Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariom

oddam penisa w kobiece ręce

Polecane posty

Gość a fota gdzie

Gość Czekoliaaaadaaaaa
a fociaaa ::P

Gość Elka_Morelka
a jak madusia nie chce albo się waha to ja poproszę o tego penisa co ma sie męczyć biedny penis z takim nieczułym facetem.::P 3x3=10? hę?:P

Gość Creyzolka
Ucinaj :) podzielimy się !

Gość Guccio.
Ale jazda :classic_cool:

Gość grzesiek 51
chętnie bym ci go possał

Gość Tur silny byk
ciekawi mnie tylko jedno-po co te zlosliwosci ze strony kobiet.A moze wy sobie poobcinacie np.cyyccki i nam przeslecie?Co za bzdury.

Gość o shiet
no u co zrobilas?Glupia kobieto?Wlasnie sobie odcielas jeden z dwoch zwoi mozgowych.Co teraz?

Gość No właśnie jak
tu mądrze odpowiedzieć na durny temacik ? Zresztą sam jej kazał ucinać :)

Gość Tur silny byk
to,ze ty sie nie oglaszasz-nie swiadczy o tym,zeby pisac nonsensy.Moze facet pisze powaznie.Ale na tym forum chyba to jest niewskazane.Wlasciwie nie wiem,po co niektore/rzy tu siedza.Chyba tylko dlatego,zeby innym dokuczac,wysmiewac itd.

Gość sasasaasassss
"wpis nr: 5852 z dnia: 09.05.2008 imię: Michał E-mail: Mis24 Komentarz: Poszukuje transetki do miłych sex spotkań-czekam. Tel.798041379 Łódź"

Gość brigida75
Dobrze że mu odcieła :classic_cool:

szkoda , ale gdybyś się zdecydowała to jestem do dyspozycji i gotowy ha ha ha , u mnie też tak zimno że nawet niechce się wychodzić nigdzie

w Gdańsku , w piątek przejeżdżałem przez Wrocław a w ogóle to jestem dosyć częst w Twoim mieście , to często to jest raz w miesiącu )

a to żałuj , żałuj bardzo ładne miasto , chociaż do Wroska bardzo lubię jeżdzić , do Krakowa , do Poznania , W-wy , ale do Gdańska powinnaś się wybrać

no tak ale staram się zawsze łączyć przyjemne z porzytecznym w trakcie takich wyjazdów he he he , a w Gdańsku zapraszam na plażę najlepiej tą nagą he he he

to fakt że pełno tam takich typów którzy tylko wypinają swoje sterczące .... , a już samo dojście do tej plaży to po drodze masz zagwarantowane spotkanie z conajmniej kilkoma ekshibicjonistami , jedyna spokojna droga to wzdłuż plaży , wchodząc na najbardziej znaną plaże w Gdańsku czyli Stogi i stojąc twarzą do morza musisz iść w prawą stronę jakieś 20 minut spacerkiem

można tam trafić przypadkiem , oczywiście ale już z daleka widać prężące się instrumenty he he he , więc jeżeli ktoś nie zawrac tylko idzie dalej to znaczy że chce , prawda ? ja owszem bywam tam ale tylko jak widzę że opala się jakaś laska to kładę się w pobliżu i się .......opalam he he he oczywiście tylko na brzuchu leże , powód wiadomy , natomiast nie interesują mnie faceci i jeżeli żadnej laski nie ma to idę spowrotem na plażę że tak się wyrażę ubraną , a Ty miałaś okazję być gdzieś na takiej plaży ?