Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joasia..1980

28 lat i sama - są tu takie jak ja?

Polecane posty

Gość Joasia..1980

Niedawno skończyłam tak związek jak i 28 rok życia. Oczywiscie w oczach sąsiadek i rodziny jestem już starą panną. Sama zresztą nie wiem czy czeka mnie coś jeszcze. Są tu takie jak ja?

Gość wioletka z zz
ja mam tyle lat, moj chlopak na poczatku roku kopnał mnie w tylek i jeszcze sie z tego nie otrzasnelam:(

Gość malwilczek
Zdejmiesz gips, poczujesz sie lepiej, musisz uzbroic sie w cierpliwosc i poczekac do wieony...a to juz niegługo;)) Pomysl sobie, czy te Twoje stare sąsiady są szczęśliwe w swoich małżeństwach i czy praypadkiem nie zazdroszczą Ci, że jeszcze możesz wybrac właściwego człowieka na resztę życia, a one już nie. Najgorsze to zapatrzeć sie np. na naszej-klasie w zdjęcia kolezanek z liceum, ktore prezentuja brzuchy lub białe kiecki i zaczac porównywać ich sytuację do swojej. Trzymaj sie a na poprawe humoru strzel se browara i idź spac

Gość malwilczek
*wiosny

Gość Joasia..1980
nie mam żadnego gipsu, to był podszyw :) (swoją drogą, torche bezsensowny) "Najgorsze to zapatrzeć sie np. na naszej-klasie w zdjęcia kolezanek z liceum" Najgorsze że ja je czasami oglądam i sie dołuję. Wszystkie (oprocz 2) dziewczyny z mojego liceum mają juz mężów. Gdyby był zjazd absolwentów, to bym nie pojechała :O

Gość aalluuttkka
ja też mam 28 lat i jestem sama:( i chyba już się z tym pogodziła, wiadomo czasami się załapie doła i popłacze sobie trochę, ale cóż trzeba żyć dalej....

Gość 28 latka już
mam identyczny problem, tyle że ja to już wogóle nadzieję tracę bo od kilku lat jestem sama. koleżanki w związkach i nawet nie ma z kim gdzieś wyjść od paru lat by poznać wolnego faceta. niestety im jest się starszą tym trudniej znaleźć

Gość M-28
Mam podobnie i też mam 28 lat. Jak natrętne sąsiadki pytają kiedy wyjdę za mąż odpowiadam "nigdy" :P ;) Trzymajcie się dziewczyny!

Gość aia22
Może więc warto spróbować wziać sprawy w swoje ręce? Możesz poznać jakąś wspaniała osobę, z którą ułożysz sobie życie na: http://iduo.pl Myślę, że to Twoja szansa, by wreszcie ktoś Cię pokochał i by Twoja samotność minęła...

Gość na pociechę powiem wam
Moja siostra w tym roku skończyła 27 lat i dopiero od tego roku ma swój pierwszy związek z mężczyzną rówieśnikiem. Dla niego to też pierwszy związek z kobietą.

Gość kicia_
Ja jestem! Mam 28 lat i jestem sama. Ale nie samotna ;) Mam całą masę fantastycznych przyjaciół, więc nie jest tragicznie, ale czasem bardzo bym chciała mieć kogoś "więcej", niż przyjaciela... Na szczęście w mojej paczce są tylko dwa małżeństwa, reszta wolna i swobodna, więc jakoś sobie razem dajemy radę i nie dołujemy się ;)

Gość kicia_
PS. Choć mogłabym się zacząć dołować, jak pomyślę, że w zasadzie nigdy jeszcze nie byłam w "poważnym" związku. Zawsze kończyło się na paru niezobowiązujących randkach... :(