Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasienkafv

czy mogę być w ciąży dotykając rąk chłopaka?

Polecane posty

Hej. Mam 17 lat i jeszcze się uczę w liceum (Katowice). Ostatnio mam ciągłe kompleksy z ryzykiem zajścia w ciążę . Nie wiem czy traktować to poważnie. Mój problem polega na tym. Ostatnio podczas lekcji musiałam wyjść do toalety. Po drodze \'\'przybiłam piątkę\'\' koledze wychodzącemu z toalety (problem w tym, że na tym piętrze wszystkie z 5 kranów w męskiej toalecie są urwane). Wiem, że on się masturbuje. Następną złą wiadomością to fakt, że na dodatek powiedział mi (rano) że u niego od wczorajszego popołudnia nie ma wody. Skorzystałam z toalety, a potem zaczęłam myśleć czy coś mi grozi. Czy grozi mi przez to ciąża? Błagam pomóżcie mi!!

Gość DobryDzień
90% ciąża

Gość madziattt
oczywiście że tak,bedziesz miała trojaczki 🖐️

Gość kala kala repa
proste idz jak najszybciej do lekarza zart nie grozi cize jestes w ciazy nie martw sie

no pewnie szykuj sie na dzidziusia:P:p:P:p:P i nie zapomnij mu powiedziec ze zostanie tatusiem (ten twoj kolega)

Gość qwertyuiopwertyuiop
"kompleksy z ryzykiem zajścia w ciążę" - nawet powokejszyn wymaga odrobiny inteligencji...

Gość buahahahahahahah

no przecież wszyscy ci już zgodnie napisali - jesteś!!!!! odkładaj już na pieluszki i poinformuj rodziców i tatusia :D a jak znajdziesz troche wolnego czasu to idź do lekarza! ...i wcale nie mam tu na myśli ginekologa :O

to miał być żart bo tak brzmi. Naprawdę się boję i nie ma chwili, żebym o tym nie myślała. Proszę nie żartujcie

Gość kala kala repa
NIE JESTES W CIAZY JUZ ODPOWIEDZIALYSMY NA TWOJE PYTANIE

Gość nudna niedziela
dziewczyno masz 17 lat i jestes taka głupia czy udajesz ?

dlaczego nam nie wierzysz???? :( dlaczego sądzisz, że żartujemy??? :O mówię całkiem serio - jesteś w 50% w ciązy - wszystko zależy czy miałaś wtedy dni płodne czy niepłodne...

Kasienko nie żartuj bo jest wiele ludzi którzy starają sie o dziecko przez wiele lat a Ty sobie robisz z tego tematu żarty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie udaję głupiej. Tylko bardzo przestraszyłam się tym co piszecie (np. zbieraj na pieluchy itp.). Dzięki. uspokoiłyście mnie trochę że nie będę miała dzieciaka. Już nigdy więcej nikomu przed wejściem do toalety nie przybiję piątki

Gość kala kala repa
autorko tego topiku przez ciaze nie zajdziesz poprzez dotkniecie czyjejs reki nie jestes roslina

Gość Elka_Morelka
kasiu tu większość sobie żarty robi z ciebie ale pojawiła się jedna słuszna odpowiedz... To czy jesteś w ciązy zalezy od tego czy miałaś dni płodne czy nie? Bo jezeli miałaś to niestety mnogłas zajść w ciąże...Zrób sobie test ciążowy

Gość nie jestem dzieckiem
za przeproszenie wlozylas ze cala dlon w cipe ze sie tak boisz ? moze pomysl troche

Gość Anka1790
A ja mam pytanie... Do jakiego ty liceum chodzisz? Do Mickiewicza, Pika, Kopernika...??

kasienkafv ja nie chcę Cię martwić, ale ja tak właśnie zaciążyłam. i jeszcze mi się trojaczki trafiły:O więc lepiej się jeszcze nie ciesz. przesrane z tym... teraz wszyscy moi znajomi balują, a ja w domu z bachorami siedzę. do dupy...:O

Gość kasienka ty sama z siebie taka
glupia jestes czy ktoś ci za to placi??? :O:O:O:O:O prowokacja jak nic. Ale i tak sie usmialam :D:D:D

Gość ladyM
udajesz idiotke czy faktycznie nią jestes?