Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samaaa samotna

Sama, samotna

Polecane posty

Gość Samaaa samotna

Współlokatorka poszła na obiad ze swoim ex. Dzwonił do niej, błagał o powrót. A mój wręcz przeciwnie, od miesiąca ma mnie gdzieś. Teraz, gdy siedzę sama w mieszkaniu, a zmieszanie i cholerne poczucie samotności sięgają zenitu. Zastanawiam się czy nie napisać smsa do mojego byłego, ale wiem, że wtedy się upokorzę. CO robic, co robić?!

Gość znam to ale u mnie
wyjś z domu, na obiad do knajpy, sama też możesz.

ja bym sie nie odzywala .. tak sama robie poprostu sie nie odzywam kij ma 2 konce on tez moze ...

Gość Samaaa samotna
on sie na bank nie odezwie, ta jego cholerna duma.

Olej go - samotnosc to nie powod do tego, by sie ponizac i do glupka pisac - i tak pewnie nawet nie odpowie i bedziesz zalowac. Czuje teraz mnie jwiecej to co Ty. Staram sie jednak trzymac na wodzy i nie odzywac do palanta...

Gość Samaaa samotna
Facet totalnie mnie pozbawił jakiejkolwiek pewności siebie. Mam wrażenie, że jak nie on, to żaden.

Tak absolutnie myslec nie mozesz!!!!!!!!! To bzdura!!!! Jestes na pewno w pelni wartosciowa kobieta, a Twoj dolek psychiiczny doprowadza Cie do pasji i czarnych mysli. Wiem co to znaczy, naprawde w pelni Cie rozumiem. Nie pozwol sobie jednak na taka slabosc... Poznawaj nowych ludzi, znajdz adoratorow - wtedy poczujesz ze jestes wartosciowa, a on nie jest Ci do zycia potrzebny. Poki co - prawidlowo zrobilas piszac na forum - jezeli nie masz bliskich przyjaciol - to chociaz w ten sposob mozesz jakos walczyc ze swoja slaboscia...

Gość Samaaa samotna
Współlokatorka jest przyjaciółką, ale gdy z nim byłam, nie miałam znajomych. Właściwie pozbawił mnie wszystkiego, co miałam. Złamałam sie i po miesiącu zaczęłam płakać.

No niestety tak to jest, ze jak z kims sie spotykasz to poelniasz duzy blad - odrzucasz innych, zapomniasz o nich... Wreszcie zostajesz zupelnie sama - jezeli przyjaciolka ma chlopaka. Cierpisz, meczysz sie... Na to nikt, nic nie poradzi - tylko Ty mzoesz to zwalczyc - i przyjdzie to z czasem. Tymczasem nie pozwol sobie na wyslanie tego smsa! Pomysl jak sie poczujesz, kiedy do niego napsizesz, a on Ci nie odpowie! Nic! Zero! Ja wlasnie popelnilam taka glupote - napisalam smsa - choc walczylam ze soba kilka dni. A po jego napisaniu - nic sie nie zminilo - nadal jestem sama... Zero dopowiedzi... To sprawilo, ze czylam sie jeszcze gorzej - choc myslalam ze to niemozliwe

Gość te harlekiny
dlaczego od razu "głupek" ?

Gość Samaaa samotna
Odpisałby coś wrednego. Widzę,że jesteś w podobnej sytuacji do mnie. Masz chwile by pogadac na gg? 11796710

Gość Samaaa samotna
poznań, heh.