Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chalkidiki

sex bez uczuć?

Polecane posty

Gość chalkidiki

jak myślicie da się tak? ja wiem.. sprawdziłam.. ale jestem ciekawa waszych opinii i ewentualnie doświadczeń zarówno ze strony mężczyzn jak i kobiet, co było dalej?

Gość mało przyjemny
nie polecam :O

Gość xxxxxxxxxp
chyba czulabym sie jak worek na sperme, zero szacunku do wlasnego ciala a jak ty sie czulas?jestem ciekawa

Gość chalkidiki
no czuje sie jak dziwka, ale mi z tym dobrze. Fajnie sie czuc, jak faceci traktuja cie jak materac.

Gość xxxxxxxxxp
ciekawa jestem co po takiej nocy facet mow? co dzieki bylo fanie , jak mi sie "zachce pieprzyc "zadzwonie, czekaj co mowi? jak kobieta sei wtedy czuje

Gość chalkidiki
własnie.. problem w tym, że to chyba nie dla mnie.. facet mi się podoba, ciągnie mnie do niego, pragnę jego bliskości, dotyku, ale przeraża mnie ta pustka w jego oczach.. jest tylko pożądanie.. fakt jest w tym dużo przyjemności.. ale jednak wydaje mi się że tak naprawdę udany sex nakręca miłośc do drugiej osoby, zaufanie, poczucie bezpieczeństwa

Gość xxxxxxxxxp
jak ci z tym dobrze , to pieprz sie

Gość xxxxxxxxxp
oo to chyba wczesniej byl podszyw

Gość screen
ta, tutaj wszystkie takie porzadne, a na innych topikach piszecie, jakie to wy wyzwolone jestescie. A takie wyzwolenie, to zwykle szmacenie sie.

forum jest po to, bynajmniej w moim mniemaniu zeby dzielic sie informacjami, rozmawiac, a nie obrazac osoby, ktore dodaja jakies watki, ktore nie do konca sa akceptowane, jesli ktos nie umie dyskutowac to prosze sie nie udzielac, bo to do niczego nie prowadzi

Gość xxxxxxxxxp
zaqwertyaao fajnie opisane nie wyobrazam sobie kochac sie tak bez uczucia

Gość marakujasie buja
moze i sie da uprawiac sex bez uczuc, pod warunkiem ze oboje sie na to zgadzacie,ale przewaznie ktoras ze stron sie zakuchuje i jest to kobieta. jesli zadajesz pytanie to chyba juz masz na nie odpwiedz

Gość krochamalone posciele
dlaczego sie godzic na cos takiego? co z tego masz?

Gość zalezy jakich uczuc
takie teksty, ze seks bez milosci nie istnieje sa typowe dla osob niedojrzalych. Jak jest seks i nie jest on wymuszony przez jesdna ze stron, to zawsze jest jakies uczucie, chocby pozadanie i to juz wystarczy. Czasem taki seks bez milosci, z osoba ktora slabo sie zna albo z nieznajomym, jest o wiele przyjemniejszy i pelniejszy niz ze stalym, kochanym partnerem. Tylko trzeba chciec.

Gość -----marcin-------
nie ma sensu... nie ma po co

Gość krochamalone posciele
"tak naprawdę udany sex nakręca miłośc do drugiej osoby, zaufanie, poczucie bezpieczeństwa" tutaj sama sobie odpowiedziałaś. Dlaczego masz jeszcze wątpliwości?

Zawodowe Róże.. właśnie to mnie przeraziło.. to WIELKIE NIC W OCZACH.. ja tak nie potrafie.. nie chce.. ciesze sie ze chociaz ktos mnie rozumie..

"zalezy jakich uczuc takie teksty, ze seks bez milosci nie istnieje sa typowe dla osob niedojrzalych. Jak jest seks i nie jest on wymuszony przez jesdna ze stron, to zawsze jest jakies uczucie, chocby pozadanie i to juz wystarczy. Czasem taki seks bez milosci, z osoba ktora slabo sie zna albo z nieznajomym, jest o wiele przyjemniejszy i pelniejszy niz ze stalym, kochanym partnerem. Tylko trzeba chciec. " nie uwazam się za osobe niedojrzala.. do tej pory uprawialam sex z osobami do ktorych cos czulam - kochalam.. zgodze sie ze sex moze byc przyjemny, o ile druga osoba tez to tak traktuje.. niemozliwym wydaje mi sie jednak uprawiac sex.. oczekujac uczuc, a ich nie dostajac..

Gość borys macho
sprawdzone nie da sie tak na dluzsza mete. chyba ze jestes megawyzwolona i cie to to tez kreci. bo jak nie to se nie rob nadziei na nic wiecej. a co na to facet? jak on reaguje? jego zachowanie?

Gość mała złośnicaaa
Można tak. sotkałam faceta który prowadził takie życie, spotkał mnie, chciał normalbego związku bo jak mówił taki sex pozostawia pustke... Rzeczywiscie nasze secxualne spotkania były nieziemskie, niesamowite, poznałam swoje drugie JA... Całkowici3 enie odpowiadalismy sobie charakterem i codziennym dopasowaniem jak sie pozniej okazało :O ale sex był zawsze szalonym doznaniem ... Wlasciwie przestałam go kochac, pociagał mnie tylko fizycznie. i chyba teraz wiem jak to jest kochac sie z kimś do kogo raczej nic sie nie czuje... NIe polecam na dłuższa mete. Chyba ze ktos jest całkowicie pozbawiony uczuc, emocji, odczuwania.. To doswiadczenie zniszczyło mnie psychicznie. Wpadłam w depresje, straciłam sens życia. Sama nieświadomie sie raniłam wracajac do niego i on do mnie... :O

ja mam na to troche inne spojrzenie, moze dlatego ze u mnie to sie dopiero rozpoczyna, i wlasnie nie wiem czy jest sens w to brnąć, nie jestem pewna siebie, bo on mi się podoba, ale od razu mówił, że czułości i bliskość tak, sex również , ale nie ma mowy o uczuciach.. u mnie zawsze były najpierw uczucia, moze dlatego to dla mnie takie trudne..

'ta, tutaj wszystkie takie porzadne, a na innych topikach piszecie, jakie to wy wyzwolone jestescie. A takie wyzwolenie, to zwykle szmacenie sie.' :D:D:D sama w sumei bym sprobowala,tylko z takim mega ciachem. zycie jest jedno. o!