Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona w.w.w.

otyłość a spotkanie z netu - co ona ma zrobić?

Polecane posty

Gość iwona w.w.w.

Mojha kolezanka ponad rok temu poznała w necie faceta. Obecnie mówi o nim "mój Adam", traktuje go jak swojego faceta, zresztą on też ma powazne zamiary, wiem że są w sobie zakochani, ciągle on do niej dzwoni itd... On wciąż nalega na spotkanie, a ona odkłada. Dlaczego? To fajna dziewczyna, sympatyczna, ale... bardzo otyła. Miała jakieś 150 kg (nie wiem dokladnie, nigdy nie chciala powiedzieć) i kiedy on zaczął nalegać na spotkanie, ona zaczela drastycznie sie odchudzać. Na tyle drastycznie, że mimo iż wciąż wazy duzo (jakies 90-100 kg) to skóra na brzuchu wisi jej jak płachta. Teraz się odchudza nadal, a w międzyczasie doszła kolejna rzecz przez którą przekłąda spotkanie - zbiera pieniądze na operacyjne usuniecie tego nadmiaru skóry. To wygląda naprawde tragicznie, pokazywałą mi brzuch, wisi jej taki sflaczały wór, zachodzi na kawałek ud. Wysyłała mu zdjęcia, ale samej twarzy, chyba jeszcze podretuszowane,albo robione jakoś z góry, bo wyszła na nich dość szczuplo. Ona go nie chce stracić, ale z 2 strony - jesli tak bedzie przeciągała to facet straci cierpliwość. I tak wytrzymał długo. Żal mi i jej i jego. W sumie to mogla mu juz na poczatku powiedzieć jak wygląda, ale wtedy... nie przeżyłaby tego co ma teraz. Co byscie zrobiły na jej miejscu? Faceci - co byscie zrobili gdyby wasza wymarzona kobieta, z którą macie codzienny kontakt od ponad roku okazala się otyła?

Gość insp
Szkoda, ze nitk jej nie powstrzymal przed tak drastycznym odchudzaniem...

To zalezy od jego osobowosci. Pewnie bylby rozczarowany. Napewno.. Ale moze zdolalby to jej wybaczyc. Ile oni maja lat?

Gość kooferek
Ale moze zdolalby to jej wybaczyc. Sorry, ale co on ma niby jej wybaczyc?:D

To, ze nie powiedziala mu o pewnych okolicznosciach. Zataila cos, co ja odroznia od wiekszosci innych przecietnych kobiet. Patrzac okiem mezczyzn.

jej glupota,ze sie nie przyznala do swojej otyłosci. Bo ten "jej" Adam,albo by to zaakceptowal i docenial jej cechy charakteru,albo dalby sobie spokoj.A nie oszukuje go od roku.Ciekawe co ona mu mowi, skoro od roku odwoluje spotkanie??hmm :-o Moim zdaniem i tak byl juz bardzo cierpliwy,powinna sie w kocu s znim spotkac i stawic czolo,temu wszystkiemu.Pozatym co ma do rzeczy,jej spadajacy brzuch?Przeciez,nie pojdzie z nim do lozka na 1 spotkaniu?!A jesli tak to inna sprawa:D

Gość kooferek
A jak on okaze sie brzydki albo wredny to tez powinien ja przepraszac? W koncu brzydota i wredota to cechy niepozadane przezs wiekszosc ludzi.

Gość to jakis odswiezany topik
:O juz to byyyyyyyyyyyyyyyylo :O