Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie pomóżcie

ona rujnuje sobie zycie, jak jej pomóc??

Polecane posty

Gość ludzie pomóżcie

mam koleżankę, bardzo bliską.. przyjmijmy, że ma na imię Gosia. ma 21 lat i 3 letnią córeczkę. ojciec małej, chłopak Goski, zginął w wypadku jak była w 7 miesiącu ciąży. teraz mieszka z rodzicami, nie pracuje, studiuje zaocznie.problem tkwi w tym, że jest kochanką 34-letniego faceta, który ma żonę i dziecko. to już trwa 2 lata. Gośka twierdzi, że go kocha, że żyć bez niego nie umie, że to nie chodzi tylko o seks, że on czuje do niej to samo. owszem - czuje do niej to samo, ale tylko wtedy, gdy chce mu się jebać. ja to wiem, inni też coś widzą, jak Gośka ma jakiś problem to ten facet udaje, że jej nie zna i nic między nimi nie było i nie będzie.wszyscy to widzą, tylko nie zaślepiona głupia Gośka. cierpi na tym jej córka.Gośka potrafi wyjść z tym facetem w czwartek wieczorem, a wraca w poniedziałek rano. w nocy ucieka oknem, byle tylko się z nim spotkać. rodzice po takich ekscesach nie wpuszczają jej do domu, zostawiając na drzwiach kartkę, by spierdalała do kochanka... do niej nic nie dociera. nie dość, że straciła szacunek innych ludzi, to znając jej rodziców - może stracić również dziecko. wiele razy jej to powtarzałam, zawsze jak ma jakiś problem to przylatuje z nim do niej, obciąża, mnie swoimi problemami... dzisiaj z rana zadzwoniła czy może przyjść siędo mnie umyć, bo musi iśćdo szkoły, a całą noc była z tym facete a teraz rodzice nie chcą jej do domu wpuścić. miała na dzisiaj napisać rozdziałpracy licencjackiej, oczywiście tego nie zrobiła i wogole na zajęcia nie poszła. mój chlopak się na mnie wkurwia, że zadaję sięz tą "kurwą", że jej pomagam... robi z siebie dziwkę, ludzie mają ją za zwykłą szmatę... co mam jej powiedzieć,co zrobić,by do tego jej durnego łba dotarło wkóncu, że jeśli nie zmieni swojego zachowania to może wszystko stracić?? jest moją najbliższą w sumie koleżanką, ale już nie mogę patrzeć na to, jak na własne życzenie niszczy życie sobie, swojej córce i rodzinie tego faceta... kurwa co robić??!!

Gość ludzie pomóżcie
czy w jej przypadku opamiętanie przyjdzie dopiero jak sięgnie dna??

Gość słowotłok
a żonie tego gościa nikt nie może powiedzieć? gościowi powiedzieć ,żeby ją wyrzucił na zbity pysk bo jak nie to sprawa się rypnie?? a ona może myśleć ,że tak na prawdę to ty akceptujesz jej zachowanie...pogadasz, pomarudzisz a i tak jej pomożesz. To chyba tez nie jest ok. Określ może na jakich zasadach jej pomagasz...że gdy widzisz ,że ona robi szkode sobie i dziecku to ty nie pomagasz. To jest trudne, ale póxniej jeszcze wyjdzie ,że ty jej w tym wszystkim pomagałaś...itd itp. bo dopóki ludzie patrza jak tragedia trwa to nic nie robią...a jak już jest po ptakach to nagle wszyscy sa mądrzy, oceniają i krytykują. powodzenia

Gość ludzie pomóżcie
własnie o to chodzi, że ja już nie chcę jej pomagać. chcę z tym skończyć. bo wiem, że jesli ja jej nie pomogę to nikt tego nie zrobi i może wkóncu, jak wszystko się wyda i rypnie, to może wkońcu się opamięta! jezu, nienawidzę jej za to co robi, nie raz już robiłam jej awanturę,nie raz już nie stawałm w jej obronie, gdy np. mój chłopak ją od kurwy wyzywał. wie, że źle robil, ale kurwa w jej przypadku trzeba naprawdę drastycznych środków, by tego jej zakutego łba coś wpadło. ale do tej kretynki nic nie dociera. zero odpowiedzialności, zero szacunku dla samej siebie. ja nie wiem już co robić, mój chłopak jak ją widzi to robi się czerwony ze złości, bo ojciec tej małej, Goski chłopak który zginął, to mojego chłopaka brat, i jak on widzi co Gośka robi z życia tej małej to gotów jest ją gołymi rękami zabić... ja nie wiem, może jak się całkiem od niej odwrócimy, może jak rodzice zabronią jej widywać się z małą, to może się wkońcu opamieta... nie wiem kurwa co robić!!!

Gość ludzie pomóżcie
tak to kurwa jest jak dzieci mają dzieci...