłaś mnie przegadać, co? :) Wy baby to jesteście ;)

Magdalena - no i co z tego? nawet jeśli to coś wiecej niz prowokacja, świadczy o poziomie tyej osoby.. i tak naprawde kazdy się od niego odsunie chyba że jakieś niedowartościowane typki. Zresztą osoba która wyzywa innych musi sama być niedowartościowana i miec z sobą jakiś problem, ale w psychologie nie chce wchodzić. Jak dla mnie w tym wypoadku gadki umoralniające to jak grochem o ściane.. a i jeszcze nasuneła mi sie jedna myśli, oglądałaś kiedyś film piła? co musi miec w głowie ktoś kto wymyślił scenariusz?