Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anika82

paznokcie żelowe - sprzęt i kosmetyki na początek

Polecane posty

Witam Jestem początkującą stylistką paznokci. Ukończyłam miesięczny kurs manicure i stylizacji paznokci + pare innych drobiazgów (około 100godzin szkolenia w grupce 5 osobowej). Kurs naprwade fajny i dużo się nauczyłam. Teraz chciałabym rozpocząć własną działalność (na początek wśród znajomych). Na nażędziach i kosmetykach które miałam na kursie pracowało mi się bardzo dobrze. Teraz musiałabym kupić własne - no i tu pojawia się problem - JAKIE. Pani prowadząca kurs zaoferowała pomoc w tej kwestii ale nie wiem czy nie chce poprostu zarobić i sprzedać mi byle jakie produkty (nie koniecznie te których używałam) + swoja prowizja. Proszę o porade i pomoc. Mam do wydania max. 800 zł. Mniej więcej wiem czego szukać (np. pędzel z naturalnego włosia itp.) ale nie wiem jakie firmy są godne zaufania. Pozdrawiam

Gość sklep z profesjonalymi
produktami http://www.eurofashion.com.pl/skleppliki/sklep.php WARUNEK: "Przed złożeniem zamówienia internetowego prosimy o przesłanie drogą mailową, faksem lub pocztą dyplomu ukończenia szkolenia z zakresu przedłużania paznokci. W innym przypadku zlecenie nie będzie zrealizowane."