Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna i sama

życie uczuciowe

Polecane posty

Gość samotna i sama

Rozstałam się z facetem 4 lata temu,.....smutno mi samej wędrować przez życie,straciłam już wiarę w odnalezienie bratniej duszy...

Gość rozwodniczka jestem
lepiej byc szczęśliwa samej niż nieszczęśliwą we dwoje ja tam wierze w przeznaczenie

Gość samotna i sama
moze i masz rację,ale nikt nie chce być sam,to bardzo boli,samotne wieczory,samotne wyjścia,nawet nie ma się do kogo przytulić i w razie potrzeby wypłakać

Gość rozwodniczka jestem
kurcze to nie placz szkoda łeż nie umiesz cieszyć sie z tego co masz ja w sumie nie jestem sama bo mam dzieci ale cieszy mnie każdy moment zycia nie potrafie płakac nad samotnpścią rozumiem cie jednak bo mialam w swoim zyciu taki moment że wydawało mi sie że świat mi się wali to po rozwodzie ale ponoc to normalne gdy wali się usystematyziwane zycie po 20latach

Gość samotna i sama
to prawda,nikt nie zasługuje na taki los,ale podejrzewam że nie jestem sama na tym świecie z tym problemem

Gość Mili24
ja po 3 latach znalazłam znów miłość.. Głowa do góry :)

Gość samotna i sama
Mili dzięki,ale to wieczne czekanie to naprawdę wykańcza...

samotna--> tu racja z tym napewno nie jesteś sama i nie tylko Ty się tak czujesz. jest tylu ludzi na świecie i tylu samotnych:(

Gość Luśka z W.
Nie jest lekko, ale przecież to nie jest największe nieszczęście. Śmiejesz się przecież, jadasz smaczne rzeczy, słuchasz pięknej muzyki itd. No i możesz sobie zawsze pomyśleć, że dzięki smutkom związanym z samotnościom potem o wiele bardziej docenisz więź z bliskim człowiekiem :)

Gość Luśka z W.
Poza tym narzekanie na samotność narzekaniem, a pomyśl tylko jak traci na znaczeniu, kiedy pojawia się chętny, z którym nie masz ochoty sie związać. Ten zabiega, a ty masz to gdzieś i wolisz dalej wieść samotny żywot :)

Gość samotna i sama
Luśka i tu mnie rozbawiłaś z tym zabieganiem,po mału mi humor się poprawia..

Gość Luśka z W.
No i sama widzisz, skoro coś Cie bawi to nie jest tak źle PS. Ja też mam teraz dołki, bo nie spodziewałam się, ze ten rok zakończe jako niezwiązana, ale co począć. "Trza" sie trzymać :)

Gość samotna i sama
Przykro mi ,ale masz w końcu dla kogo się realizować,bo masz kochane dzieciaczki i to powinno Cię dopingować do dalszego działanie i motywuje Cię do tego aby być silną...mam nadzieję że ułoży Ci się wszystko tak jak byś chciała i tego Ci życzę z całego serducha "trzym się cieplutko"