Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojej ojej

schudnąć 5kg-kto się przyłączy??

Polecane posty

Gość ojej ojej

Postanowiłam założyć własny topic bo inne do których się przyłączam za chwile upadają...:) a ja potrzebuje wsparcia, chce schudnąć 5 kg, narazie realizuje taki plan: codziennie seria 3x po 30 brzuszków (rano, poludnie, wieczór) łykam therm line II pije dużo wody i zielonej herbaty nie jem po17-18 ok 1000kcal dziennie zero fast foodow, slodyczy i gazowanych tym sposobem juz zlecialo mi 3 kg ale chce więcej... ktoś ze mną??

Gość ojej ojej
no i ?

Gość ojej ojej
hm...no ok :) a ile chcesz zrzucić??

Gość ojej ojej
a moglabyś powiedziec ile teraz ważysz i mierzysz?? moją zmorą też są boczki..

Gość Justysssia
No to ja się do Was dołączam :-) Nawet więcej się przyda,ale narazie dobre i 5 kg . Generalnie zdrowo sie odżywiam,ale mam takie napady trwające raz dłużej,raz krócej,i właśnie jestem po dwutygodniowym niepilnowaniu dietki. Dawno nie mialam takiego brzucha! Brrr....

Gość xzyxzyzz
Po coz zakladacie kolejne durne topiki >?@ Co drugi jest o zarzucaniu kilogramow,wiec dolaczajcie,a nie nowe co chwile.

hej ja dokładnie mam ten sam problem, też kupiłam therm lineII i zieloną herbatke, zapisałam sie na aerobik 2x w tyg i raz na rolletic :)

hej ja dokładnie mam ten sam problem, też kupiłam therm lineII i zieloną herbatke, zapisałam sie na aerobik 2x w tyg i raz na rolletic :)

Gość Anitka01991
Hejjj ja tez chce schudnąć...wiecej niz 5 kg ale na poczatek moze byc;) zamowilam tez therm line, w piatek bedzie;) ale zaczynam brac za 1,5 tygodnia bo musze przestawic antykoncepcyjne na inna godzine;) chyba ze...powiedzcie mi moge sobie zmienic godzine brania tabletek antyk. w czasie ich brania? teraz biore o 10.30 okolo, ale chce brac o 22 to jakbym chciala zmienic to jaaaaaak?:) jak wiecie to piszcie;) a macie jakies super pomysly na figurke?

Gość ojej ojej
witajcie dziewczyny:) jeśli chodzi o mnie to jestem zadowolona z therm line, nie mam zadnych skutkow ubocznych a widze jak tluszczyk zanika, napewno maja tez w tym udzial cwiczenia i dieta no ale ;) ogolnie to na sniadanie jem sporo, np tak jak dzis 2 jaja na miękko i kawalek razowca + sok warzywny ale za to potem, w ciagu dnia coraz mniej a dzieki temu ze jem normalne sniadanka nie ssie mnie w ciagu dnia no i nie mam napadow. macie jeszcze jakies fajne pomysly? buzki

Gość ojej ojej
powiedzcie dziewczyny ile mierzycie i ważycie?? mam nadzieje ze nam się uda osiągnąc cel:)

Gość Justysssia
Czeeeść :-) Ja dziś troche zawaliłam. Zjadlam na śniadanie o 7 musli z jogurtem. A później na drugie miala byc Mleczna kanapka Kindera (fajna sprawa,ma 116 kcal,i jest pyyyszna),no ale ja nie poprzestalam na jednej,i zjadlam dwie,a do tego batonika zbozowego,i jeszcze jedna paczuszke musli Votella. Kurde. Na szczescie to bylo do godziny 11,wiec pewnie spale przez caly dzien. Bo dzis juz nic mam zamiar nie jesc za kare. Moze jakies jablko popoludniu. A ja mam 173 cm i waze 62 kg. A chce 55,i to jak najszybciej!!! Pozdrawiam cieplutko :-)

Gość Justysssia
dorciawagens ---- to podobnie mamy :-) U mnie najgorzej z tymi okropnymi udami zawsze. Brzuszek szybko rośnie,ale juz po paru dniach diety i cwiczen robi sie calkiem fajny :-)

ja mam 175 i 62 kg..startowalam od 65.. najgorsze wlasnie te boczki....;/ nie wiem co jeszcze moglabym zrobic zeby szybciej tracic te kg..a czy ktoras z Was eksperymentowala juz z glodowka??

Gość gość
ja mam 170 i waze az 65 kg , najlepiej sie zcuje jak waze 58-60 kg w tych granicach ale nie moge schudnac od jutra dieta mz z pzrewaga bialka, wegle tylko do poludnia do 12 godz

Gość gość
ale narobiłam błedow heh

Gość berbla 00
Bledami sie nie martw, nie o to tu chodzi :-) Napisz cos wiecej o sobie :-)

Gość gośćxyz
hej ja tez mam 5 kg z wagi 69 marze o 64 178 wzrostu. na diecie od dzis. jem jakies 1500 kcal bo nie zalezy mi na czasie tylko trwalosci :)

Gość gość
Moja waga to nie cale 60 kg tak sobie lata w jedna albo druga strone + - 2 kg od kwietnia. Chcialam troche odpoczac od dietki i dac na luz przez jakis okres tzn wyszlo dwa miesiace i zgubic jeszcze z 3 kg moze 5 zobacze jak bede wygladac. Ostatnio troche sobie pozwalam np ze slodyczami i ciesze sie ze waga nie rosnie a wlasciwie to jem wszystko ale staram sie nie obrzerac. Chociasz czasami sie zapominam. Zaczynam od jutra tak jak na poczatku mojej drogi 5 mniejszych posilkow dziennie ostatni ok 18 Duzo wody rowerek 2 * po godzinie w tygodniu Zero slodyczy

Gość berbla 00
Tez nie zalezy mi na szybkim zgubieniu tych paru kg spokojnie i do celu bez efektu jojo.

Cześć! Chcę prędko schudnąć 4 kilo. Przyznam, że od jutra będę na głodowych racjach żywnościowych. Wyjeżdżam na urlop i chcę jakoś wyglądać. Jeszcze w tym miesiącu. A najlepiej to do niedzieli. Mam 4 dni. Nie dam rady? A może...

Gość piekna823
Głodówki to głupota wiem co mówię sama się głodziłam a później efekt jojo;/ ehhh nie chce już nawet o tym myśleć;/ teraz jem regularnie i przyjmuję suplement Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i czuję się świetnie ;) nie muszę się głodzić a chudnę 8kg w miesiąc!