Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rebekaaa29

Trojmiasto,Gdynia-gdzie rodzic

Polecane posty

Gość rebekaaa29

prosze o opinie, termin porodu zbliza sie wielkimi krokami a ja nie wiem gdzie rodzic. prosze doswiadczone mamy o odpowiedz

Gość rebekaaa29
prosze o pomoc!!!

Gość w wejherowie

Gość anulka654564
w wejherowie

Gość rebekaa29
a czemu wejherowo?

Gość rebekaa29
nikt nie pomoze?nie jestem z trojmiasta ale tu bede rodziec i nie mam kogo sie poradzic

Gość fghfftylk
tylko ze w wejherowie znieczulenie platne. ok 600zl

Gość as1
Ja tez jestem z trojmiasta ale z tego co wiem Wejherowo to nie jest dobry pomysł.jak chcesz rodzic cc czy sn?

Gość as1
dziewczyny nie ma tam znieczulenia bo nie ma lekarzy aby go zrobic.jest jeden na szpital.

Gość as1
Moja kumpela tez chciala zaplacic,miala kase i nawet umowiona byla z tym lekarzem.. I co,nie przyszedl bo byla operacja na innym oddziale.

Gość fghfftylk
ja tez jestem w ciazy i pytala mojego gina ipowiedzial ze w redlowie znieczulenie za darmo ale oze sie zdazyc tak ze nie bedzie anestezjologa, za to w wejh za 600zl i specjalnie do ciebie przyjedzie anestezjolog zeby je zrobic

Gość rebekaaa29
as1 ja bede rodzic naturalnie, chyba ze sie jeszce cos zmieni ale poki co to wszstko jest ok. a ty piszezsz o jakim szpitalu?

Gość as1
Ja tez jestem w ciazy i powiem wam ze mam info z pierwszej reki.ja tez chcialam rodzic w Wejherowie ale jak dowiedzialam sie o problemach z znieczuleniem i opiniami na temat klimatu jaki tam panuje to chyba dam sobie spokój.Ogólnie z tego co mowily mi kumpele ktore niedawno tam mialy zaszczyt rodzic to:nie były zadowolone.olewka co do pacjenta(mowie o porodzie)zostajesz zostawiona sama sobie.moja kumpela to rodziła tam na holu!!!!!!bez lekarza,przyszli do niej dopiero jak zrobila totalna afere.nie pomogli jej w niczym.miala uzgodnione znieczulenie,oczywiscie za kase-niedoczekala sie lekarza..

Gość rebekaaa29
?

Gość as1
Wystarczy wejsc na stronke rodzicpoludzku.pl przeczytajcie sobie.Ale dziewczyny tak naprawde to nie ma w Trojmiescie dobrego szpitala.wszedzie teraz robia problemy.ja wybiore chyba obcje prywatną w Swissmedzie.

Gość rebekaaa29
as1- wiec gdzie zdecydowalas sie rodzic?

Gość as1
Ja bylam w Wejherowie na poczatku ciazy,mialam krwawienia.na lekarza czekalam 1,5 godziny.dziewczyna przy mnie rodzila.nikt sie nie spieszyl.potem okazalo sie ze bylo 2 lekarzy w szpitalu.

Gość as1
Myslalam o Swissmedzie,kumpela rodzila tam przez cc.jest bardzo zadowolona.

Gość fghfftylk
mi ow ejherowie mowil moj lekarz ze znieczulenbie robi anestezj ktory specj do ciebie przyjezdza. a jaki jest koszt w swissmedzie/

Gość as1
Sluchaj ja nie chce nikogo straszyc,sama mam blisko do Wejherowa i tez myslalam aby tam rodzic,ja zniechecialam sie po tym jak 2 kumpele zostaly zle tam potraktowane.jak sie slyszy cos takiego to wszystkiego sie odechciewa.tym bardziej ze nasze panstwo tez nam nie ułatwia:(W Swissmedzie porod 500tys.ale opieka cala dobe,dzidzie mozesz zostawic na noc gdzie czuwa caly czas personel dla noworotkow.

Gość fghfftylk
ile za porod w swissedzie?a jak tam jest ze znieczuleniem?trzeba dodatkowo placic?

Gość as1
Jesli moja ciaza bedzie przebiegac prawidłowo to zaplace ale przynajmniej bede potraktowana jak czlowiek.tam o znieczulenie nie trzeba sie prosic.Boze dziewczyny zyjemy w 21 wieku ,znieczulenie to norma w Europie a w naszym kraju to rarytas.:(

Gość as1
W koszt 5tys wchodzi wszystko,caly pobyt,badania itp.

Gość teona li
5 tys za porod?????????????

Gość tak Swissmed to dobry
wybór jeśli jesteś pewna, że i Tobie i dziecko nic się nie przytrafi. Bo jeśli np. będą jakieś komplikacje to poprpstu zawiozą do jednego z państwowych szpitali i wtedy już nie będziecie miały wyboru, a pieniądze przepadną.

Gość jak płacisz 5 tys. za poród
to chyba łaski nie robią, że znieczulą

Gość as1
Jest taka fajna strona wystarczy w google wpisac swissmed i zapoznac sie z opisem oddzialu i sprzetu jaki jest w tym szpitalu.rozwieje wszelkie wątpliwosci:)

Gość zona kolegi rodzila
w swissmedzie i zaplacili w sumie kolo 8 tys!! 4 tys. to tylko podstawa - doliczaja za wszystko inne! a jak sa jakies komplikacje to i tak wioza do panstwowego :O

Gość as1
Moja kumpela rodzila tam w maju i placila 5tys za cesarke nic wiecej nie doplacala.z tego co mi mowila to zlikwidowali jej zrosty z poprzedniej cesarki ,(rodzila w Wejherowie)tak przy okazji i nic nie wzieli za to.

ja rodziłam w Gdańsku w Wojewódzkim, znieczulenia nie brałam, ale sie pytali - jest za darmo, moze się jednak zdarzyć, ze anastezjologa nie będzie. Ogólnie byłam bardzo zadowolona i z porodu i z pobytu na oddziale położniczym.