Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxxoxoxox

CO O TYM SĄDZICIE? PRZESADZAM?

Polecane posty

Gość xoxoxoxxoxoxox

Zacznę od początku. Mój chłopak studiuje w innym mieście i widzimy się tylko w weekendy, z czego i tak piątek zazwyczaj odpada, bo on umawia się z kolegami, w sobotę się widzimy a niedziela jest przeplatana, bo łącznie tak tylko dla siebie na 5 h przypada nam 1,5 -2, bo idziemy do jego babci, a potem pomagam mu przy szukaniu różnych materiałów na zajęcia. Tak było i w ten weekend, wieczór spędził z chłopakami, wczoraj się widzieliśmy a dzisiaj ma mieć korepetycje, więc prosił mnie bym przyszła rano to przyszłam. Zastałam go jeszcze w łóżku śpiącego, bo późno się położył. Poleżałam tak z nim godzinę, aż w końcu zaczęłam mu na to narzekać, bo nie przyszłam po to, by patrzeć jak on śpi, po czym oznajmił mi zadowolony, że i tak po 13 idę, bo będzie musiał się dalej uczyć ;/ Jeszcze powiedział, że równie dobrze mógł powiedzieć bym dziś w ogóle nie przychodziła itd., tak jakby łaskę mi robił, pozwalając do siebie przychodzić. Skończyło się tym, że wyszłam od niego z domu, ale on dalej nie widzi w sobie winy...

Gość tez bym tak zrobila
palant

Gość ffddff
powiem Ci kochana ze on winy nie widzi i zobaczy, najlepiej w tej sytuacji olac go,zadne zrywania,lamenty i fochy tylko zwykla olewka, jak mu zalezy to sie odezwie i bedzie zabiegal o spotkania, jesli nie to sama wiesz co Ci tu bede pisac

Gość ffddff
mialo byc nie widzi i NIE zobaczy

Gość xoxoxoxxoxoxox
:*

Gość xoxoxoxxoxoxox
przeprosił mnie

Gość Słuchaj dziewczyno
wiem, że to co powiem nie spodoba się tobie, ale MU NA TOBIE NA PEWNO NIE ZALEŻY Chłopak, ktory kocha i któremu zależy na dziewczynie to przede wszystkim chce się z nią spotkać i nic innego, ani nikt inny dla niego nie jest ważne ... Zastanów się czy ma sens z nim się spotykać bo z tego chleba nie bedzie. A na przyszłość to pamiętaj to nie ty masz zabiegać o spotkania tylko facet, to nie ty masz biegać do niego na zawołanie tylko niech on zrobi wszystko żeby się z toba spotkać Pamiętaj facet to łowczy więc nie przejmuj jego roli ... Moja rada zamień go na lepszy model, życzę szczęścia 🌼

Gość no i co z tego ....
że ciebie przeprosił, jak za chwilę zrobi to samo ... Dla niego ważniejsi są koledzy nie widzisz tego Dla niego wszyscy są ważniejsi tylko nie ty, więc otwórz może szeroko ocvzy i uszy i spójrz prawdzie w oczy Szkoda twojego czasu na niego

Gość klara_f
nie przesadzajcie, związek nie ma na tym polegać, że świata się poza sobą nie widzi, że facet ma zerwać kontakty z kumplami dlatego, że poznał nową laskę... facet na wiele obowiązków i to nie jest dziwne, że nie ma czasu i chce poświęcić trochę czasu kumplom... ale nie zabiegaj o niego, niech on też się trochę postara... pozdrawiam

Gość olejzpierwszego
dymac ci sie chcialo a on nie chcial ?? o to chodzi ??

Gość xoxoxoxxoxoxox
heh...

Gość Do ... Klary
Ty chyba nie wiesz co mowisz Facet ma dużo obowimązków (tylko facet, babka nie ?) i dlatego w ramach tych obowiązków musi spotykać się z kumplami, a jego dziewczyna ma siedzieć w domu i czekac na niego, a jak znajdzie chwilę czasu to pozwoli jej żeby wpadła na godzinke do niego ... Albo napisz coś z sensem, albo nie wypowiadaj się w temacie o którym nie masz zielonego pojęcia

Gość Bardzo dobrze zrobiłaś ...
że sobier poszłaś ... to po prostu cham Lekceważy ciebie i widać, że mu na tobie nie zależy Daj sobie z nim spokój ... tego kawiata to pół świata ... olej go Znajdziesz sobie innego faceta i zobaczysz wtedy co to znaczy kochac i być kochaną, powodzenia i życzę szczęścia

Gość Wydaje mi się że
facet nie ma odwagi powiedzieć tobie ŻEGNAJ i wybrał inną drogę ... daje tobie do zrozumienia, lekceważy ciebie i niestety zachowuje się jak cham ... To zwykły tchórz i warto żebyś ty mu powiedziała, żegnaj, powodzenia

Gość Dziewczę drogie
może wreszcie i nareszcie ściągni te różowe okulary i powiedz mu bay bay

Też sądzę, że mu na Tobie nie zależy. Chłopak jeśli kocha dziewczynę, chce spędzać z nią czas, zabiega o spotkania. I powinien być szczęśliwy, skoro zrobiłaś mu rano taką miłą niespodziankę. Zwłaszcza, że spotykacie się dość rzadko.