Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ansynonima

Czy wierzycie w anioły które są wśród nas?

Polecane posty

Gość Ansynonima

Czy wierzycie,że są osoby, nazywane aniołami dosłownie dają szczęście, żywią się tym i daje im to radość. Chcą wprowadzać pokój i miłość. Czy może mieliście styczość z takim cudem? Ja przeczytałam właśnie na portalu, że ktoś znał osobę, która dawała szczęście i rozkochała tu mężczyznę do tego stopnia,że nosił ją na rękach bez zmian rok! Później ta dziewczyna zachorowała, gdy bolało go cośa podobno serce bo chorował, facet mówił, że ta kładła dłoń na jego piersi a teraz gdy już umarła zauważył,że w ten sposób odbierała jego ból i dawała sobie, na jej skórze był spalone plamy, wyskakiwały podobno - słowa mężczyzny "Na jej skórze pojawiały się plamy i rany niczym spalenizna,bałem się o nią aczkolwiek wiedziałem,że jest delikatna, przemawiała do mnie dziwnymi zdaniami jakby była nie z tego świata, widząc głaz potrafiła pokazac ile robi dla ludzi jaki jest piękny. Zagadkowa i piękna" Przeczytałam to i mnie zainteresowało, a ta dziewczyna zmarła z wpadniecia pod samochód. Wiele tez było na to dlaczego wpadła pod auto,że niby coś przeskrobała na ziemi. Ale wierzycie w takie zjawiska? Że są w śród nas osoby święte i które nas uzdrawiają nawet gdy nie wiemy, że tym gestem przenosi jego ból na swój? Co myślicie? Napiszcie poniżej wasze komentarze....

Gość Wladca ciemnosci
Zo za pierdoly ...

Gość veryfai
coś w tym jest...