Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Rimmel - Lasting Finish 16h Foundation - Podkład mineralny

Polecane posty

Gość gosiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hej! co sądzicie o tym nowym mineralnym podkładzie? jak się sprawdza? i jaki odcień polecacie? ja jestem delikatnie opalona (solarium ;p) ale nie jestem pewna czy ten najmocniejszy odcień nie będzie dla mnie zbyt ciemny .. czy kolor dopasowuje się do koloru skóry??

Gość Dorrina
Jak dla mnie zdał egazmin. Jest dosyć gęsty i świetnie kryje dzięki czemu nakładam tylko jedna warstwę produktu. Utrzymuje sie przez cały dzień i nie wymaga żadnych poprawek. Jesli chodzi o kolor podkładu radze skorzystac z testera. Raczej sparwdzanie podkładu na wew. stronie nadgarstka nie daje dobrych rezyultatów.

Gość asiek1505
Ja mam cerę mieszana z wieloma niedoskonałościami.podkład daje ładny ,delikatny kolorek(true ivory-najjaśniejszy ).w prawdzie jest on troche ciemniejszy id mojego naturalnego,ale po przypudrowaniu jest ok.nie jest to typ maski,przez co kryje srednio,ale po dolozeniu korektorka jest w porzadku.przekonuje mnie do niego to ,ze podobno jest zdrowszy od innych,ale niestety nie moge powiedziec ,czy zapycha ,bo mam zbyt wiele problemów ze skora by to zauwazyc.aha i co do powyzszej wypowiedzi,to wcale nie uwazam zeby byl gesty,rozsmarowuje sie tak jak wiele innych ktore uzywalam.generalnie polecam,ale nie jest dla ludzi z tragedia na twarzy.