Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale zajebisty temat

Duża rodzina czy duża kasa???? Co wybieracie????

Polecane posty

Gość ale zajebisty temat

Zawsze chciałam miec dużo dzieci. Niestety los zrządził inaczej. A kasa nie cieszy, gdy nie ma jej z kim dzielic...... Może jestem nienormalna??????

Gość kooferek
duza kasa i maz w zupelnosci wystarczy:D

Gość gerooo
Duża kasa, zdecydowanie.

wolę dużą kasę, jakoś dzieci w ilościach hurtowych niespecjalnie mnie kręcą. Wymieniłabym tą kasę ewentualnie na długie życie albo dobry stan zdrowia, jeśli już można grymasić :)

Gość hhhdjdksikekke
Duża szczęśliwa rodzina..

Gość bez odbioru
"ale zajebisty temat Zawsze chciałam miec dużo dzieci. Niestety los zrządził inaczej. A kasa nie cieszy, gdy nie ma jej z kim dzielic...... Może jestem nienormalna??????" nie, ja miałam podobne marzenia, życie zadecydowało inaczej... kasa daje chwile przyjemności, a potem... sama wiesz :( co więcej znam ludzi z bardzo dużą kasą, którzy mają podobne odczucia... pozdrawiam ciepło 🌼

Gość ale zajebisty temat
"bez odbioru", widocznie nie jestem sama "walnięta" na tym świecie, zawsze to jakieś pocieszenie....chyba powinnyśmy się spotkac i ponarzekac przy dobrej wódce :) pewnie byśmy się świetnie rozumiały..... Dlaczego często w życiu jest tak, że nie mamy tego na czym najbardziej nam zależy????????