Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ja.25.

KTóEY NIEKAPEK JEST WAER KUPIENIA?

Polecane posty

Jak w temacie. Chodzi o taki, z którego na prawdę nie kapie jak sie odwróci i jednocześnie taki, z którego dziecko bez problemu będzie umiało pić, wszelkiego rodzaju płyny, nie krztusząc się.

ja powiem miałam nuby i chyba canpola a synek nie umiał pic z nich szybko zuczył sie pic z kubka zwykłego lub butelki z ustnikiem

Gość NUBY AVENT
W Avecie można wszystko rozkręcić i dokłądnie umyć. I modyfikować wedle potrzeb

Gość htydytu
czemu piszecie Aniołek o dziecku? rozumiem jak pisza dziewczyny ,ktore stracily dziecko a tak to dziwnie brzmi :O

Hehe, czemu dziwnie? Moje dziecko to jest Anioł pod względem zachowania więc tak napisałam:)

ja czemu do nas nie wpadasz??? i tez ciekawi mnie który kubek jest dobry. póki co moja ma już cała galerię i żadnego nei akceptuje :( przed pierwszymi zabkami piła ze zwykłego z tesco z gumowym ustnikiem, ale od końca lata żaden ale to żaden jej nie podchodzi :O mam bidony z ustnikami, z rurkami, zwykłe plastikowe, z gumowymi ustnikami, nawet wyprofilowane jak smoczki i też nie :( mam dość chyba sie poddam :(

ja polecam ten : http://www.allegro.pl/item498687580_nuby_bidon_hologram_podwojne_scianki_330ml.html#gallery moja córka nie butelkowa jest a to załapała ;) i nic innego nie chce nawet AVENT u nas nie przeszedł... maja jedna wade.... piewszy miałam. : http://www.allegro.pl/item485594233_tommee_tippee_bidon_niekapek_ze_slomka.html#gallery taki i rewelka dopuki nie pogryzła rurki a doklanie tych blokad przed przelewaniem sie napoju :O od tego czasuu zaczęło cieknąc.. :( a co do tego pierwszego linku to bidon początku mniej szczelny był... ale jak sie nie ma co sie lubi.... ;) próboiwałam tez canpolu .. : http://www.allegro.pl/item498658425_kubek_sportowy_bidon_canpol.html#gallery ale to to wogóle masakra co sie przewróciło to połowa wypływała sobie .. :O 😠 wiec poszło w kąt...

nastepna sie przyczepiła o to jak ktos nazywa swoje dziecko. A co do tematu. Ja kupowałam canpola i był spoko bo nie kapał:) natoiast niedawno oglądnełam na tvn style program, gdzie wypowiadał sie Paweł Zawitkowski i mówił że te kubki są bardzo szkodliwe, bo dziecko ma wady zgdyzu i czegos tam jeszcze. I że najlepsze są kubki z rurką. Ja swojej kupiłam bo i tak z niekapka pic nie chciała no i tej rurki pije, ale ona juz jest sporym dziubaskiem:)

Gość jahouuu
Od którego miesiąca powinno sie kończyć dawać butelkę? Vórka ma 10 i pół miesiąca i ciągle jest na butelce... z niekapka nie chce pić nie wiem czy zły niekapek czy ja za późno wprowadzam :(

Gość DobryDzień
przetestowałam już kilka i tylko jeden się sprawdził i sprawdza (już rok)- to niekapek firmy TESCO z ok. 10 zł. poważnie; sama jestem zdziwiona że tyle wytrzymał i nadal nie kapie. oczywiście do kupienia w tesco.

Ja plecam niekapek marki Nip-kupiłam go na pikniku mother &baby. Nie kapie nawet, jak ustnik ma kontakt z podłożem(np pościelą-inne w tym momencie sączyły płyn) czy jak moja córcia ciska go w dywan/podłogę. Na stronie(www.mamamia.pl) sa adresy, gdzie są do dostania. Acha i nie ma żadnych uszczelek, zaworków-jest kubek, uchwyt i zakręcany ustnik. Ja to zmywam w zmywarce i jest ok.