Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baba_jaga_zla

KTO MI ODPOWIE NA TE PYTANIA ?!?!?!

Polecane posty

Gość baba_jaga_zla

bez zbednych wstepow, wyjasnien i innych prologow. Jestem niedoinformowana (poczatkujaca w sprawach sexu) kobieta, i po prostu chce wiedziec. :) 1) co to jest na penisie, takie malukie, malutenkie biale "jakby kuleczki" pod napletkiem? oczywiscie pojawia sie to niezaleznie od (przesadnej wrecz) dbalosci o higiene faceta. Chyba nie zgranulowana mastka? :o :D 2) czy faceta nie boli przy sciaganiu napletka? czy podczas korzystania z wc nalezy sciagac napletek? 3) jak zrobic glebokie gardlo, tz w jakiej pozycji najlepiej zaczynac tak, aby bylo jak najbardziej komfortowo i bezproblemowo.. 4) czy lubiecie, kiedy delikatnie pisci sie Wasza cewke moczowa? Ale tak naprawde bardzo delikatnie, np.poprzez lizanie czubkiem jezyczka, wkladanie go 'tam'? 5) czy juz "po", kiedy glowka penisa jest MEGA wrazliwa na dotyk mozna jeszcze popiescic? Oczywiscie nie mam na mysli "obciagania" reka :classic_cool: Tylko czy mozna/czy sprawia przyjemnosc Wam Panowie lizanie jezyczkiem, i jaki preferujecie "rodzaj" lizania (powolne, po calosci, koncem jezyka, calym jezykiem). Z gory dziekuje Wszystkim, ktorzy zabiora glos. I nie smiejcie sie ze mnie.. kazdy kiedys zaczynal, i byl ciemnogrodem w niektorych sprawach :) 🖐️

Gość baba_jaga_zla
EJ!!! :( nikt nie zna odpowiedzi chociaz na jedno z tych pytan? :o no nie dajcie sie prosic.. :(

Gość xczv
mój mężczyzna jest obrzezany więc nie wiem nic o białych kuleczkach i w ogóle z tego co wiem pod napletkiem jak sa to po prostu brak higieny. mój lubi jak pieszczę cewkę języczkiem :) a co do pieszczenia penisa po seksie to jest on dość wrażliwy i nie każdy facet to lubi- tak słyszałam(mojemu to nie przeszkadza w ogóle).

Gość baba_jaga_zla
DZIEKUJE! choc 1 osoba sie ulitowala :) ale z tego co wiem, to chyba wiekszosc spoleczenstwa polskiego, jego meskiej czesci nie jest obrzezana. Wiec jak Panowie z tym u Was? Ktos wie?

odpowiadam 1 to są prawdopodobnie prosaki znajdz w Google 2 podczas siusiania facet nie musi ściągac skórki a jeżeli ma stulejkę to boli jak się sciaga skorę ale czasami skora może się rozciagnąć,trzeba uważać żeby nie naderwać wędzidełka ,ktore jest czasami za krótkie 3 tak ustawić główę żeby przełyk był w linii z fiutem 4 może niektorzy lubią musisz sprawdzić człowiek to nie maszyna każdy jest inny. 5 po wytrysku (orgazmie) dotykanie penisa a szczególnie żołędzi dla wiekszości facetów jest drażniące .Podobnie jak u większości kobiet dotykanie łechtaczki po orgazmie.

Gość baba_jaga_zla
A czy mocne ściskanie jaj sprawia facetowi przyjemność i czy przez takie pieszczoty można doprowadzić go żeby się spuścił?

Gość baba_jaga_zla
az takim durniem nie jestem- wiem ze jajek mocno tykac nie wolno!!! :o ale gdybym Cie zlapala podszywaczu, to wlasnie tak bym sie z Toba policzyla za glupi podszyw. Dziekuje Ci facecie :D chociaz jeden powazny chlopa na kafe 🖐️ ide szukac co to te prosaki.