Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honi91

Beznadziejny seks .. pomocy!

Polecane posty

Gość honi91

Seks z moim partnerem jest beznadziejny. Na poczatku kochalismy sie w pozycji klasycznej - odczuwalam minimalną przyjemność, teraz przeszlismy na "na jezdzca" - ale kiedy zaczynam sie rozkrecac on juz dochodzi i koniec. Potem nie chce uprawiac seksu bo mowi ze jego penis po orgazmie nie da mi pozytku. Nie chce mu robic przykrosc, wiele razy probowal wstrzymywac wytrysk - ale proby skonczyly sie fiaskiem. proze o pomoc? w jakich pozycjach mamy sie kochac by wolniej dochodzil, i co w ogole z tym zrobić.. jak mu pomoc!

Gość ccccccccccccc
jeśli on nigdy nie kochał się wcześniej to normalne na początku pamiętam jak z moim mężczyzną kochaliśmy sie i tez nie trwało to długo, ale z czasem coraz lepiej a teraz to już maratony organizujemy po dwie godziny nawet;)

Gość gerooo
Jak mu pomóc? Zacznij myśleć o sobie, bo twój facet to pieprzony egoista!

Gość ...KaKa...
Współczuję Ci.Ja tak mam całe małżeństwo...i niestety jest coraz...gorzej czytaj krócej,maks.30 sekund.To się nie zmieni,a mój mąż dziwi się dlaczego ja unikam seksu.

Gość wiktaz_ZOE
a kaz mu zamknąć oczy.On jak patrzy na ciebie na górze szybciej sie podnieca i szybko dochodzi.Po za tym spróbujcie piescic łechtaczke jednoczesnie z seksem :) powodzenia

Gość jd ojgfo e
a ja stawiam ze po pierwszym razie - powinienen opoczac i powinniscie zrobic to po raz 2 - wtedy jest dluzej

Gość Malinowa______________61
to poweidz mu że też fajnie by Ci było jakbys miała orgazm i jeśli nie będzie dbał o to < nie ważne czy oral czy seks, czy nakręcenie na maska grą wstępną > to Ty nie zgadzasz isę na seks w ogóle i kropka.

Gość haniuta65
nierozumiem dlateczego on nie mozesz tego zrobic drug raz? ja tak z moim sie bzykam ze jak 1szy raz byl za krotki to czekamy te 10 15 minut i dalej:)

Gość aldoradokoko
ja pamietam jak z moim bylym.. on dochodzil bardzo szybko i to jego zenujace przepraszam, ale nie robil ic zeby to przedluzyc, a potem mamrtoal ze jest kiepski.. no i byl..

Gość honi91
kocham go, ale seks jest dla mnie rownie wzny i wkurza mnie to juz powoli :(

Gość honi91
nie chce zmieniać go tylko coś w naszym "łożku" ..

Gość aniulka 1234
Zawsze jak czytam o takich problemach to dziękuję Bogu, że mój to długodystansowiec... Już sobie nawet nie wyobrażam seksu krótszego niż pół godziny, no chyba, ze bardzo szybki numerek w aucie.

Gość honi91
a ja jak czytam takie wypowiedzi to mnie zżera zazdrość. gratuluję partnera