Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

okropny wyglad skory pod oczami

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pod oczami mam straszne worki, na dodatek jakies male biale kuleczki, kore przypominaja mi kaszaki, ogolnie nie wiem co z tym zrobic, a mam dopiero 20 lat

Gość idz do kosmetyczki

Gość blackcat
znajdź sobie dobry krem pod oczy :o w Twoim wieku już dawno byłam zaprzyjaźniona z tym kosmetykiem :o

Gość okinama
Witajcie, Prowadzę blog o gimnastyce twarzy. Ćwiczenia, które tam prezentuje również mogą pomóc w pozbyciu się worków pod oczami oraz innych niepożądanych przez nas kobiety objawów wpływu czasu na naszą cerę. Więcej ćwiczeń znajduje się w moim bezpłatnym e-kursie Gimnastyka Twarzy. Przedstawiam w nim naturalne metody zachowania urody i młodości. Wejdź i przeczytaj sama http://repilpkz1a5c.az.pl/uroda/ Pozdrawiam wszystkich :D

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Te białe kropki to kaszaki i radziłabym ci je usunąć u dobrego dermatologa bo szpecą i brzydko to wyglADA.Moja koleżanka poszła do dermatologa nie kosmetyczki !!!Ta jej to ponakłuwała i usuneła.Te kaszaki tez powodują wory pod oczami.

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Wygląda teraz o niebo lepiej a skóra pod oczami wyładniała i nie czytaj o jakiś naturalnych metodach bo to ci wyglądu nie poprawi !!!

Gość zonia30
też polecam dermatologa ( może byc kosmetolog- czyli dermatolog kosmetyczny) a na codzień używaj żelu ze świetlikiem np Flosleku -świetlik z babką lancetowatą- zmiejsza obrzęki pod oczami i poprawia wygląd skóry