Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggabi

Dieta...........

Polecane posty

Od jutra zaczynam diete 500 kcal.Już ją stosowałam.Przez tydzień schudłam 3-4 kg.Stosowałam ją 2 tygodnie.Schudłam 9 kg,bo w 2 tygodniu dużo się ruszałam.Ktoś ze mną jutro zaczyna?Będe na kompie do 20:30 więc jakieś rady moge dać.czekam na osoby które zaczynają jutro diete ze mną.pisać!

Gość moge zaczac z toba
na czym polega ta dieta tez orobuje zgubic kg

Jemy owoce,warzywa,sałatki i jogurty do 500 kcal dziennie i pijemy 2 litry wody w różnych postaciach czyli herbata,sok itp.Spróbujesz ze mną?Jeśli sie chce można zjeść kostke czekolady albo cukierka mało kalorycznego jeśli się nie przekroczy 500-600 kcal

Gość a potem przytyjesz dwa razy
9 kg w dwa tygodnie to o wiele za szybko, po takiej diecie moment przytyjesz dwa razy tyle, poczytaj o efekcie jo jo, zresztą jak już stosowałaś i teraz musisz znowu to chyba za wiele nie pomogła ta dieta o wiele lepsza jest dieta 1000 kalorii i o niebo zdrowsza najbezpieczniej chudnąć 5-6 kg na miesiąc bez efektu jo jo

zaczniesz jutro ze mną?jaki masz dokładnie cel?ja chce schudnąć do gwiazdki 6 kg

efekt jojo będzie jeśli po diecie odrazu napchasz sie jedzenia,ja przytyłam bo byłam na weselu kuzynki i byłam chora i brałam tabletki od których sie tyje,a tak to bym utrzymała wage tylko zawsze trzeba stopniowo wprowadzać

Gość cytrynowaaaaaaaa
a z jakies wagi startujesZ?

Gość soki i owoce
soki i owoce są bardzo kaloryczne, nie masz pojęcia o diecie odchudzającej

Gość moge zaczac z toba
mi by starczylo 5 kg problem polega na tym ze mam niewiele ruchu bo pracuje 11 godzin dziennie nigdy nie zjadam wiecej niz 500kcal bo jem tylko rano bulke sucha na obiad 2 kartofelki i jakas salatke i kolacja albo jest albo nie i zazwyczaj to jedno jajko gotowane pije 4 kawy dziennie nieraz wiecej bez cukru i smietanki jestem cukrzykiem wiec zadnych owocow i cukrow nie jestm. wiec idac za tym 500kcal to chyba zamiast tyc powinnam juz dawno zniknac :))

soki własnoręczne przez sokowirówke,są zdrowsze od kupnych,waże 60 kg przy wzroście 165 a ty?

Gość moge zaczac z toba
ja 72 przy wzroscie 163. i nigdy nie uwazalam ze jestem za gruba.

Gość moge zaczac z toba
ludzie ona ma 11 lat. a juz ma cos z psyche co bedzie za pare lat bulimia anoreksia placz i zgrzytanie zebami

sory moja siostra pisała na gg,jestem gabi,ona magda,a w ogóle mam 18 lat

Gość bruneteczka17*******
ja tez chce z wami:)