Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassssssandragazeta.pl

bez pytań i zobowiązań

Polecane posty

Mam ochotę na ostry romans. Bez zobowiązań, sama przyjemność. Jestem atrakcyjna i lubię seks.Detale do dogadania przez e-maila. Szukam faceta przed trzydziestką. Panowie zboczki będą bezlitośnie banowani a ich adresy umieszczane na stronce dla hardcorowych gejowskich prostytutek wiec proszę się nawet nie wysilać i nie próbować. Tylko poważne propozycje.

mój e-mail to kassssssandra@gazeta.pl, gdyby ktos sie nie domyślił

Gość Ostry romans
Ostry kojarzy mi się tylko z seksem. Natomiast romans jako namietny, gorący, z bukietem czerwonych róż i lampką dobrego wina...

Gość Czy mogłabyś
podać e-maila?

Moja propozycja odnosi się głównie do faceta typu bezszyjny kibol z pałą, w dłoni też ;) Dodam, że uwielbiam róż (nie tylko Moullin) , a bez tipsów nie podnosze się z łóżka...aha...bekam przy jedzeniu, nie wspominając o bąkach (to tak dla jasności, bo jestem prostolinijna, jak na calym ciele, trudno znaleźć jakąkolwiek wypukłość, poza garbatym nosem)

no widzisz a ja chce ostrego romansu. Kwiaty to sobie zostawie dla przyszlego chlopaka, teraz chce mieć seks i dyskrecje.

nie bede tracic czasu na głupoty, napisalam swoje, czekam na oferty

Gość jestem wlasnie w czyms
takim i chociaz jeszcze niczego nie zrobilismy bardzo jestem pozytywnie do tego nastawiony. Cale zycie zawsze ostrozny, spokojny, a teraz bede szalec. Zadnych zobowiazan, po prostu dzika przyjemnosc. Skad jestes Kassandro?