Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WKURZONYNAMAXA80

PHONESAT OSZUŚCI!!!!!!

Polecane posty

Gość WKURZONYNAMAXA80

Nie wypłacają wynagrodzeń na czas a w szczególności jak sa duże! Poza tym próbują ludzią wmawiać jakieś przestępstwa jak np. dużo kodów na coś się ściągnie, nie wypłacają i jeszcze posądzają o wyłudzenia!! ŚMIECH NA SALI !! Postraszyło ich pare osób to udawali, że nie, że nie o to chodziło... Mam ochote jechać do Phonesatu z kolegami z policji, sam tez jestem policjantem... I porozmawiać zwyczajnie z szefem czy szefową co się tam dzieje?! Myśle, że pracownicy lecą sobie w kulki i ja im tego nie popuszcze! Liczą na to, że ludzie się wystraszą słysząc "wymuszenie" i oddają kase która im nabili a oni sobie wezmą za to do kieszeni! Myślą, że mają z debilam do czynienia. Jeśli ktoś ejszcze czuje się oszukany przez nich prosze pisać. Przyznam się, że korzystałem z wróżb on line i znalałem tam ze 3 fajnych wróży... On się skarżyli, że ciągle coś nie tak z wypłatami. Pojedziemy wszyscy. Łączcie się ludzie z Wawy... Albo im pokażemy albo oni bede robić co się im żywnie podoba!!

Gość pocałujcie nas w ...
czekamy na nastepnych naiwnych :P nauczcie się, że tak wygląda kapitalizm :D

Gość tandetaq i naciągactwo
mi zablkowali konto z kasą bo rzekomo system nie działa, i szlak trafił prawie 2 tysiące złotych nabite!

Gość WKURZONYNAMAXA80
Zapewniam Cię, że potrzebni oni nie beda, bo napewno szef nie wie o takich wałach! To za duża firma... Więc po prostu polecą "głowy"... A raczej stracą prace oszuści. Bo za wielu zrobili w konia. Nie tyle mnie co innych.

Gość kuku86gh
Mi wypłacili tez tylko dlatego, b sie klocilam z nimi. Wystraszyli sie jak zobaczyl, ze nie ejstem glupia. Szkoda, ze w wawie nie mieszkam chetnie bym pojechala.

Gość WKURZONYNAMAXA80
No,bo ich przerastają jednak ludzie inteligętni... Sami muszą nie być za mądrzy robiąc takie głupie machloje skoro nawet nie wiedzą, że często robia je prawnikom :D Jeden już mówił, że na dniach zaczyna działać.

Gość A TE PIERZONE KODY....
LUBIE WROZBY ON LINE ALE JUZ NIE KORZYSTAM, BO PRZECIEZ KODY SIE SCIAGA TERAZ 5 NA GODZINE A PRZEZ TO SCIAGAM POL DNIA ZEBY WROZKE OPLACIC I NAWET CZASAMI NIE DOSTAJE JUZ KODOW, BO WYSYLAJA JAKIES LITERKI BEZ LADU I SKLADU... :( JA NIE WIEM CZY ONI NIE CHCA ZARABIAC? BO PRZEDTEM DOBRZE SIE SCIAGALO...KODY SCHODZILY CALY CZAS...WEDLUG MNIE ONI SA NAPRAWDE NIEZROWNOWARZENI BO NIE CHCA ZARABIAC TYLKO LUDZIOM ZYCIE UTRUDNIAC. DLATEGO POSZLAM W DLUGA Z TAMTAD

Gość WRZURZONYNAMAXA80
No z tymi kodami to sami sobie robią na złość :D Wielka firma która nie umie sobie poradzić z esemesami ... AKURAT! Wcześniej wszystko było ok! Podejrzewam, że nagle zaczoł pracowac tam ktoś niekompetentny, że się tak nagle "USRAŁO" ... Sorry za stwierdzenie. Ale jest prawdziwe...

"WKURZONYNAMAXA80 Zapewniam Cię, że potrzebni oni nie beda, bo napewno szef nie wie o takich wałach! To za duża firma... Więc po prostu polecą "głowy"... A raczej stracą prace oszuści. Bo za wielu zrobili w konia. Nie tyle mnie co innych. " Nie bądź taki pewien:P.Dowodów nie masz:P.W każdym razie nie radzę iść jutro po południu:P.Bo sam wywróżyłem ze nie warto wtedy:classic_cool:.Najwyżej wcześnie rano:classic_cool:.

Gość kuku86gh
:( No te kody to masakra teraz... Tez nie rozumiem, bo przeciez sami sobie robia na zlosc :D

Gość WKURZONYNAMAXA80
Amańcie, widać, że mało wiesz o sprawie i co się tam dzieje ;) Ale dobrze myśl co chcesz. W sumie sprawa jest załatwiona, bo teraz pracownicy się boja, ale chodzi o sam fakt żeby za to odpowiedzieli. Ale oczywiście Ty wiesz lepiej :D

Gość wrozka_z_portalu
Ehh też miałam przeboje!Ja juz nie chce do sądu ich podawać czy się kłócić...Ja już bym tylko chciała żeby oni się zachowywali normalnie,bo jak nie urok to sraczka.Wynagordzenie wkońcu jakos otrzymuje,ale zawsze jakieś problemy.Mam dosyć.A ja się kłócić nie lubie...DO CZASU.

" WKURZONYNAMAXA80 Amańcie, widać, że mało wiesz o sprawie i co się tam dzieje Ale dobrze myśl co chcesz. W sumie sprawa jest załatwiona, bo teraz pracownicy się boja, ale chodzi o sam fakt żeby za to odpowiedzieli. Ale oczywiście Ty wiesz lepiej " Napisałem jak bywa:P.Ale oczywiście możesz mieć rację chociaż tego nie jestem pewien;).

Gość a ja juz z wrozb on line
... nie korzystam... nie i juz... bo te kody sie tak fajnie sciagalo a teraz jak 200 zl chciclam sciagnac to caly dzien i jeszcze dochodzily na drugi dzien akurat jak matka miala telefon i wykasowala bo myslala ze reklamy :/ denerwuje mnie to.. jakos jak ze sredniowiecza... nie wiecie czemu tak zrobili?! chca miec mniej kasy ? :D hahahahahahhaha

Gość WKURZONYNAMAXA80
Amańcie chodzi o to, że jeśli ktoś uwierzyw swoją wine i ucieknie oni nie wypłacają a jak nie ucieknie to wypłacaja ale z opóźnieniem... Wmawajaa ludzim przestępstwa... To dopiero wymuszenie.

Gość WKURZONYNAMAXA80
Nie, że chcą miec niej kasy tylko udają, że maja kłpoty techniczne, bo ludzie się skarżą :D

Gość oti_psoti
Phonesat nie płaci swoim partnerom, którzy zarabiają dla nich pieniądze - zdecydowanie nie polecam!

Gość taka tam małpa
jakie kody? o czym wy mówicie?

Gość ichaaa
zgadza się, nie płacą, przez telefon same ściemy można usłyszeć no i zero kasy na koncie

Właśnie szukają ludzi do pracy , kusząca oferta zwłaszcza że mogę pracować zdalnie , ale wasze opinie mnie przeraziły . Wychodzi na to że to jakaś porażka . Czy ktoś ma jakieś bieżące informację , jak to tam teraz wygląda ? Bo jak oszukują to bez sensu. kurde a już myślałam że znalazłam pracę dodatkową ://///

Gość Phonesat partner
Cóż, pozostaje mi tylko potwierdzić. Phonesat nie działa uczciwie w stosunku do swoich partnerów. Przeciągają maksymalnie wypłaty albo w ogóle nie wypłacają pieniędzy. Kręcą, kłamią (np. pani Agata Mroczkowska, pani Prezes Anna Maria Leśniak) aby utrudnić wyegzekwowanie zapłaty zobowiązań. Teraz firma zmieniła siedzibę - nie wiadomo jaki jest nowy adres, partnerzy nie zostali powiadomieni o tym fakcie, więc nie wiedzą gdzie np. wysyłać faktury. Współpracowałem i współpracuję z wieloma firmami na tym rynku - Phonesat to zdecydowanie najgorsza z nich.

Gość gość
Firma Phonesat nie tylko żmienią adres :( Ona przestała istnieć by ucieć przed dłużnikami. Podaje nową nazwe firmy i jej adres gdzie nadal przezesem jest pani Anna Maria Leśniak a jej bodyguard pani Mroczkowska. Firma teraz nazywa się Free-Pro Sp. z o.o. adres to 02-681 Warszawa al. Wyścigowa 6 wpisana do rejestru sądowego pod numerem KRS 0000442502 Walcze z nimi bo sąmi dłużni przwie 30tys zł !! + rozliczenia (i pieniadze za nie) za kilka miesięcy facebook.com/pages/Antyphonesat/526834100707259?skip_nax_wizard=true zapraszam o wpisy i opowiedzenie swojej histori wszystkich nabitych w butelkę i oszukanych przez Byłą firmę Phonesat obecnie Free-pro [ free-pro.pl/ ] niestety jakimś ciekawym zbiegiem okolicznosci na stronie informacji o firmach https://prod.ceidg.gov.pl/CEIDG/CEIDG.Public.UI/Search.aspx nie ma obecnie żadnej ani Phonesat ani Free-pro

Gość gość
Potwierdzam całkowicie to co napisano powyżej. Także i mnie firma Phonesat sp. z o.o. winna jest pieniądze za promocje swoich usług. Pani prezes Anna Maria Leśniak jest niedostępna, nie odpowiada na maile, telefonicznie poprzez sekretariat firmy nie sposób się do niej dodzwonić. Pani Agata Mroczkowska mówi, że nic nie wie na temat rozliczeń ani aktualnego adresu firmy Phonesat, bo "już dla nich nie pracuje". Trzeba przyznać, że ma tupet! Oczywiście Free-pro sp. z o.o. to to samo co Phonesat tylko pod nową nazwą i adresem, nawet telefony pozostały te same. Ta firma, tj pani prezes i jej najbliżsi współpracownicy działają tak od dawna, liczba osób którym są winni pieniądze stale wzrasta, przestrzegam więc wszystkich przed współpracą z nimi.

Gość plamka50
Firma Free-Pro,dziecko Phonesatu z tymi samymi pracownikami i Prezesem robi dokładnie to samo,żeruje na współpracownikach nie wypłacając im wynagrodzeń,zalegając jeszcze jako Phonesat,ciekawe jak długo utrzymają sie na rynku,znów zrobią nastepnych,bo już robią do free-pro należą też Arkana Magii a wróżbici tam wystepujący nie pracuja na portalu.Ciekawe,czy im płacą,pewnie tak.Mnie wiszą jeszcze za Phonesat.Pani Prezes jest analfabetką ,nigdy nie odpisała na żaden mail,nie czyta,bo nie umie,nie odpisuje bo też nie umie,nigdy jej nie można zastać,albo już wyszła,albo jeszcze nie przyszła.Ludzie,którzy tam pracują boja się o swoje stołki,kto jest przeciw,tego sie pozbywa.Wróżki pracują,jak zrezygnują,nie otrzymają wynagrodzenia.

Gość plamka50
Firma Free-Pro,dziecko Phonesatu z tymi samymi pracownikami i Prezesem robi dokładnie to samo,żeruje na współpracownikach nie wypłacając im wynagrodzeń,zalegając jeszcze jako Phonesat,ciekawe jak długo utrzymają sie na rynku,znów zrobią nastepnych,bo już robią do free-pro należą też Arkana Magii a wróżbici tam wystepujący nie pracuja na portalu.Ciekawe,czy im płacą,pewnie tak.Mnie wiszą jeszcze za Phonesat.Pani Prezes jest analfabetką ,nigdy nie odpisała na żaden mail,nie czyta,bo nie umie,nie odpisuje bo też nie umie,nigdy jej nie można zastać,albo już wyszła,albo jeszcze nie przyszła.Ludzie,którzy tam pracują boja się o swoje stołki,kto jest przeciw,tego sie pozbywa.Wróżki pracują,jak zrezygnują,nie otrzymają wynagrodzenia.

Gość Manuello
Złodziejska firma. Obecnie już nazywa się Free-Pro Sp. z o.o. Nie wypłacają wynagrodzeń. Mają termin na 10-go każdego miesiąca, dzisiaj jest już 02-12, a ja dalej nie mam wypłaty! Nie pchajcie się do tej firmy. Pani Leśniak i jej pomagier Agatka tylko Was wyrolują. Nie bądźcie głupi. Owszem w Polsce cieżko o pracę, ale jak pozwolicie takiej hołocie sobą pomiatać, to stracicie szacunek do siebie, a takich pseudospółek jak ta będzie jeszcze więcej. Jeśli ktoś jest chętny, jestem skłonny przyłączyć się do pozwu zbiorowego.

Gość gość
wygrałem w sądzie z tym syfem, trwało prawie 2 lata ale warto.

Gość antyphonesat republika pl
Jako Phonesat z panią prezez Anna Maria Leśniak zalega mi od prawie 2 lat 24tys zł za faktury + 5ty zł za odsetki + kilkaset złotych za nieprzysłane rozliczenia z ostatnich miesięcy. Na wszystko mam faktury, wezwania do zapłaty, zwroty Vat za złe długim, cała reszta zarchiwizowana. Wszystko to razem chyba podlega pod prokuratora bo wygląda to juz nie tylko na złodziejstwo i oszustwo ale na szwindel z bardzo dużą kasą. Widziałem wpis w ERIF.PL który ktoś jej zrobił za 4,4tys zł , innej firmie o reklamowania stron i usług nie wypłacili podobno jeszcze więcej pieniędzy. Znikneła z Phonesat a pojawiłą się w nowej firmie Free-Pro jednak w rejstrach sądowych Ministerstwa Sprawiedliwości , we wpisach KRS Phonesatu i Free-Pro widnieją juzinni ludzie zarządcy - prezesi. To chyba sprawa dla prokuratury i dziennikarzy śledczych bo wygląda to na przekręt na OLBRZYMIE PIENIĄDZE i setki ludzi poszkodowanych. Moze trzeba pozew zbiorowy ?

Gość phonesat oszustwo
Ktos kto zostal oszukany niech wypowie sie w tym temacie.