Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss_Suchego_Podkoszulka

Kurtka

Polecane posty

Gość Violet and Pink
Jak nosisz S to sadze zer bedzie dobra ta kurtka. Zapraszam na strone z moją biżuterią. Każdy może dla siebie coś znaleźć. Tanie i piękne. http://violetandpink.republika.pl/ Gorąco zapraszam!

Nie polecam, ja zamowilam tej samej marki na alegroo dwie bluzki nosze rozmiar tak 36, zamowilam jedna M druga S i co najlepsze S mam dobra a M wyglada jak na 5 latke!! Tragedia, wymiary byly wypisane wymierzyam sie a i tak jest zla.

Gość ollinka135
zmierz jakąś swoją kurtkę i sprawdź wymiary z tymi podanymi na aukcji, no i zerknij na komentarze, czy czasem nie ma jakiegos dotyczacego złej rozmiarówki itp. :) kurteczka fajna, ja bym brała ;) tez kupiłam kiedyś kurtkę na allegro (ale nie tej firmy) i sie zastanawiałam nad wymiarami, ale obawy okazały się bezpodstawne, teraz to moja ulubiona kurtka :D

Gość bozeeeeeeeee
kurteczka fajna ? szkoda ze malo co ja widac na tych zdjeciach :o za takie pieniadze w zyciu bym sie nie zdecydowala :o

Gość iuewqr487yrw8764

Gość nnnnnnb
mam kurtke abercrombie...lepiej wez rozmiar M bo to sa bardzo zanizone rozmiary...ja mam M aa jestem drobna i ta kkurtka pasuje...S by na mnie nie weszla