Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sieśka ===== = = = = =

plusy małżeństwa

Polecane posty

Gość jestem za małżeństwem
no to niewiele słyszałaś bo prezerwatywy dla pań wprowadzono do sprzedaży z jakieś 10 lat temu a pisząć że kobiety tłumaczą wpadki pękającymi gumkami miałam na myśli oczywiście pary, które uprawiając seks stosują ten typ zabezpieczenia zresztą czepiasz się słówek, jeśli się zastanowisz zrozumiesz że zarówno kobieta jak i mężczyzna może gumkę założyć

nie znajdę teraz tego tematu, ale to był jeden z tych zaczynających się od słów ratunku albo pomocy !!!!!! laska bardzo sie dziwiła jakim cudem nie ma okresu skoro zawsze stosują gumki

koniecznie chcesz znależć ten topic ?

Gość jeneeeeed
dla dwóch, wg prawa ,obcych sobie osób), dziedziczenie załatwia się jeną stroną A4 tekstu - czyli testamentem bez papierka malzenskiego mozna go o tylek wytrzec ZAWSZE mozna testament zmodyfikowac - czyta zonko/ mezu nie dostaniesz nic

i znowu temat zszedl na kasę... przykre, że w tym upatrujecie wartości małżeństwa...

i znowu temat zszedl na kasę... przykre, że w tym upatrujecie wartości małżeństwa... to spojrz w ilu watkach kobiety nie odchodza od facetow i nie zrywaja malzenstwa bo..no wlasnie bo kasa :-)

Ewa, jeśli faktycznie tyle wiesz na temat antykoncepcji to powinnaś wiedzieć, że ani pigułki, ani prezerwatywy, ani kalendarzyk nie dają 100% bezpieczeństwa. Twoja pewność siebie powoduje, że stajesz się nieostrożna i stąd tylko krok do brzuszka :) Jeśli wystarczy Ci 90% to OK, tylko nie zakładaj potem tematu w stylu "spóźnia mi się okres, co robić", które to tematy, mimo iż mamy XXI wiek należą do bardzo częstych. Zresztą skoro zaplanowaliście, że nie będziecie mieć dzieci to możecie poddać się sterylizacji, nie bardzo rozumiem, dlaczego tego nie zrobiliście :P Byłby to dobry sprawdzian Waszych wzajemnych deklaracji... :) Tak, to było złośliwe, ale tylko ciutek :)

nie widzę celu w poddawaniu się niepotrzebnym i w dodatku nielegalnym zabiegom Ty widzisz?

acha... no i okres mi sie nie spóźnia, jak sie bierze piguły, to jest z dokladnością co do godziny, prosze pana :)

acha... no i okres mi sie nie spóźnia, jak sie bierze piguły, to jest z dokladnością co do godziny, prosze pana tak tak, naturalnie :-)

no, może niezbyt naturalnie, bo właśnie naturalnie to pewnie by mi się spóźniał albo przyśpieszał co chwila

niestety nie mogę go teraz znaleźć (topicku, nie okresu) ale poszukam jeszcze...rozumiem że nie wierzysz że mogą istnieć tak genialne osoby

może małżeństwo ma minusów wiele, nic to, ma jeden mega plus, nie jesteś sam, o ile umiejętnie to małżeństwo pielęgnujesz. Byłbym teraz 2m pod ziemią, w pozycji horyzotalnej, gdybym był sam :)

można być samotnym w małżeństwie, można być z kimś bez małżeństwa małzeństwo tu niewiele zmienia, jeśli w ogóle cokolwiek

oczywiście że tak, bo to wszystko jest w nas, albo wierzymy w miłości i to że dany związek jest na zawsze albo wątpimy, wtedy nawet papierek nikogo nie powstrzyma przed rozstaniem

"rozumiem że nie wierzysz że mogą istnieć tak genialne osoby " nie uwierze dopoki nie zobacze :D a co do małżeństwa. najważniejsze żeby ludzie się kochali. do tego ślub niepotrzebny i w ogóle nie ma co dyskutowac. natomiast ślub ułatwia wiele rzeczy formalnych i urzędowych.

sorki ale naprawdę nie mogę go znaleźć, wpadłam na niego ze strony głównej, z polecanych sama niedowierzałam

Między oczy - oczywiście, że bezwzględnie wykorzystuję ten fakt :classic_cool: Ewa - od kiedy sterylizacja jest nielegalna? Nie będę się upierał, ale pierwsze słyszę, że nie mogę iśc do lekarza na podwiązanie nasieniowodów :O A to, że w jakimś zdaniu nie znalazłaś sensu nie znaczy, że go tam nie było, co najwyżej, że nie zrozumiałaś :)

Gość baskaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin