Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDESPEROWA NA MAXA

ZMIENIĆ HASŁO CHCĘ ALE SIĘ BOJĘ

Polecane posty

Gość ZDESPEROWA NA MAXA

... ponieważ chce to hasło uzyskać na NK mojego chłopaka... mam jakieś dziwne przeczucia... Znam hasło na emaila więc zmiana hasła na nk nie stanowiłaby dla mnie problemu jednak obawiam sie, że on się domyśli, że to moja sprawka..

Gość chciałabym chciała
a po co masz to robić nie rozumiem

Gość ZDESPEROWA NA MAXA
bo mam dziwne przeczucie, że z jego wiadomosci coś się dowiem co przede mną ukrywa, a moja intuicja zazwyczaj mnie nie myli:(

Gość K a m a s u t r a *****
hehehhehe dobre!!!! jak sie domysli to sie wypieraj!

Gość pierdoli mnie to
Za nic nie chciałbym takiej panny.

Gość ZDESPEROWA NA MAXA
może i jestem, ale jestem pewna, że gdybyś też coś czuł takiego względem swojej dziewczyny byś chciał za wszelką cenę to sprawdzić

To zmień na chwilę, sprawdź co musisz, ale potem zmień z powrotem na stare. Tylko miej pewność, że on w tym czasie nie będzie korzystałz komputera, ani z nk. I pamiętaj, żeby usunąć ze skrzynki wszytskie wiadomości odnośnie zmiany hasła.

Gość łachudra niezalogowana
Boże, chciałabym byc facetem jak widzę jakie te baby sa pojebane.. :O wstyd dla mojej płci..

Gość ZDESPEROWA NA MAXA
bym zmienila spowrotem nq stare gdybym wiedziala jakie ono jest

Gość ZDESPEROWA NA MAXA
zapewniam cie, ze i ciebie kiedys dopadną takie mysli by tak zrobic swojemu facetowi jak zalozy tego typu konto :)

Gość pierdoli mnie to
Kurwa, dziewczno, zapytaj się swojego faceta czy Cię pocina w chuja. Jak twierdzi, ze nie to albo ma Cię w dupie, albo faktycznie Cię nie pocina.

Gość K a m a s u t r a *****
łachudra morda w kubeł niech sobie sprawdzi jak chce

Gość Karoliakaknak
Miałam ten sam pomysł z pewną osobą, którą znam :D Ale ja tego nie zrobiłam, i wiesz co? Ty też tego nie rób, tak myślę. Bo on się dowie, to zawsze wychodzi na powierzchnie... A intuicja Cię może akurat zawodzić w tym momencie. Zaufaj mu, a wyjdzie Ci to na dobre. Jeśli miałabyś się czegoś dowiedzieć, to i tak się niedługo dowiesz, a przynajmniej zachowasz twarz.

Gość łachudra niezalogowana
zdesperowana, mój mąż ma konto na nk, nawet znam jego hasło, a w zyciu nie weszłam :O nie byłabym z kims komu nie ufam, a takie szpiegowanie jest wg mnie żałosne i nie traktowałabym powaznie osoby, która się do tego posunęła wobec mnie. jak już chcesz to poproś go, żeby przy Tobie wszedł na nk i pokazał wiadomości, jak domówi, znaczy się, że ma coś do ukrycia. dalej bym nie poszła.

Jeśli nie będzie mogła potem zmienić na stare to nie zmieniaj wcale. Od razu wyjdzie, że to Twoja sprawka. A jeśli dał Ci hasło do maila, to poproś o to do nk. Daj mu swoje z zamian:D