Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka 1987

jak zachęcić chłopaka do codziennego seksu??

Polecane posty

Co to znaczy, że wraca "...przemęczony to powinien mieć ochote " Masz w domu robota, do kurwy nędzy, czy co? Facet tyra, zmęczony wraca do domu, a ta by sie rżnęła tylko. Co to jest? Gonisz się, jak suka? Opanuj się. Uszanuj, że gość cię utrzymuje i nie traktuj go jak maszyny do zaspokajania twojej chcicy. O, kurwa, świat oszalał!

Gość smerfetka 1987
nie pracuje na mnie i 8 godzin dziennie -to aż tak nie tyra.problem jest w tym że najwidoczniej go nie podniecam.prosze na mnie nie krzyczeć!!

co z tym przytulaniem do niego Facet to nie kobieta Rozepnij mu rozporek weź w rączkę i potrzymaj troszeczke co chwilę pulsując palcami i za chwile bedzie gotowy.

Gość kikika
Choć z gołą dupa to skutkuje w 100%

facetpoprzejsciach tak, tak :D ale za to jak kobieta nie ma ochoty na seks, wtedy kiedy facet chce, to jest oziębłą flądrą :) i przeważnie z taką oziębłą flądrę można zdradzić, a jak będzie mieć żal, to powiedzieć, że jej wina, bo nie chciała się seksić :) poczytaj tematy, jak to wygląda i jacy faceci są wyrozumiali ;) poza tym - są razem, a więc jeśli jej coś nie odpowiada, to chyba logiczne, że najlepsza będzie tu rozmowa? w związku trzeba rozmawiać i iść na kompromisy. i skąd ten stereotyp, że to koleś zarabia na laskę? :D :D to jest najlepsze z tego wszystkiego, że panowie dalej się czują jak w epoce kamienia łupanego ;)

Gość gjsjgagbn
smerfetka albo z tobą jest cos nie tak albo masz kiepskiego faceta jak sie mu nie chce bzykac

Polipol - poczytaj właśnie w historii postów. Ja też narzekam, że moja Pani nie chce tak często, jak ja bym chciał. Ostatnio czekałem 2 miesiące. Nie lecę jednak do innej. Nei wyzywam jej od "flądr" i nie nazywam "oziębłą". Jest czasem zmęczona, czasem nie ma na to nastroju, więc nie trafiłaś. Przyczyną zaniku libido mojej żony jest dłuższe branie tabletek antykoncepcyjnych Microgynon 21. Tak to sie skończyło. A wcześniej, nie mogłem się od niej opędzić. Była stale gotowa. Co do zarabiania, to skoro on pracuje a Em... siedzi w domu, to nie opowiadajmy bajek, że nie on ich utrzymuje. Biedulka Em. napisała, że to tylko 8 godzin pracy. Rzeczywiście, jak facet pracuje tylko 8 godzin, to jeszcze potem ją powinien obrabiać w domu. Powody mogą być różne. Owszem, porozmawiać powinni, ale śmieszne jest żalenie się, że on nie chce codziennie. A co musi chcieć? Może ona go nie pociąga, a może jego libido spadło. Nie znamy Em. Może to gruba i zaniedbana dupa z przetłuszczonymi włosami i capem spod pachy. Może to fajna laska. Nie wiemy. Ale nikt tego za nich nie załatwi. Sami powinni się dogadać. Chodzi mi tylko o to, że nie wolno zaczynać od pretensji, bo to działa odwrotnie. Facet sie zamknie na dobre i tyle z tego będzie. A może on ma problemy z erekcją?

no to napisałam, żeby pogadali. fakt, może nalezysz do tych normalnych kolesi, ale sam przecież wiesz jacy są niektórzy kolesie. często rządzi się to schematem: niezadowolenie z seksu w domu -> wizyta w agencji/szukanie takiej, co zawsze ma ochotę/sponsoring. i takie rzeczy mnie przerażają. co do pary z tematu to nic ogólnie nie wiemy. i odnośnie ich wyglądu, jak i pracy :) bo nie wiemy czy jak on pracuje, jak ona pracuje itp :) tymi tabletkami mnie trochę zaniepokoiłeś, bo biorę M21 od prawie 5 lat, ale na razie nie zauważyłam spadku libido. twoja żona długo je brała?

Gość moja jest rozpalona
ja tam nie mam problemu z tym. jak juz jest oklapniety z sił i chce mu się lulu. to zaczynam akcje sama ze soba postękując niby przypadkiem. nie ma mocnych aby sie jego ptaszek nie poruszył i nie rozbudził jego a potemmm lodziki od nowa jazda. lody czynia cuda

autorko - przejmij inicjatywe... jest tyle form pieszczenia facetów ręke, ustami , językiem, po hiszpansku, zawiąz mu oczy, piesc sie sama, cokolwiek... Nie ma faceta ktorego by to nie ruszylo! Tylko sie staraj!

problem w tym "rozpalona" że te kobiety mają ze soba problemy i mają opory z wykazaniem chęci na seks żeby facet nie posadził je o jakiś zboczenie ,perwersję , czy kurestwo.moja tez tak postępuje jak ty gdy ma ochotę na seks ale mamy ustalone że fiut należy tak jak cipka tylko do niej i ma traktować jak swoja własność bez względu na moje odczucia

Gość smerfetka 1987
dziękuję Wam za rady :) rozmawiałam z nim wczoraj.ja mówiłam spokojnie a on oczywiści zaczął sie denerwować .no i nie rozwiązaliśmy problemu:(

Polipop - moja żona brała M21 to tylko rok, potem zaczęła tyć po nich, więc zmieniła na coś droższego, ale nie było zmiany. Zrezygnowała i schudła do normy, ale straciła ochotę na seks. Oboje nie możemy odżałować, że wogóle zaczęła to gówno brać. Z facetami jest taki problem, ze denerwują się, gdy im się zarzuca, że czegoś nie robią, jak należy. A jeśli jeszcze chodzi o seks, to są przerważliwieni podwójnie. Nie ma na to rady

Gość jnwkejcfnksaj
kiedys bylem z dziewczyna ktora miala ochote raz w tygodniu, rozstalismy sie ale byly tez inne powody niz tylko seks. Z moja obecna dziewczyna robimy to prawie codziennie, jesli jestesmy zmeczeni to oral w pozycji 69, nie jest tak meczacy a ile z tego satysfakcji:)

Gość smerfetka 1987
brałam do buzi, wszystkiego próbowałam i nic